همه چیز پول نیست یک جایی هم محبور هستن خشم جمعی رو کنترل کنن
ضربه روحی و مالی که قطع اینترنت زد هیچ ج*٬نگی نمیتونست بزنه
اینا خشم و این چیزا واسشون مهم نیست هرکاری دلشون بخواد میکنن. همه فکر میکردیم ۲ هفته ای وصل میشه اما نشد ..
والا منم میگم فردا وصل میشه ولی باز در اولین فرصت قطع میشه بخاطر همین تا به این لحظه کار های سیمکارت پرو را نصفه گذاشتم ولی فردا تکمیل میکنم و منتظر sms میمانم چون اگر فردا باز بشه هم باز در اولین تق و توق قطع میشه
خب به چوخ رفتیم فک نکنم وصل بشه :
تابناک
باند پروازی فرودگاه بندرعباس مورد اصابت موشک قرار گرفت
#خبرراست؛ رسانه اجتماعی ایران
این خبر رو از یک منبع خبری نسبتا مورد اعتماد میشه تایید کرد؟
در گوگل سرچ کنید :
باند فرودگاه بندر عباس
دانشجو :
حم.,له شب گذشته دش.من آمری.کایی به شناورها در جنوب جزیره لارک / اسامی شه.دای ح.٫مله سحرگاه شب گذشته ۴ خرداد در جنوب جزیره لارک
دو تا قایق سپی رو زدن با هواپیما و تعدادی از ان ها فوت کردند. اخبار تازه
داداش امنیت مهم بود اون ماه اول واقعاً خوب کاری کردن قط کردن ،مثل دی میشد کشور ،،حالا دیگه خداروشکر بهتر شده اوضاع
خیلی جالبه چند روز پیش هواپیمای وزیر دفاع انگلیس حمله شد بعد موشک روسی زده شد
قبل ترش هم زمزمه توافق ایران امریکا چ جالب…
الانم تخلیه سفارت امریکا تو اوکراین
این میگن معامله ها ![]()
این خبر ها رو میزارن من ک فک نکنم بکنن این کارو ولی حتی اگر این کارو بکنن بخاطر توافق احتمالی هست البته تسلیم احتمالی، چون میدونن هم به اصطلاح طرفداراشون شدید مخالفن هم اون اکثریت مخالف اینا. بعد میگن پیش خودشون خب ما اگر اینکارو بکنیم با این گرانی و این تورم سر ب فلک و این بدبختی که واسه مردم درست کرردیم و با اون اتفاقات و ج ن گی ک گذروندیم و بعدش اینترنت رو روشون بستیم. چجوری احساسات 90 میلیون ایرانی رو کنترل کنیم ؟بیایم بهش وعده اینترنت رو بدیم که اگ توافق کردیم ک همه مخالفن لااقل بگن جهنم خوبه این اینترنت باز شد ک بریم اینستا استوری سلفی بزاریم و اینا هم هرکاری میخان بکنن بکنن با همدگ فق اینترنت باز باشه خواستن ما خم هم میشیم فقط باز باشه
….
ده دقیقه ست دارم گوشی رو نگاه میکنم بفهمم معنی سپی چیه!!!
![]()
اندازه یه ترید سخت کالری گرفت تا رمز گشایی بشه
یک نظر حال به هم زن . خب الان امنیت داری خوشحال باش.
خودت اذیت نکن اگه جمعیت ایران 80 میلیون باشه 40 میلیون باید بمیرن تا 40 میلیون ایرانی باشرف بتونن راحت زندگی کنن اینا تو هر دوره ای سمت ظالم بودند و سرشون زیر برف کردند چون لذت میبرند که جلب توجه کنن با ساز مخالف زدن و وقتی حق و حقوق زیر سوال میره لذت میبرن چون همون برده های هستن که آزاد شدن و آزادی بیماری میدونن میخوان یا بمونن تو یه نوع بردگی یا یکی بسازن که بتونن ذهنی راحت باشن ولشون کن و بحث نکن
بخاطر یه سری کودن ما هم باید تو بدبختی زندگی کنیم
با وجود این نوع افراد، باید دو نسل بگذره تا ایران درست شه
راستی ۲۴ ساعت هم داره تموم میشه و هیچی وصل نشده. بریم رو ۴۸ ساعت یا بیشتر.
همزمان، ترامپ ۷ روز مهلت داده برای تسلیم شدن ایران، که البته ترامپ هم زمانبندی هاش مثل مسئولین خودمونه، همش الکیه.
حرف زدن بلد نیستی حرف نزدن رو یاد بگیر
وضعیت ورود به جیمیل بعد از اطلاع رسانی برخی از رسانه های باطل از در دسترس قرار گرفتن
هنوز سرور های گوگل گروگان گرفته شده.