تحلیل تکنیکال | فارکس، شاخص‌ها، کریپتو، کامودیتی + چارت اجباری

#US500

TimeLine Update

1 لایک کرده

#US500

LTF Update

1 لایک کرده

طلا: تحلیل بلند مدت و کوتاه مدت.

بدون مقدمه اول از تایم فریم هفته‌ای شروع میکنم.

همونطور که میبینیم توی این رالی طلا عدد 3119 کف هفتگی طلاست و اگه طلا بخواد کارکشن عمیق بالای ۶ ماه بده میتونه این عدد رو ببینه.

چرا این رو میگم؟

چون نقره، سهام‌ها و کریپتو میتونن خیلی جذاب بشن توی ۶ ماه آینده و Cash Flow اینجوری اتفاق بیفته.

اما برای پوزیشن باز کردن‌ها یا سرمایه گذاری کوتاه مدت کجا‌ها میشه خریدار بود؟

اول از تایم روزانه شروع میکنم.

(تایم فریم مورد علاقه‌م)

همونطور که میبینید عدد 3887 کف روزانه‌مونه و کارکشن تا اونجا خیلی Healthy هم میتونه باشه.

اما وقتی به تایم فریم 1 ساعته میریم میبینیم که Down Trend مون اول May تموم شده و یک Change of Character (ChoCH) اتفاق افتاده و بعدش هم Break of Structure .

این به این معنیه که ما یک ترند تمیز یک ساعته صعودی داریم و در صورتی که همون کف ساعتی که مشخص کردم حدود 4509 اگرسیو شکسته باشه میتونیم انتظار حمله به کف روزانه رو هم داشته باشیم.

اما الان چیکار میشه کرد:

چه توی تایم فریم 15 دقیقه و چه تایم فریم ۵ دقیقه میبینیم که یک فشردگی قیمت و کانسالیدشن اتفاق داره میفته که چند روزه اینجاست.

تریگرهای ورود برای Long کردن میتونه عددی که با Sync مشخصش کردم باشه یعنی اونجا شکسته بشه و به صورت واکنشی و بای استاپ لانگش کنیم یا منتظر بمونیم شکسته بشه و با برگشت ها به اوردر بلاک‌های 5 دقیقه یا خود عدد Sync با تاییدیه کندلی ورودی بگیریم.

نکنه: در صورت شکست های رو به پایین و همون کف یک ساعته که گفتم این ورودی‌ها نقض میشن و من فعلا طلا رو Short نمیکنم تا وقتی که لازم بشه و تحلیلشو بذارم.

ممنون از توجهتون و همونطور که میدونید این صرفا یک تحلیل شخصیه و پیشنهاد مالی نیست.

ورودی S&P

RR 3.5

خبری نیست؟ تحلیلی ورودی‌ای

kheyli position baz daram

spx ta be 7540 narese arom nemigire

1 لایک کرده

1 لایک کرده

دسخوش

فردا فکر کنم طلا ورودی بده بالاخره و داوجونز

man chon faghat BUY mizanam sabr mikonam setup e long active beshan

DOW age saghf bezane targetesh mishe 53483 va 54630

1 لایک کرده