سلام عزیز مشکلت چیه؟ بله بهم پیام بده باهم حلش کنیم
بابت این مجموعه و نظارت متشکرم
همین که به فکر مردم هستید خودش خیلی با ارزشه دمتون گرم ![]()
باینری آپشن چه تفاوتی تریر عدی فارکس داره؟
با تشکر از شما عزیز، با تئجه به اینکه یک فضایی در اختیار شماست و میتوانید خواسته تریدر های ایرانی را انتقال دهید، بروکر هایی که خدمات میدهند باید نسخه پرتابل ارائه دهند با توجه به وضعیت نت این یک مسئله ساده است، با تئجه به هزینه کامیسیون و … ارائه یک پروکسی برای انجام معاملات در این شرایط یک امری واجب برای بروکر ها است، امیدوارم صحبتم دیده شود و دغدغه تریدر های داخل ایران بر طرف شود.
با تشکر
با سلام و خسته نباشید خدمت تیم محترم ایران بروکر و ممنونم بابت ایجاد همچین بستری .
یه خواهش داشتم ، اگر امکانش هست ویژگی ای رو اضافه کنید که هرکس بتونه هیستوری و استیتمنت ترید هاشو توی پروفایل شخصی خودش قرار بده ، حالا اگر بشه عکس اضافه کرد به همراه متن میتونه باحال تر باشه و فک میکنم برای همه دوستان ایتم جذابی باشه .
خسته نباشید ![]()
درود،علت اینکه روی یه کامنت ریپلای میکنیم اما اون ریپلای روی کامنت او شخص ثبت نمیشه و صرفا مثل یک چت ساده توی اون تاپیک نمایش داده میشه چیه؟
بنظر اگه ایران بروکر بتونه ماهانه مسابقه ترید بزاره حالا روی هر پلتفرمی ایده جالبی میشه ، مثلا نفرات برتر معرفی کنه با یه سری جوایز
چی شد نتیجه تست پلتفرمی که قرار شد روی همه بروکر ها و پراپ ها کار کنه نتیجه ش چی شد ؟
کار ارزشمندی است ، تریدرهای فارسی زبان به چنین جامعه پویایی نیاز دارند
.احسنت باریکلا.
این واقعا داستانش چی شد؟ خبری نیست اصلا
کلید طلایی چطوریه؟
زمانی که ۵ نفر از دوستانتون رو دعوت کنین
و اون دوستان فعالیت کنن
سلام روزتون بخیر
من میخواستم یک سوال منتشر کنم ولی ارور ۲ پیوند میگیرم در حالی که هیچ پیوندی نداشتم
نظرمه واقعا ![]()
خبری از پلتفرم ایران بروکر نشد؟
ممنونم از همه شما بابت ایجاد همچین پلتفرم و فضای کاملی برای کمک به هموطنان توی شرایط الانه ایران عزیزمون♥️با آرزوی روزهای روشن و بهتر برای همه عزیزان
تشکر ویژه دارم از ایران بروکر به خاطر چارت تریدینگ ویو که تونستم از طریق سایت شما باز کنم
برای شماهم پیامک محصول جدید ایران برپکر برای تست اومده؟