بررسی عملکرد بروکرهای فعال در نت ملی (گزارش نقاط مثبت و منفی)

حاجی من حساب دارم توش
ببین اینا ازشون درآوردم تا سال 2027 اعتبار داره

ثبت شده در جزایر کومور (Comoros)

1. نهاد ناظر:
    :backhand_index_pointing_right: Mwali International Services Authority (MISA)
  2. شماره لایسنس:
    :backhand_index_pointing_right: T2023302
  3. نام شرکت:
    :backhand_index_pointing_right: Wingo Group LTD
2 لایک کرده

حمید گذاشتم من باز برو ببین کامنتمو

2 لایک کرده

منم وینگو رو فعلا اوکی ام

2 لایک کرده

ممنون از اطلاعاتتون

دم شما گرم دیدمش

1 لایک کرده

دوستان کسی حال داشت لطفا یه بررسی از بروکرهای فعال در نت ملی داشته باشه به عنوان تجربه کاربری می خوام نه فقط اطلاعات خام و یا هر شخصی که روی یه بروکر نت ملی داره کار میکنه تجربه کاربریش رو لطفا بنویسه ببینیم چند تا بروکر الان هست روی نت ملی و وضعیتشون در مقایسه باهم چطوریه؟

من با کپیتال دارم کار میکنم،امروز خیلی قطعی داشت ولی دو هفته گذشته خوب بود، دیگه به متاتریدر هم با پروکسی خودشون وصل نمیشه

3 لایک کرده

برادرانه میگم‌ اگه پول اضافه نداری و خرج خنه میدی سریع فراار کن ….. تنها چیزی که من میتونم توی فضا ترید تضمین کنم اینه که اولین سرمایتو کمتر تز ۲ ماه از دست میدی به خصوص اینکه نمیدونی متاتریدر چیه

2 لایک کرده

دقیقا واسه منم قطع میشد همش به پشتیبانی پیام دادم واسه اینترنت تون هست ما وصلیم ،

3 لایک کرده

خودشون با نت بین ال وصلن، متاسفانه نمی‌فهمن وقتی نت ما داخلیه، گفتن مشکل از نت شماست حرف بی ربطیه، بماند که وقتی دو هفته وصله اما بعد قطع میشه از نت ما نیست، مشکل از بروکره

من دوباره به ایدی تلگرام مدیر‌ حساب پیام میدم ببینم چی میگه

2 لایک کرده

جواب پشنیبانی این رو گفت :

درود وقت بخیر لینکها مرتب چک میشه و کار میکنن بخاطر شرایط نت ملی ایران ممکنه اتصال پایدار نداشته باشن و فعلا در این رابطه نمیتونیم کمک بیشتری بگنیم

2 لایک کرده

دیروز وصل می‌شد👍

1 لایک کرده

بروکر اوپو فایننس وصله و مشکلی نیست. باید وارد سایتشون شد و از قسمت پلتفرم وارد متاتریدر نسخه وب بشین و بدون مشکل کار میکنه

1 لایک کرده

اوتت چند روزی هست سرورهاش کار نمیکنه. درسته؟
من حساب دمو داشتم اونجا.

این اوتت یه کانال ماه واره ای هم داشته مثل این که به اسم کافه ترید ولی یک هفته ای هست که خبری ازش نیست

پس برای شما هم بالا نمیاد متاتریدرتون. درسته؟

1 لایک کرده

روی اوتت دمو داشتم الان رهاش کردم چالشای پراپم رو میزنم دوستانی که روی اوتت هستن اطلاع بدن

1 لایک کرده

اوتت عالیه یکی از دوستای منم توش داره معامله می‌کنه

1 لایک کرده

مال من نه تنها متای اوتت باز نمیشه … اون تحت وب که دادن هم فقط دو روز باز شد … کار خاصی برای اتصال انجام دادین؟

1 لایک کرده