از اتاق تریدتون عکس بذارید حال کنیم

منظورم قیمته
حالا اینجا چت کنیم میگن

اینجا مخصوص فلان کاره ( درست میفرماین )

پست و پاک میکنن😂

اینم از اتاق کوچیک من از دوستان با تجربه یه خواهش داشتم بنده دو ماه هست تازه ترید رو شروع کردم و توی بازار کریپتو شروع کردم بنظرتون کدوم استاد مناسب تر هست برای آموزش؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید آموزشی که تا الان دیدم‌توی این دوران بدون اینترنتی استاد رمزعلی بوده توی آپارت البته آموزشش برای سال ۱۴۰۰ بوده

11 لایک کرده

اموزش زیاد مهم نیست رایگان ها رو نگاه کن ترید تجریه هستش و روانشناسی بیشتر رو خودت کار بکن و تمرین انجام بده اندازه هزار تا دوره بهتره

3 لایک کرده

ایشالا عزیز

با آرزوی موفقیت

استاد رمز علی چیه😂این کلاهبرداره😂

1 لایک کرده

نمیدونم نت که نیست فقط همین هست توی آپارات :expressionless_face::joy:

در دست ساخته :grinning_face_with_smiling_eyes:

استاد رمز علی !!! نکن با خودت این کارو !

همینجا یه تاپیک هست بچه ها معرفی کردن بگرد آدم حسابی پیدا کن

[quote=“Sajjad, post:126, topic:6229, username:Sajjad2”]
…تنها چیزی که مال خودمه پد موسه…بقیشو از کسی قرض کردم:joy:
[/q

اینکه بین ترید شطرنج میزنی رو مد نظر داریم :joy:

خیلی جالبه،حتی منم دلم خواست

1 لایک کرده

اسمش چیه میشه همه استفاده کنن

1 لایک کرده

اسم سایتش world monitor هستش ، همه میتونن دسترسی داشته باشن ولی الان که اینترنت ملی هستش نمیشه بازش کرد

1 لایک کرده

اصلا خوب نیست، گردن درد میگیری.

یه ۴۹ خالی یا ترکیب ۴۹ با ۲۷ با چیدمان بالا پایین بهتره.

متریال شو میگم جانم وگرنه ستاپ بندی رو قبول ندارم اصل کار دو تا 54 اینچ غوله

درود. من بعد از یکی دو سال چرخیدن توی ویدیو های یوتوب و دیدن آموزش های داخلی و خارجی مختلف، مثل پورصمدی، برنا و آی سی تی مایکل، نتونستم به نتیجه ای دست پیدا کنم. میدونم مشکل از دوره ی این دوستان نبوده و خیلی افراد با استفاده از همین منابع تریدر شدن. ولی برای من اثر نکرد. بیشتر دنبال یک محیط دانشگاهی بودم برای یادگیری فارکس. اگر تحت تاثیر استادان شیاد اینستاگرامی نیستی و داخل این توهم به سر نمیبری که قراره توی ۶ ماه تریدر بشی و لامبورگینی بخری، بنظرم ارزشش رو داره که یه نگاهی به مجموعه “انجمن نخبگان ترید“ بندازی. اینجا صرفا آموزش تکنیکال ترید (در فارکس) داده نمیشه و روی تمام ابعاد یک تریدر کار میشه. گفتم شاید بدردت بخوره.

بطور کلی خیلی بهتره که وقت بذاری و یک منبع و منتور مناسب برای خودت پیدا کنی. چرخیدن توی اینترنت و دیدن منابع مختلف چاره ی کار نیست. شاید از هر هزار نفری که میان و میخوان با روش خودآموزی و دیدن چندین دوره از اساتید و سبک های مختلف تریدر بشن، یک نفرشون موفق بشه(اونم بعد چندین سال) و خیلی بعیده که من یا شما اون یک نفر باشیم. تمرکزت رو فقط روی یک دوره بذار و اینو بدون که با تسلط بر مباحث تکنیکال، تازه ۲۰ درصد مسیر رو رفتی. بقیه میشه مدیریت سرمایه و مدیریت ذهن. من خودم چون دنبال فضای آکادمیک و چندبعدی بودم وارد انجمن شدم. شما براي خودت تصمیم بگیر.

3 لایک کرده

این “انجمن نخبگان ترید“ استاد هلاکویی منظورته؟

اون ماشینا چی میگن مومن :joy:

1 لایک کرده

ماشین‌های مورد علاقه :heart:

3 لایک کرده

تحلیل من :slightly_smiling_face:

1 لایک کرده

اوه اوه اسم کی و بردی ..حالا الان ما یه چیز بگیم شاگرداش نیان سر ما رو ببرن… بچه های ساری بیشتر میشناسنش .. چه آدمایی جزو تیمش شدن و به فرمون ایشون خدا تومن بردن ترکیه که کانال مالی درست کنن و چه خونه زندگی هایی که فروخته شد و فنا شد به توصیه ایشون.. البته اگر این همونی که من فکر میکنم باشه…

2 لایک کرده