بررسی عملکرد بروکرهای فعال در نت ملی (گزارش نقاط مثبت و منفی)

این بروکر دو هفته است گفته میشه با نت ملی کار کرد، عین دو هفته رو دارم تلاش میکنم وارد حسابم بشم و هنوز نشده ، دیگه یایتشونم بالا نمیاد، پشتیبان هم با نت بینل ، میگه نه سایت درسته، اگه پولم مونده باشه، بلافاصله بعد از اتصال سرمایه ام رو میکشم بیرون

1 لایک کرده

من با این بروکر کار نکردم توی تعدادی از بروکرها از قبل عضوم برای همین برام اس ام اس اومده بود

دوستان در شرایط فعلی کدوم بروکر بهترین شرایط رو داره؟

دنبال بروکری میگردم که سایتش در دسترس باشه و بدون مشکل کد ایمیل بشه ثبت نام کرد، توی برداشت بشه به راحتی با نت ملی برداشت کرد(بدون تایید ایمیل) و سرورهای متاتریدرش بدون قطعی باشه و خود بروکر هم معتبر باشه و نگران اسکم بودنش نباشیم

اگه تجربه ای دارین لطفا درمیون بذارین

1 لایک کرده

متاسفانه نمی دونم.

1 لایک کرده

اقا من رفتم چندتا بروکر تست کردم بقران میگن با نت ملی بیا وارد شو ثبت نام کن…حتی سایتشون باز نمیشه
اوپوفاایننس اصلا با فیلتر شکن بالا میاد.. بقیه شونم باز نمیشه با نت ملی

اما من یک هفته ست وینگو حساب باز کردم همهچی اوکیه حساب دمو معامله هم زدم حقیقتا اوکی بود..
حالا قصد واریز دارم مدیر حسابم هماهنگ کردم ردیف همه چی…

اینم جمال محمدی نماد داوجونز….:joy:

4 لایک کرده

ممنون از به اشتراک گذاری تجربه تون قصد دفاع از هیچ بروکر یا پراپ رو ندارم ولی مشکل انی هست که در خود نت ملی و در خود بروکرها و پراپها هر دو اشکالات فنی وجود داره این که بیشترش در کدوم بروکر و پراپ تقصیر خودشون هست کمی برآورد دقیقش سخته

2 لایک کرده

دوستان امروز پراپکو متاتریدر پنجش صبح اوکی بود و من از قبل حساب داشتم بعدازظهر اما ۱۰ دقیقه طول کشید تا متاتریدرش باز بشه و وسطا قطعی داشت برای همین معامله نزدم.

متاتریدر مسابقاتی پراپکو هم برا ی من امروز بعدازظهر باز نشد. امیدوارم همه ی یسن اشکلالات رو سریعتر برطرف کنن. ضمنا خود نت ملی هم سرعتش از روزهای دیگه امروز کمتر بود.

2 لایک کرده

سلام. داداش چجوری وصل شدی ؟ چون برای ثبت نام حتما باید ایمیل بزنیم. درسته ؟ با تحریم شکن وصل شدی یا از قبل حساب داشتی ؟
ایا برداشت واریزی هم با نت ملی میشه ؟

2 لایک کرده

سلام عزیز وقت بخیر , برای وصل شدن خود سایت در حال حاضر روی نت ملی فعاله , متاتریدرش هم با پروکسی مخصوص خود بروکر فعال شده, برای ثبت نام باید ایمیل بدی و تحریم شکن لازم داره

واریز و برداشت هم توی هفته گذشته انجام دادم , واریزش توی نیم ساعت تایید شد , برداشت هم بعد 48 ساعت به حسابم واریز کردن

3 لایک کرده

سلام امیر جان
وقت بخیر
خیلی ممنونیم از اینکه تجربه استفاده از خدمات مجموعه رو به اشتراک گذاشتی؛
هدف ما برای شما تریدرای عزیز ایرانی حذف دغدغه اتصال به متاتریدر و همچنین
واریز های ریالی جهت شارژ راحت حساب های معاملاتی شماست
در صورت هرگونه سوال یا نیاز به پیشتیبانی با مدیر حساب خود در ارتباط باشید.
با تشکر
-پشتیبانی وینگو

3 لایک کرده

وینگو با نت ملی خداااااس
سرعت باز کردن پوزیشن و واریزش خیلی خوب بود
من به مشکل نخوردم
امیدوارم شما هم همینطور براتون جلو بره

3 لایک کرده

بروکر وینگو رگوله کجاست؟

1 لایک کرده

اسپردش اینا خوبه؟

1 لایک کرده

دو تا رگوله داره وینگو
تو سایت شون پیدا میکنی
من اولا ک باهاشون کار میکردم دانلود کردم چک کردم

3 لایک کرده

برداشتش هم خوبه؟

1 لایک کرده

با بروکر موند افیکس کار میکنم به شدت وارد شدن به سایت با سختی انجام میشه و با چند بار خط دادن اینترنت وصل میشم و موقع ترید هم هر لحضه امکان قطع شدن هست البته مکان زندگی من جوریه که اینترنت ضعیف هست ولی قبلن با متا تریدر به راحتی کار می‌کردم و دامنه سایت خود بروکر هم به سختی تمام کار میکنه تنها نکته مثبت فعلن چارت بهتر ار نظر کندلی هست که داره امیدوارم هرچه زودتر این مشکل حل بشه

1 لایک کرده

درود چند روزی هست با کپیتال اکستند کار میکنم خیلی خوبه قطعی بسیار کمی داره. با لب تاب وصل میشم. ولی متای گوشی نیاز به فیلترشکن داره

پشتیبانش هم خوبه و سریع جواب میده سایتش هم ی ادرس دادن که با نت ملی میشه بسختی و ی مقدار زمانبروارد شد. سرعت اجرای معاملات هم خیلی عالیه. اسپرد بسیار کمی هم داره حسابی که من دارم

2 لایک کرده

منم وینگو دارم و راضیم روی نت ملی هم خوبه

3 لایک کرده

الان مهمترین چیز اینه روی نت ملی هم بروکر کار کنه

قبلش لایت فایننس داشتم و روی نت ملی کار نکرد سویچ کردم روی وینگو و راضیم

2 لایک کرده

بروکر gtc هم با نت ملی اوکی شد دیگه چی از این معتبرتر می خوایید :star_struck: پینگش ۱۲۰ بدون قطعی

1 لایک کرده