ترید فارکس بر اساس قدرت 8 ارز

اسپویل: این روش سال های قبل از 2020 جواب میداد و الان دیگه جواب نمیده.

فارکس یک معادله داره که باید مجموع USD+EUR+GBP+CAD+JPY+AUD+NZD+CHF=1 یک بشه.

ازونجایی که تو فارکس ارزش دلار آمریکا؛ پوند انگلیس؛ دلار کانادا، ین ژاپن؛ فرانک سوئیس؛ دلار استرالیا؛ یوروی اروپا و دلار نیوزلند به تنهایی چارت نداره؛ اول باید برای هر کدوم یک چارت بسازیم.

برای دلار آمریکا قبلا اینکار انجام شده که اسمش رو گذاشتن DXY!

این DXY چطوری محاسبه میشه؟ طبق همون فرمول که جمع بقیه ارزها باید بشه یک!

فرمول قدیمی محاسبه قدرت USD از سال 1973 این بوده!

DXY = 50.1454 \times (EUR/USD)^{-0.576}^{-1} \times (JPY/USD)^{-0.136}^{-1} \times (GBP/USD)^{-0.119}^{-1} \times (CAD/USD)^{-0.091}^{-1} \times (SEK/USD)^{-0.042}^{-1} \times (CHF/USD)^{-0.036}^{-1}

چون ما SEK رو ترید نمیکنیم؛ اینو ازش در میاریم و همه وزن ها رو 1 در نظر میگیریم!

حالا با همین فرمول چارت قدرت یورو؛ ین؛ فرانک؛ پوند و بقیه رو میسازیم!

حالا ما 8 تا قیمت داریم که هیچ بروکری به ما نشون نمیده! (بجز DXY یا USD)

حالا هر وقت که ارز دو تا کشور از هم دیگه زیادی دور بشن؛ احتمال خیلی زیادی وجود داره (داشت تا 2020) که اون دو کشور کاری کنن که دوباره قدرت به هم نزدیک بشن!

مثلا وقتی USD بیش از حد بالا میرفت و همزمان GBP بیش از حد پایین میرفت؛ تریدرها روی GBPUSD پوزیشن لانگ میگرفتن و برعکس!

ما یخورده دیر به فارکس رسیدیم! قبلا خیلی راحت یه عده پولدار شدن و الان دیگه این روش جواب نمیده :grinning_face_with_smiling_eyes:

اندیکاتورهای زیادی برای اینکار ساخته شده اسم همشون Currency Strength Meter هست که با 8 خط قدرت هر ارز رو نشون میدن! این اندیکاتورها خیلی هم قدیمی و سنگین هستن و متاتریدر رو هنگ میکنن!

این اندیکاتور یک ربات رایگان معروف تو سایت فارکس فکتوری هم داره به اسم CCFP basket که با این وضع اینترنت نتونستم تو سایت های ایرانی پیداش کنم بذارم.

بعدا که نت وصل شد سرچش کنید تو سایت فارکس فکتوری. :grinning_face_with_smiling_eyes:

سلام وقت بخیر پس الان دیگ جوابگو نیست؟

1 لایک کرده

آمار دقیقی که نیست ولی هنوزم یسری تریدهای قدیمی ازین این اندیکاتور استفاده میکنن تا سریع جفت ارزی که ترند هست رو پیدا کنن.

مثلا اینجا CAD قویترین هست و AUD ضعیفترین؛ پس تریدر میره چارت AUDCAD رو باز میکنه فقط.
وقتی ارز سمت راستی قوی هست؛ اینجا CAD ؛ کندل ها بسمت پایین میرن؛ پس پوزیشن شورت میگیرن.

حالا اگه سمت چپی قوی بود و سمت راستی ضعیف؛ یعنی AUD قوی بود و CAD ضعیف؛ لانگ میگیرن.

من از این تحلیل بین ارزی، زمانی که میخوام ورود کنم از طریق پرایس اکشن استفاده میکنم، و برای فروش ضعیف ترین و برای خرید قوی ترین رو انتخاب میکنم. مثلا همین هفته پیش جمعه، بین GJ AJ EJ ، اگه پرایس اکشن نگاه کنین GJ ضعیف ترین بود و ورود بهتریم داد. (مثل همه کیس ها در تریدینگ پرفکشن وجود نداره ولی میشه توی اکثر موارد انتظار داشت که جواب بده)

1 لایک کرده

آهان پس صد در صد فیل نشده ممنونم :tulip:

1 لایک کرده

نه واقعا. من این استراتژی رو بک تست گرفتم از سال 2000 تا 2024
تا قبل از 2020 که ربات های پیشرفته کم بودن میشد ازش پول خوبی درآورد!
ولی هر چقدر ربات هایی که با ماشین لرنینگ و هوش مصنوعی کار میکنن بیشتر شده تقریبا این استراتژی رو خراب کردن.

1 لایک کرده

به این حالتی که دو تا ارز فاصله ناگهانی از هم میگیرن؛ میگین Anamoly
این آنامولی ها قبلا خیلی زیاد بود! یعنی مارکت ناکارآمدی داشته!
هر چقدر تعداد بیشتری ربات این آنامولی و ناکارآمدی رو ترید کنن؛ اون ناکارآمدی از بین میره و مارکت کارآمد میشه! وقتی مارکت کارآمد باشه دیگه فرصتی برای ترید نیست

1 لایک کرده