کپی ترید بین حساب شخصی و حساب پراپ

سلام میخاستم بدونم امکانش هست روی حساب شخصی و حساب پراپ معامله همزمان انجام بدیم

کپی ترید یا اینکه با دوتا سیستم جدا بصورت دستی روی هر دو حساب معامله زد با اختلاف چند ثانیه

کسی تا حالا اینکارو کرده اگه کرده اسم پراپو بگه

خیلی ممنون

اگر بخوای روی حساب شخصی و پراپ با دو سیستم جدا و دستی وارد بشی از نظر اجرایی ممکنه ولی باز هم باید ببینی قوانین پراپ اجازه چنین الگویی رو میده یا نه اختلاف چند ثانیه هم لزوما چیزی رو تغییر نمیده چون بعضی شرکت ها خود رفتار معاملات رو بررسی میکنن نه فقط زمان دقیق ورود رو مثلا اگر دو حساب مرتب معاملات یکسان با جهت و حجم مشابه داشته باشن ممکنه از نظر سیستم نظارتی به عنوان معاملات هماهنگ شده دیده بشه بنابراین اینکه دستی انجام بشه به معنی مجاز بودنش نیست و بهتره قبلش از پشتیبانی خود پراپ جواب کتبی بگیری

من اگر بخوام این کار رو انجام بدم اول اسم پراپ رو معیار قرار نمیدم بلکه قوانین همون پلنی که خریداری کردم رو بررسی میکنم چون ممکنه یک شرکت برای یک نوع حساب اجازه کپی بین حساب های خود تریدر رو بده ولی برای حساب های دیگر ممنوع کرده باشه و قوانین هم ممکنه تغییر کنن تجربه کاربران هم فقط برای آشنایی خوبه و جای متن قوانین رو نمیگیره اگر اسم پراپ هایی که مدنظرت هست رو بگی میتونم قوانین فعلیشون درباره معامله همزمان حساب شخصی و پراپ و کپی ترید رو دقیق بررسی کنم و ببینیم کدوم حالت مجازه و کدوم حالت ریسک بسته شدن حساب داره

دوست عزیز شما بخوای با حساب شخصیت معامله بزنی همون معامله روی پراپ هم باشه مشکلی نداره حتی اگر یک سیستم باشه.

ولی کپی ترید اگر حساب مبدا پراپ باشه شاید قابل انجام باشه و باید قوانینشو از خود پراپ بپرسی. هر پراپ قانون خودشو داره

کپی ترید بین حساب شخصی و پراپ بعضی جاها مجازه و بعضی پراپ ها صراحتا محدودش میکنن و حتی ممکنه کپی کردن بین حساب های خودت هم شرایط خاص داشته باشه

اینکه با دو سیستم جدا دستی بزنی هم از نظر فنی مشکلی نداره ولی اگر ورودها و خروجی ها عملا با چند ثانیه اختلاف تکرار بشن ممکنه از نظر پراپ به عنوان کپی ترید یا معاملات هماهنگ شناسایی بشه

پس روی تجربه بقیه حساب نکن حتما قبلش از پشتیبانی خود پراپ کتبی بپرس که آیا کپی از حساب شخصی به حساب پراپ مجازه یا نه و آیا معامله دستی همزمان با اختلاف چند ثانیه مشکلی داره

چون این قوانین بین پراپ ها حتی بین نوع حساب های یک پراپ هم میتونه متفاوت باشه