درود دوستان وقت بخیر
با ۴ میلیون ۵۰۰ هزار تومان چه سیستمی میشه خرید برای معامله گری ؟ چیزی در حد RAM 8 و گرافیک 2 و CPU Corei 5 نسل ۴ یا سیستم مشابه در این حدود ها.
درود دوستان وقت بخیر
با ۴ میلیون ۵۰۰ هزار تومان چه سیستمی میشه خرید برای معامله گری ؟ چیزی در حد RAM 8 و گرافیک 2 و CPU Corei 5 نسل ۴ یا سیستم مشابه در این حدود ها.
۴میلیون؟؟!!
اشتباه ننوشتی؟
با 4 تومن یدونه ماوس میشه.
۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومن نه ۴۵۰ هزار تومن، من سیستم گیمینگ نمیخوام برای معامله گری می خوام.
داداش یه چرخ توی مغازه ها بزن و نرخ بگیر
یه تبلت متوسط رو به پایین الان حدود ۵۰تا۶۰ میلیون قیمت داره
آها ببخشید فک کردم 450 هزار تومن نوشتی.
با 4 نیم میتونی یه کیس RGB برداری.
سیستم به روز نمیخوام اگر ۴ یا ۵ سال کار کرده هم باشه خوبه
مگر الان قیمت ارز چند هست ؟
این لینک سیستمی رو که میگید برام بفرستید من سر در نمیارم تخصصی، ممنون میشم.
یا باز اشتباه گفته یا ایران زندگی نمیکنه…
هر ۱دلار ۱۸۳ هزار تومان ناقابل
برو از تعمییرات کامپیوتری سوال کن ببین چیا داره. اون گرافیک2 براچی میخای؟ خود Cpu گرافیک انبرد دارن که کارت برا ترید راه میندازه، ولی مانیتور هم هست که باس ببینی اونو ساپورت میکنه یا مبدلی کانورتری چیزی داره
فقط فقط ترید؟ خوب خوب فکر کن، چون با لینوکس هم میشه متاتریدر بالا آورد. لینوکس باز کم پیچیده تره نسبت به ویندوز، کار باهاش هم برات تازه یه تنوعی هم میشه
مهمتر از اینا نسخه ویندوزی که میخای روش بندازی هست، حواست باشه از نسخه های windows 10 LTSC استفاده کنی (نسخه 2016 هم خوبه). ویندوز 8.1 هم که 5 ماه قبل داشتم به متا5 وصل میشد و بروکر اجازه رو میداد. بعد دگه درایوراش هم هست که همون نرم افزار driver booster یا driver easy* هم هست.
حواست باشه نرم افزارای کرک کمتر نصب کنی که احتمال ویروسی هک شدن پایین باشه.
این اگه خودت که بلدی ویندوز نصب کنی و درایوراش که عالی، وگرنه قیمتا الانکه فضاییه هرکی یه نرخی برا خودش داره. من میتونم کمکت کنم، ولی ترجیح میدم بری پیش یه نفری که نون حلال اینا سرش میشه اونجا پولت خرج کنی روزی اون بنده خدا ازش نگیریم
بهترین انتخاب با 4 میلیون و 500 یک گوشی دسته دوم هست که انتخاب خوبی هم هست من هم اکثرا با گوشی فعالیت میکنم و کارم را راه میندازه .
ممنون برای راهنمایی تون
آره میخواستم یه سیستمی باشه که تلوزیون هم داشته باشه.
چقدر تجربه کامپیوتری و ترید داری؟
قطعه های الان خیلی بصرفه ترن نسبت به قدیمی (میزان برق مصرفی، گرما کمتری تولید میکنند، بازدهی هم بهتره… )
لپتاپ باز بهینه تره نسبت به کامپیوتر برق و گرمای کمتری تولید میکنه، با خود تعریف لپتاپ سبکی و جمع جور و قابل حمل
اگه میتونی برو از سیستم ضعیف و به قوی امتحان تست کن، لپتاپ هم تست کن
دگه ترید بدونی چیه میتونی خرید بصرفه کنی
ویرایش: این سایت هایی هم اگهی فروش میزارن چک کن. قطعات سیستم قدیمی هست. طرف که نمیخاد با خودش که به گور ببره. قیمت مناسب پایین پیدا میکنی
برادر با اصحاب کهف تو یه غار بوده تازه بیدار شده
چندبار چشمو باز و بسته کردمممم
ببینم اشتباه میبینم ولی گویا نه درست نوشتن
اینو میتونی بگیری
با ۸۰۰ هزار تومن
بقیشو بنظرم یه خونه بگیر برای ترید ( خیلی خوبه )
خوبه اقتصادیه مناسبه ترید و دیدن باب اسفنجیه
صباهم نون میگیره
دادا این سوالتو از سیستم فروش نپرس ![]()
داداشم فک میکنم بشه با حدود 35 تا 40 تومن یک کیس مناسب بگیری که چهارتا کار دیگه هم در کنارش بتونی انجام بدی.
خوبه این لینکش برام بفرست مرامت گرم
باید تو دیوار سرچ بزنی - یه لپتاپ قدیمی یا کیس قدیمی پیدا کنی
این لینک برای سیستم pc زیر پنج میلیون
خرید و فروش کامپیوترهای نو و کارکرده در کل ایران | دیوار
این لینک برای لپتاپ های زیر پنج میلیون
خرید و فروش لپتاپ در کل ایران | دیوار
بگردی - چیز خوب می تونی توشون پیدا کنی
چندتا نکته بسیار مهم
۱- سی پی یو و گرافیک ش اصلا مهم نیست - رم مهمه که حداقل باید رم ۲ گیگ باشه{اگر رمش پایین بود می تونی رم بخری بهش اضافه کنی} - سی پی یو هم نباید دیگه سلرون باشه یه کوچولو رو به متوسط هم باشه اوکیه
حواس ت باشه هاردش بدسکتور نگرفته باشه چون مجبورمیشی براش هارد بخری{هارد خیلی گرون شده-کلا قطعات کامیپوتری خیلی گرون شده مخصوصا هارد} > مهلت تست بگیر ازش و سریع یه ویندوز روش نصب کن ببین رم و هاردش سالم کار می کنه یا نه {همون اول هم بپرس سی دی یا فایل درایورهاش رو دارید یا خیر>خیلی مهمه}
۲- درایورهاش باید باشه که بتونی نصب ش کنی وگرنه نمی تونی از کارایی سیستم استفاده کنی{داریورهای سیستم های قدیمی نیست > چرا چون مخصوص ویندوزهای ایکس پی و ۷ هست و برای ویندوز۱۰ و ۱۱ درایور ندارن} —- یکی از آشناها چندسال پیش رفت یه لپتاپ قدیمی خرید{سونی} بیچاره شدم تا درایور کارت گرافیک ش رو پیدا کردم{شانسی} سی چهل تا داریور دانلود کردم و نصب نمیشد و بهش نمی خورد
۳-باید حتما بتونی روش ویندوز ۱۰ یا ۱۱ نصب کنی تا مرورگرهای جدید روش نصب بشن وگرنه کروم و اج و موزیلا {ورژن های جدیدشون} روش نصب نمیشن ورژن های قدیمی ش که روی ویندوز پایین نصب میشن خیلی سایت ها رو نمی تونن باز کنن {راه در رو هم نداره}
راه حل : حداقل باید دو گیگ رم داشته باشی - سی پی یو نباید داغون و خیلی ضعیف باشه
بعد باید بگردی > ویندوز سوپرلایت{خیلی سبک} پیدا کنی {نشونه ش اینه که فایل نصبی ویندوز خیلی کم حجمه نسبت به بقیه ویندوزهای لایت یا سبک} سبک ترین ش رو انتخاب کن {پیشنهاد خودم سوپرلایت ویا قوست ghost spectre هست} – این ویندوز خیلی سبکه و راحت اجرا میشه{خیلی روون} تنها مسئله اینه که بتونی درایورهاش رو که مخصوص ویندوز۱۱ یا ۱۰ یی هست که نصب کردی رو پیدا کنی و نصب بشه {که قسمت سخت ترین قسمت شه} و اینکه نباید به هیچ عنوان بزاری ویندوز آپدیت بشه وگرنه حجم فایل ویندوز بالا میره و سنگین میشه و سیستم کند و سرعتش پایین میاد>اصلا دیگه قابل استفاده نمیشه}
4-هر لپتاپ یا سیستمی بخری > اولین کاری که می کنی اینه که باید درش رو باز کنی و تمیزش کنی چون پر خاک و آت و آشغاله {سالها کار کرده و احتمال زیاد هیچ کس سرویس ش نکرده} با الکل و یه مسواک نرم تمیزش کن – و خمیر سیلیکون سی پی یو و گرافیک ش{لپتاپ} رو باید عوض کنی {از فروشنده بپرس عوض کردی یا نه>احتمال 90درصد بازش هم نکردن فقط می خوان بفروشن ردش کنن بره}
5-توی دیوار یه سرچ کوتاه زدم {با محدودیت قیمت 5 میلیون تومن} لپتاپ های خیلی خوبی پیدا کردم - باورم نمیشد لپتاپ با رم4 گیگ رو گذاشتن 3 تومن {پول رمش هم نیست} مثلا ایرادش این بود که هارد باید براش می خریدی{1تومن می خری} ویندوز سبک روش نصب کنی و چندتا دکمه های کیبردش در اومده {یه کیبرد دست دوم براش می گیری} > یا یکی عین این رو گذاشته 4600 فقط رمش 2 هست همه چی ش سالمه —لپتاپ سونی vaio گذاشتن 5 تومن که رد کنن بره میگه فقط ویندوزش پریده ! {خیلی هم لپتاپ تعمیری هست که سمت شون نرو}
خلاصه یه کم دوندگی داره ولی درست میشه {از خدا بخواه یه دونه مناسب و خوب ش رو بزار سر راهت}
توصیه آخر : بشین این کتاب هایی که میگم رو بخون _ برات معجزه می کنه
1-چهاراثر فلوارنس اسکاول شین {کتاب صوتی ش هست با صدای علی اعتمادی} اینو حداقل 5 بار گوش بده - جوری بخون و نت برداری کن انگار می خوای فردا بری امتحان بدی { وتو زندگی ت ازش استفاده کن}
2-راهنمای درون {استرهیکس} کتاب صوتی ش هم هست
3-معجزه شکرگزاری
4-اسرار ذهن میلیونر {تی هارو اکر}
تمام اینا کتاب ها ، صوتی شون روی اینترنت هست {فهم مطالب این کتاب ها باعث پیشرفتت میشن}