مسدود شدن کیف پولها در صرافی ها ی خارجی

با سلام خدمت دوستان گرامی اینجانب امروز با کمک یکی از رفقا در شرکت چند لحظه ای و به اینترنت بین‌المللی اتصال داشتم ،و به صرافی و اینکه بتوانم هر چه رو که ۳۰ سال بخاطر خودم واین ه تنها عزیزم و وجودم دختر گلم که ۱۴سالش هست و مادرش ما رو بخاطر ثروت مال پدرش رها کرد و به خارج رفت و از روزی که رفت تا الان که ۱۲ سال هست حتی یکبار با دخترش تماس نگرفت و دخترم میگویید پدرم تو هم پدر وهم مادری برای من ،پس من مادری نداشتم و نبوده که بخواهم فکر و عمل غصه بخورم بخاطرش ،هیچی کاکو ۲۳۰۰۰ هزار دلار رو که ارز اتریوم خریدم و هی گذاشتم روش برای آینده دخترم که الان به پول ایران و افزایش قیمت آن به ده سال ۷میلیارد تومان هست رو از کیف پول صرافی انتقال بدم به صرافی داخلی به دلیل تحریم ایلات متحده آمریکا ارزهای ما رو تحریم و مشخص نیست که آیا از این حالت میاد بیرون و یا اینکه خودشون بکشن بالا ،دختر عزیزم بعد این همه سال برای اولین بار تو عمرش به چیزی ازم خواست بابا یه گوشی از این شیایومی برام بخر نمی‌خوام گران قیمت باشه بخدا که تا حالا خودم براش عطری و چیزی که لازمش هست میخرم الان داخل پیش مادرم هست ،خدا شاهده که به خاطر بیکاری و این قضایا و شرکتی که کار میکردم تعطیل شده و حقوق ۵ ماه رو ندادن گفتم این ارز بیارم بیرون براش به گوشی بخرم و بقیه رو به اش بریزم به حساب. خبرم ،نشد ،بعد ۱۴ سال شرمنده ای دخترم شدم بخدا قسم که ای کاش مرگ همان لحظه منو در آغوش گرفته بود ،اگر خونه کوچک مادرم نبود آگاهی بنده خدا با پول مستمری پدرم یه لقمه نان به من دخترم میداد و سر پناهی داشتیم ،ای کاش زمین باز میشد و مرا به داخل می‌کشاند ،بخدا قسم حالم خیلی خرابه سنگینی که در شانه هایم افتاده و نمی‌دونم الان گیچ و سر افکنده هستم قولش دادم فردا ببرمش براش بخرم ،اخه پدری که نداره۱۵ میلیون پول نداشته باشه برای تنها دخترش امیدش و همه نفسم وجودش گوشی بخره زنده بمونه برای چی باید میمردم ،ارزوی مرگ رو دارم لطفاً برایم دعا کنید که مرگ من رو تا فردا در آغوش بگیرد از این زندگی با ذلت و بدبختی راحت بشوم و شاید دخترم ،مردم پدر بزرگ و مادرش بیان ببرن از ش حمایت کنند وضعیت مالیشون عالی ،یا خودم بندازم جلو ماشین و موتوری که از این دنیا و شرمندگی مادر و دخترم بمیرم خسته ام و خسته ام و نابود و جیگر و قلبم میسوزد و آتشش گر گرفته ببخشید درد دل مردم خیلی نابودی خیلی

1 لایک کرده

یعنی از کیف صرافی خارجی کم شد ولی وارد کیف پول صرافی مقصد نشد ؟یا قبل انتقال وقتی دید کیف پول مقصد صرافی ایرانیه حسابتون رو مسدود کرد؟

دسترسی به هش تراکنش دارید؟

از این بابت میپرسم که شاید امکان پیگیری از پشتیبان اون صرافی داخلیه باشه

اگر فکر میکنید جزئیات مفیدی میتونید اضافه کنید بنویسید ممکنه اینجا کسی بتونه راهنمایی کنه

امیدوارم مشکلتون برطرف بشه :folded_hands:

تا حالا هیچ یک از صرافی های خارجی که به ایران خدمات میدن هیچ دارایی از کاربران ایرانی مسدود نکردن! بزرگترین اشتباه شما هم این بوده که داخل صرافی پول نگه داشتی. میلیون ها مقاله وجود داره که شدید توصیه میکنن هیچوقت نباید قرون داخل صرافی ایرانی و خارجی بزاری.
لطفا اسم صرافی و آدرس داراییتو اینجا بزار تا برات بررسی کنم چه اتفاقی افتاده اصلا!

1 لایک کرده