تجربه شخصی از دوره تریدر شو (مستر تریدر)

من با این دوره از طریق اینستاگرام مستر تریدر آشنا شدم، چندتا دوره رایگانم ایشون منتشر کرده بود که از طریقه تدریس و مطالبی که داشتند راضی بودم و در آذر ماه 1403 این دوره رو 24 میلیون تومان به صورت اقساطی خریداری کردم( 18 میلیون به صورت نقدی بود).

طول این دوره 9 ماه هستش و همین مقدار هم پیشتیبانی دارند که شامل روانشناس و پشتیبان آموزشی هستش، هر دو دو سه هفته یکبار هم جلسه آنلاین رفع اشکال با مستر تریدر یا پشتیبان آموزشی دوره برگذار میشه.
این دوره به صورت کاملا مجازی هستش، دو فصل اول که 74 قسمت هم هستش پرایس اکشن تدریس میشه و اصل دوره هم همین دو فصل هستش. در فصل های بعدی که بیشتر برای بورس ایران و سرمایه گذاری بلند مدت تدریس میشه، تکنیکال کلاسیک(جنبش و اصلاح)، امواج الیوت، اندیکاتورها، فاندامنتال ارزهای دیجیتال و در آخر هم تابلو خانی و فیلتر نویسی بورس آموزش داده میشه که در کل تا الان این دوره 115 قسمت هستش.

در دو فصل اول که مربوط به پرایس اکشن هستش، ستاپ های مختلفی آموزش داده میشه که در کنارش مباحث بک تست گیری، ژورنال نویسی و ساخت پلن توضیح داده میشه.

در ابتدای دوره اجازه ترید از طرف پشتیبان داده نمیشه و بعد از انتخاب ستاپ، بک تست گیری و فوروارد تست، در صورت سود ده بودن اجازه ترید در حساب ریل داده میشه.
من بعد از اتمام فصل یک این دوره و بعد از سه ماه آموزش و نزدیک به هزار بک تست روی شکست سطوح داینامیک، پلن شخصی ای برای خودم درست کردم که 64 درصد وین ریت داشت با ریوارد 3، ولی چون دیر به دیر معامله میداد با روحیات من نمی ساخت و دنبال ستاپ دیگه ای بودم.
در ادامه مستر تریدر ورکشاپ حضوری MTS رو برگذاری کرد که در اون یکی از استراتژی های شخصی خودش رو آموزش داد که نزدیک به 50 درصد وین ریت داشت با ریوارد 3 و نسبتا هم خوب معامله میداد و تونستم باهاش پراپ پاس کنم.

این دوره برای یادگیری 0 تا 100 کلیات ترید پیشنهاد میشه و بعد گذروندن دوره اگه وقت کافی بذارین به سود دهی میرسین و قادر به پاس کردن پراپ خواهید بود.

اگه بخوام نقد خودم هم روی دوره بگم میتونم به موارد زیر اشاره کنم:

ستاپ هایی قوی ای آموزش داده نمیشه و اکثرا ستاپ های ساده پرایس اکشن هستند که در سایر دوره ها هم دیده میشه.
ستاپ شخصی مستر تریدر که خیلی تبلیغش رو میکنه MTS هستش که سه تا ورژن داره و قبلا ورژن یکش رو داخل تریدر شو به همه آموزش میداد و جز سرفصل های دوره هم بود ولی الان حذف شده و باید پول اضافه داد و در ورکشاپ حضوری شرکت کرد برای یادگیری این ستاپ. ورژن سه این ستاپ که ریوارد های بیشتری میشه گرفت و خیلی تبلیغش رو میکنن در تریدر شو پلاس آموزش داده میشه که دوره حضوری هستش و هزینش 5000 دلاره.

تجربه کلی من در شرکت در این دوره مثبت بوده و به طور کل رضایت داشتم، هر چند بعدتر در دوره های دیگه هم شرکت کردم و ستاپی که الان استفاده میکنم برگرفته از دوره های دیگست. بیس یادگیری ترید من این دوره بوده ولی ازدوره های اساتید دیگه مثل پورصمدی، آهنگری، حسینی فایننس و … هم استفاده کردم.

شما هم از این دوره استفاده کردین یا دوره دیگه ای رو پیشنهاد میکنید؟

پ.ن:

دوره های رایگان این مجموعه داخل سایت دالفینوست و آکادمی مستر تریدر موجوده، از جمله فصل اول تریدر شو که به صورت رایگان میتونید استفاده کنید.

2 لایک کرده