سلام دوستان عزیز
کسی تجربه استفاده از ابزارهای کپی ترید روی حساب های مختلف تو پراپ های مختلف رو داشته؟ مثلا چند اکانت پراپ از شرکت های مختلف داشته باشید و از کپی تریدر استفاده کنید که اتوماتیک تریدهاتون رو روی همه اکانت ها اعمال کنه. اگه کسی تجربه داشته اسم ابزار یا سایتی که ازش خدمات میگرفته و راضی بوده رو لطفا معرفی کنه یا کلا تجربه استفاده از این ابزارها رو عنوان کنه که استفاده کنیم ![]()
برای اطلاع جسارتا این کار توی همه پراپها ممنوع هست (بدونن حساباتون رو میبندن پول هم نمیدن) ولی داخل یه پراپ مجاز هست اگر کسی ابزاری داره که داخل یک پراپ چند حساب تریدر رو کپی کنه ممنون میشم که در اینجا در این مورد هم راهنماییی کنه
من تا حالا تجربه نداشتم هیچوقت استفاده کنم قبل قطعی نت تو ویدیوهای تریدرهای خارجی دیده بودم که 7-8 اکانت پراپش رو متصل کرده بود به یه سایت و روی اکانت مستر ترید میکرد اتوماتیک رو همه پراپ هاش اعمال میشد نسبت به مدیریت ریسک مخصوص بالانس هر حساب. نمیدونستم حتما باید داخل همون پراپ باشه ممنون از راهنماییتون
خواهش میکنم . موفق باشید
سلام، همه پراپها اجازه این کارو نمیدن و اول باید قوانین رو بررسی کرد، یک سایت هست به نام social trader tools سرچ بکنی میاره، این دقیقا همین کار رو با مشخص کردن تنظیمات دلخواه و مدیریت سرمایه انجام میده، رایگان نیست سایت و هزینه داره و نت جهانی میخواد.
سلام متشکرم رضا جان بابت راهنمایی