از اتاق تریدتون عکس بذارید حال کنیم

اختیار داری فقط چون طنز گفتی منم یه جمله از پشت کوه های بلند بهت میگم

آی فوش حق ده حق ده هییییی

از خودت بزار نگفتم برو تو بسیج با سیستم پایگاهتون عکس بنداز

ازون مدل صنعتیاست چندسال پیش خریدم دیگه فرصت نشده عوض کنم کلا با گوشی ترید میزنم

گل هم خشکیده ولش کن :grin:

منم اتفاقا یه همچین لب تاب هاییمیخوام بخرم اوکیه تو شارژ نگه داشتن و کار دادن طولانی یکی میخوام بخرم hp نظامی البته نو اگه رفتم مسافرت خوبه؟ عکس الان نگاه کردم عجب موسی صورتی چی ترید میزنه گل سر یا سهام لباس عروس؟ جدا جاداره روش کار کنی تو آینده کولاک میکنه چون 10000000000 اشتباه منو تو را نمیکنه به هر حال زنده باد اگه اون گل خشک شد شیشش بزن تو دیوار با اولین sl

اره تو شارژ نگه داشتن خوبه ولی از نظر ویندوزو وصل شدنو اینا یکم اذیت میکنه

من از وقتی دخترم دنیا نیومده بود ترید میکردم اونم کلا با این روند بزرگ شده و علاقه داره خدایی لپتابش کادو تولد امسالش بوده به درخواست خودش

اصن تو خونه ای که یه بچه چهارسال در حال رشد همچین نظمی ممکن نیست من خودم ادم منظمی ام ولی اون به هم میریزه من برا عکس مرتب کردم

دیوونه ام مگه گلدونو بزنم بشکونم بعد چهارساعت باید جمعش کنم نمی ارزه :rofl:بزار بخشکه

تریدرا همشون دیونه ان آدم سالم میره صبح ساعت 6 سر خیابون منتظر سرویس میشه و حرف نمیزنه اونقدر کار میکنه تا باز نشسته بشه بعد دوباره میره سر یه کار دیگه ولی تریدر ها فرق دارن اگه آدم های پولدار دیده باشی هیچکدوم نرمال نیستن و این شخصیتی که پول ظاهر میکنه آدم معمولی با ما فرق داره رویا نداره زنده اس و توهم زنده بودن داره و میمیره بدون اینکه تو آیینه یه روز به خودش افتخار کنه زنده باد

من حسم میگه اکثر ما تریدرا چه سودده چه غیر سودده هم ادم های منظمی هستیم هم به شدت تحلیل گر که جذب این مسیر میشیم

حالا دیوونه یا عاقلشو دیگه نمیدونم

ساسان جان اینم اتاق کار من .. داداش تو هم بفرست ببینیم و عشق کنیم :+1:

سلام دوست عزیز این حالت به شدت برای چشمت ضرر داره مخصوصا طولانی مدت

توصیه دکتر به من این بود که حتما چراغ روشن کن و تو تاریکی از لپ تاپ و گوشی استفاده نکن

متشکرم میزم شکست سفارش دادم تا بیاد نمیشد کارو تعطیل کرد اره ssprox راضیم من فقط SP2L و btb کار میکنم

ممنون از راهنماییت . بخاطر عکس اینکار رو کردم درکل محیط روشن کار میکنم :+1::rose:

با رابین سود کار میکنن

به به چه مانیتور قشنگی

:joy: داش حرفت یه بخش تلخ ولی واقعی داره

خیلی وقتا تفاوت تریدر با آدم معمولی اینه که حاضر نیست صرفا برای حقوق آخر ماه یه مسیر از پیش تعیین شده رو زندگی کنه ولی از اون طرف فکر میکنم نباید هر آدم پولداری یا هر تریدری رو غیرنرمال بدونیم

به نظرم چیزی که مهمه اینه که آدم برای خودش یه مسیر انتخاب کنه که آخرش وقتی به خودش نگاه میکنه حس کنه زندگی کرده نه اینکه فقط دوام آورده

پول اگه قراره فقط عدد حساب باشه خیلی چیز خاصی نیست مهم اینه که در کنارش اختیار زمان و زندگی خودت رو هم به دست بیاری زنده باد :joy:

بنظرم نظر ندم بهتره…تُف تُـــــف