کپی ترید بدون استرس

سلام دوستان عزیزم کپی‌ترید رو پیشنهاد میدین؟؟

تریدر خوب تو کدام بروکر یا صرافی ها هست برای وصل شدن.

یه سوال کپی ترید را به توضیح بده برای یه آدم صفر یعنی ساده و مفصل بگو

سلام دوست عزیزم یعنی تو بروکر یا صرافی به یک تریدر خوب وصل میشی و تو سود و ضرر اون شخص مشارکت میکنی اطلاعات دقیق تر از پشتیبانی بروکر یا صرافی بپرس

باید خیلی تحقیق کنی تریدر خوب برای وصل شدن کم هست

سلام چون نظر خواستی برات می نویسم.

کپی ترید نکن.

کارنامه ای که برخی کپی تریدرهای فردی یا گروهی ارائه میدن حتی اگر درست باشه با سرمایه یا صبر افراد اغلب نمی خونه بخصوص کپی تریدرهایی که در بروکرها هستند با بروکرها میبندن و یا منافع مستقیم و غیر مستقیم دارن.

شخصی که ازش کپی میکنی گاهی مقدار زیادی میره در دراودان و نمیبنده معامله رو تا وقتی که قیمت برگرده و یا تریدهای سریع فست اسکلپ میگیره با حجم بالا. این افراد بیشتر از این که تریدرهای ماهری باشن ترفندهای استفاده از پول دیگران بر روی چارت رو بلد هستن. (تازه ماهراش رو میگم)

سلام و احترام
کپی ترید، سیگنال گرفتن و هر چیزی که مشابه باشه رو واقعا پیشنهاد نمیدم.
کپی ترید بدرد آدم های بیسواد میخوره که اونطوری به نظرم حکم قمار داره چون داری سرمایه اتو روی یکی شرط بندی میکنی که تازه اونم معلوم نیست کیه و چقدر مطمئنه

ممنونم.. فقط قبلا صرافی بایننس بودم تا ۹۰۰ نفر به یک تریدر وصل بودن.. و واقعا تو کل صرافی های خارجی رفتم خیلی کم تریدر خوب گیر میاد..

اینی که میگن طرف هی سود میکنه بعد یهو کلش را نابود میکنه درسته؟ و برداشت زدنش چطوریه به نظرم ربات از کپی ترید بهتره اونی که خودت درست کنی و ساده و دقیق و باگ هاش را بگیری

اگر آموزش ببینید ۶ ماه باحساب دمو کار کنید مدیریت سرمایه رو رعایت کنید استراتژی شخصی سازی داشته باشید هیچ وقت کل حساب صفر نمیشه

کپی ترید میگی؟ مگه کپی ترید این نیست که حسابت وصل میکنی به حساب یکی باهاش ترید کنن؟ یا حالا گروه بابا درست توضیح بده مگه نگفتم فکر کن داری برای یه آدم صفر توضیح میدی من هنگ کردم 3 تا چت هم زمان دارم میبرم جلو

سلام

از سر تجربه بهت بگم که کپی‌ترید می‌تونه خوب باشه، اما فقط برای کسایی که دقیق می‌دونن دارن وارد چه چیزی می‌شن. خیلی‌ها فکر می‌کنن کپی‌ترید یعنی «بزن روشن شه خودش سود میده»، ولی واقعیتش اینه که اگه تریدر طرفت درست نباشه یا مدیریت ریسک بلد نباشه، ضررش خیلی سریع‌تر از چیزی که فکر می‌کنی می‌تونه برسه به حسابت.

ولی در عین حال، اگه یه تریدر درست، شفاف و کم‌ریسک پیدا کنی، می‌تونه یه جور درآمد کم‌استرس‌تر باشه نسبت به اینکه خودت مستقیم معامله کنی.

چیزی که مهمه اینه که کورکورانه دنبال درصدهای سبز و رشدهای عجیب نری. راستش بیشترین ضررها از همین‌جا میاد.

برای پیدا کردن یه تریدر خوب چندتا چیز واقعاً مهمه:

اول اینکه سابقه‌ش رو نگاه کن، اما نه فقط سودهای ماه‌های اخیر. حداقل یه سال عملکرد ببین تا بفهمی تو دوره‌های بد بازار چطور رفتار کرده.

دوم اینکه ببین ضررهاشو چطور مدیریت می‌کنه. خیلی‌ها سودهای قشنگ دارن ولی وقتی تو ضرر می‌افتن یا مارتینگل می‌کنن یا پوزیشن رو نگه می‌دارن تا حساب نابود بشه. اینا خطرناک‌تریناشن.

سوم اینکه نسبت سود به ضررش منطقی باشه. اگه یکی همیشه سودهای کوچیک می‌گیره و یه دفعه ضررهای خیلی بزرگ داره، این یعنی یه جای کار می‌لنگه.

و در آخر اینکه ببین آیا تریدر توضیح میده چطور معامله می‌کنه یا نه. کسی که شفاف باشه، ریسک مشخص داشته باشه و پوزیشن‌های عجیب نگیره، معمولاً انتخاب مطمئن‌تریه.

سه تا چت همزمان؟

آخه فهموندنش سخته ویدئو آموزشی تو آپارات ببینید

تهش بگو بدرد میخوره یه کمکی باشه یا یه ذخیره در کنار ترید خودم یا نه من خودم هم ترید میکنم اطمینان ندارم چه برسه یکی بهم بگه یا بدم دست یکی همه چیز احتماله

من موقع ترید به خودمم شک میکنم وای به حال اینکه به یکی دیگه حسابم رو وصل کنم🤣

در کل پیشنهاد نمیدم اکثرا با بروکر میبندن، کال میکنن