با ۱۰۰ تومن چه مانیتوری بگیرم؟؟؟؟

پول یک ماه سود رو گذاشتم کنار حدود ۸۰تومن خبری هم ندارم الان قیمت چنده حدودن تو این قیمت چیزی میشه گرفت یا صبر کنم

لپ تاپ نگاه میکنم سر درد گفتم مانیتور فرق میکنه استفاده کردین واسه چشم اینا

خرید که میشه کرد. من خودم g5 دارم الان دیدم زده 52 تومن تو دیجی
خیلی گرونه کلا
VG27UQ1A هست، g5 و g6 هم هستش دوتا مدل ال جی هم هست 34 اینچه که اونم بد نیست. برو از نزدیک ببین ولی و انلاین نخر
حواست هم باشه همونجا تست کنن برات و بازش کنن که ببینی پیکسل سوختگی نداشته باشه

ممنون از راهنمایی

کاری نکردم. موفق باشی :rose:

اگر ویندوز 11 هست حالت night light رو توی تنظیماتش تست کن(روی شدت متوسط یا حتی کم) ، توی ویندوز 10 هم فکر کنم مورد مشابهش هست، ممکنه کمک کنه

من خودم بیشتر برنامه f.lux استفاده میکردم اما باید داخلش لوکیشن ست کنی نمیدونم بدون نت مقدوره یا نه(چون میتونه دمای نور رو با ساعت اون منطقه تنظیم کنه) نسبتا برنامه خوبیه

(بازم نظر شخصیه ممکنه برای همه کارآمد نباشه)

https://www.digikala.com/product/dkp-15665433/مانیتور-خمیده-گیمینگ-34-اینچ-شیائومی-مدل-g34wqi/

من اینو سال پیش خریدم
خوب بوده تا الان

من شیائومی ۳۴ دارم خوبه. اگه هزینش رو داری هم ۴۹ سامسونگ هم خوبه ولی دیگه خیلی عریضه من سرم درد میگیره راحت نبودم باهاش.

بله خیالت راحت اکثر تریدرا ازش استفاده میکنن الترا واید هست و مخصوص ترید،این مانیتور سبحان صمدی بهم معرفی کرد ، حدود ۳ ساله دارم ازش استفاده میکنم و کاملا راضیم

با ۶۰ تومن یه ۳۴ اینچ ایسوس تاف بگیر بگیشو لپتاپتو اگر میتونی ارتقا بده

مانیتور استاد امامی رو :joy: :joy: بنده خدا تا دیروز استاد ترید و بدست آورنده 3 بیت کوین بوده الان از بی پولی گذاشته واسه فروش ادعاشم میشه هنوز و داره اندیکاتور چرت و پرت میندازه به مردم

ببین کلی برات شات عکس میدم خو

کلا یدونه مووینگ اوریجه تو چارتم ( فقط کندل):joy::joy::joy:

من کندلاشو نمیدیدم

میگفتم خدایا این چیه دیگه

حالا ما که بخیل نیستیم

ایشالله باشه اونی که میگه

مانیتور استاد امامی نجاد رو بگیر توش ربات مجانی کورکوبات رو هم پیدا میکنی نیاز نیست ازش بخری

ال‌جی 34 واید با 50 تومن راحت پیدا میشه

داداش تا حالا چند ساعت نشستی پشت یه صفحه مانیتور بزرگ؟ و دوباره برگردی بری پشت لب تاب بشینی چند ساعت تا فرقش رو متوجه بشی؟

فکر کنم خریده باشه یک اردیبهشت بوده داداش اگر هنوز نخریدی طلا بگیر که الان قیمتش خیلی جذاب تر شده

من مانیتور خودم همینه و. واقعا راضی ام ازش تقریبا ۳ سال پیش خریدم از شیراز ۲۳ تومن ، قبلش سامسونگ ۴۹ اینچ داشتم که سر یه حرکت صفحه شکست ، اونجا وقتی کل شیراز و تهران رو. زیر رو رو کردم فهمیدم پول مانیتور. گرون نیاید بده ادم ، چون اصلا صفحه اش گیر نمیاد. ، و اون مانیتور رو فروختم ۷ تومن !! تازه با بد بختی ، داداش پول مانیتور گرون نده ،