شما در چه مدت و بر روی حساب چند هزار دلاری به همچین سودی رسیدید؟
پس انداز داشتم
همش از پول ترید نیست
رو حساب برادرم ترید میکنم
حساب ۲۰ کا داره
حساب خودم ۳،۴ کاعه
چقدر سود کردی چند درصد
۱۲۰۰ تا رو کرده بودم ۵ کا
۱۵۰۰ تا ورداشتم ( توولته )
افرین .
سبک شما چیه؟!
نمیدونم چرا همه وقتی یک فرد سودده رو میبینن اولین سوالی که میپرسند اینه که « سبکت چیه؟ » دقیقا بزرگترین اشتباه افرادی که سودده نیستند و یا تازه با این بازار اشنا شدند همینه، سوال درست اینه که « راز موفقیتت چیه؟ »
من دوره دیدم و به سودم رسیدم فقط خواست ببینم این دوره چیه که ایشون جواب گرفته و تجربه هاشون استفاده کنیم
استاد پورصمدی
پرایس اکشن
خیلیم پیچیده نیست
تمامی استراتژی ها و گفتههاشون هم تو استوری هست هم تو دورشون
البته نمیخوام تعریف کنم و تعصبی باشم
راز موفقیت
( کم پشت شدن موهام
(سفید شدن
(اختلال روحی گرفتن
![]()
![]()
ولی شیرینه
دقیقا تبریک میگم بهتون بابت پشتکارتون
منم ببر . ممنون
کار منم رو هواس
نمیدونم چی میشه اخرش ![]()
هر دو مورد رو میتونی از انجمن pcpin بگیری البته باید شناخت کافی از قطعات داشته باشی
میتونی یه تاپیک بزنی و همین درخواست رو اونجا مطرح بکنی کاربرای با سابقه فروم اگه موردی داشته باشن پیشنهاد میدن بهتون
داداش برو لپ تاب بگیر جاش قابل حکله براحتی همون کارایی رو برات بهتر انجام میده اینا همش شعافه برای این شغل
لپ تاب دارم
واقعا مانیتور بزرگ نیازه
پیچیدش نکن اگر میخوای ترید کنی نیاز به این چیزا نیست یه مک بوک ایر بگیر نیاز نیست m4 هم بگیری m2 هم راحت سال ها جواب میده حدودا ۱۴۰ ۱۵۰ از پولت میره هم شیکه هم سبکه هم کارت رو عالی جواب میده یه مانیتور سامسونگ جی ۶ گیمینگ یا ایسوس تاف هم بگیر تمام هم خیلی شیکه هم تو ترید کم نمیاری
قیمت متوسط باشه پول زیادی ندارم
خوب چقدر میخوای هزینه کنی؟
شیائومی ۳۴ کرو.
سلام و درود
متاسفانه هر چی پیشنهاد بدم گرونه دوست عزیز. ولی خب سری سامسونگ خوب و منطقیه کلا مثل سری G یا مدل های پایینترش. مثل g3 یا G5
ایسوس هم یه سری مدل Eye care داره که خوبه . اگر بیشتر خواستی هزینه کنی سراغ tuf هم بری بد نیست.
msi هم همینطور
در مورد flat یا curve بودن هم نظرم اینه کلا فلت بگیری چون کرو در اثر جا به جایی به مرور اطراف قابشون دچار بیرون زدگی یا فرو رفتگی میشن که سر همین باید خیلی مراقب باشی و درست جا به جاش کنی.
مورد اخر هم به نظرم باز بستگی به بودجه ات داره، سعی کن 60 هرتز نگیری و بالاترشو بگیری کلا. چشم رو کمتر خسته میکنه
باز سوال دقیق تری خواستی، بپرس شاید بتونیم راهنماییت کنیم.
موفق باشی ![]()