کدوم پراپ اجازه استفاده از اکسپرت انتقال معاملات میده؟

سلام وقت بخیر. من روی NinjaTrader معاملات فیوچرز (ES) انجام می‌دم و می‌خوام فقط برای انتقال معاملات از حساب شخصی خودم در NinjaTrader به حساب MT5 پراپ از Trade Copier/Bridge استفاده کنم.
ورود و خروج‌ها دستی انجام میشه و اکسپرت سیگنال‌دهی یا ترید خودکار نیست.
آیا این نوع انتقال معاملات مجاز هست؟
آیا روی حساب چالش و فاند شده مشکلی ایجاد نمی‌کند؟

سلام

در سرمایه گزار برتر میتونی از اکسپرت کپی ترید استفاده کنی ولی حتما حساب سرمایه گزار برتر باید مبدا باشه،یعنی معامله رو دستی روی حساب پراپ بزنی و خودکار معامله روی حساب بروکرت کپی بشه

از پشتیبانی مستقیم بپرس بهترین راهه.

اما از اونجا که باید اثبات کرد معامله توسط خودت تحلیل و باز شده اصولا کپی از بیرون به حساب رو قبول نمیکنند.

البته یه راه هست نمیدونم بشه یا نه؟

نیمه اوتومات…

یعنی اکسپرتی باشه که دیتا رو از نینجا تحویل بگیره، نقاط ورود و… رو ست کنه اما معامله رو باز نکنه و شما دستی باز کنی و یجورایی به عنوان ربات مدیریت سرمایه معرفیش کنی.

در صورت نیاز پیام بده بیشتر راهنماییت کنم

اره اکسپرت دیتا رو از نینجا تحویل میگیره نقاط ورود و… رو ست میکنه معامله رو باز می‌کنه توی نینجا و اون جا که باز میشه در متاتریدر هم باز میشه.

راهکاری داره اجازه بدن ؟

اره اکسپرت دیتا رو از نینجا تحویل میگیره نقاط ورود و… رو ست میکنه معامله رو باز می‌کنه توی نینجا و اون جا که باز میشه در متاتریدر هم باز میشه.

راهکاری داره اجازه بدن ؟

احتمالا باید اکسپرت بنویسید برای اینکار

اونایی که متاتریدر هستند میشه اضافه کرد

اما به نظرم بستگی به اکسپرت هم داره

مثلا بعضی پراپ ها اجازه ترید زیر 30 ثانیه نمیدن

خب اونوقت شما اگر اکسپرتت طوری باشه که بخواد اینطوری ترید بزنه داستان میشه

اما مثلا اکسپرت های مدیریت سرمایه و این چیزارو بعید بدونم بخواد کسی ایرادی بگیره

سلام و احترام،
اکسپرت های فست تریدینگ طور رو به نظرم همه ایراد میگیرن
البته در کل بستگی به شرکتی که پراپ داری هم داره چون دنبال بهانه باشند، مشکل میشه واست