مبحث جالبیه؛ از یه مقاله انگلیسی یاد گرفتم. بحث سر اینه که مارکت رو خیلیوقتها نمیشه تشخیص داد. جابهجایی قیمتها دست ما نیست. ما در بهترین حالت ردپای پولهای هنگفت رو بفهمیم. بهترین روش اینه که دنبال سهم خودت از مارکت باشی و به باقی چیزها اهمیت ندی. هرکسی از من میپرسه “قیمت فلانچیز بالا میره یا پایین؟” میگم نمیدونم. من با چندساعت از مارکت کار دارم. باقیش به من مربوط نیست. مثل استراتژی شخصیم که فقط اوورلپ لندن و نيويورک ترید باز میکنم.
اینم برای زمانی اتفاق میوفته که سودی که از سرمایت میگیری راضی کننده باشه وگرنه وقت تلف کردنه بخای صبر کنی و یا تیکه تیکه بخای بگیری عصاب خوردی بشه برات کم حوصلت کنه بری سمت قمارگونه…..حداقل ۱۰۰۰ دلار باید داشته باشی برای این شیوه که سودی که میگیری تورو قانعت کنه و برای بیشتر به سمت قمار نکشونتت
قبول دارم. بالانس بالا واقعا کمککنندهست. خدا بخیر کنه مبدع پراپتریدینگ رو. با اینکه قطعی اینترنت اجازه نداد شروع کنم با س.گ.ب.
من قبلا پراپ رو قبول نداشتم میگفتم کسی که کار بلد باشه تریدر واقعی باشه نیازی به پراپ نداره این حرفا بعد که گذشت و رسیدم به اینجا فهمیدم پراپ گزینه خیلی مناسبی میتونه باشه چه برای افراد تازه کار چه با تجربه که با سرمایه کم هم خودشونو میتونن محک بزنن و کنترل کنن و هم سرمایه مناسبی گیرشون میاد که میتونن کار کنن باهاش… و بروکز های مناسب با حساب سنتی حتی که فقط مناسب ترید رو طلا هستن با این نوسان عجیب که با ۱۰۰ دلار نمیشه ترید کرد رو طلا ولی با حساب سنتی با ۵۰ دلار میتونی ترید داشته باشی حتی !!!