بهترین استاد ترید ایران کیست؟

منم یکی رو اسم ببرم که هر روز تو یوتوپ لایو داره . حتی الان هم . چون خارج از کشوره . پراپ کار نمیکنه.حساب های سنگین بروکر کار میکنه و حتی حساب موسساتی نفتی هم پارسال کار میکرد که هندی ها هم بودند .
هومن کرمی

4 لایک کرده

یکی دیگه بزار بگم که البته لایو نداره . ولی دیتای اموزشی عالی رایگان زیاد د اره .
برنده مسابقات فاندد نکس بوده که سرتفیکیت موجد هستش . و حساب 300 کا جایزه مسابقات هم در 2 مرحله با وینریت 85% مرحله اول و 90% مرحله دوم پاس کردش. جالبه بدونی نماد یورو فقط تو ترنومنت و چالش کار کرده و اینکه تعداد ترید های چالش در هر مرحله بالای 30 معامله بوده .
میلاد ذاکر
میتونید با سرچ آپارت ازش محتوا پیدا کنید .
یکی از بهترین کامیونیتی های تلگرام رو در سبک ict داره .
mz ict

4 لایک کرده

آیا پورصمدی پراپ صد کا دارند…آیا برداشت مستمر در پراپ دارند..آیا صد معامله اخیر با یک ستاپ مشخص ژورنال دارند..آیا شاگردان دارند که با همین ستاپ مشخص شوند به سوددهی رسیده باشند ؟ارایه بدهید ما هم ببینیم …

این مارکت استاد ندارد..استاد مایکل است که کندل هفته بعد روز بعد تشخیص و راز مارکت الگوریتم های هستند که تابعی از زمان و قیمت هستند و….

بزرگ ساپلای دمند آقای سم سیدن و آلفونسو هستند.

با ضرر فراوان و تجربه و بک تست خود شخص با مرور زمان درصورت دوام داشتن و مسلط بر روان و بهینه کردن به سوددهی می رسد ….

3 لایک کرده

داداش نمیدونم جطوری ازین تعریف میکنی اگر لایواشو دیده باشی تو یوتیوب فقط الکی میگی ایقد پیپ گرفتیم. خیلی وقتا اصن وروداش مشخص نیست اگر از ناحیه برگشت میگه ار 1 گرفتیم اگرم مستقیم رفت زد میگه تاییدیه نداد. ازونطرف پوزیشناش همه ریسک به ریوارد نیم هست. من یه مدت دنبالش کردم و واقعا خیلی معمولی بود دوره و پکیجم که زیاد میفروشه.
میلاد ذاکر هم که میگی یه 300 کا داشت که کلا روش 8 کا گرفت استیتمنتش گذاشت و دیگ خبری از سترفیکیت نبود یبارم نفر اول تو مسابقات شد و اونم از دوره رایگان شروع کرد منتور 1000دلاری البته کارش بد نیست ولی بنظرم ارزش گنده کردن نداره هرچند مطالب رایگانش بد نیست

3 لایک کرده

پورصمدی با بروکر کار میکنه و اره اگر ویدئوهاش دنبال کنی ترید میزنه و اونجا نشون میده حساب شار ژ کرده وب رداشت کرده
از شاگرداشم افرادی هستن به سود رسیدن من چند نفر میشناسم خودشم وضعش خوبه پراپ نیاز نداره حسابش بزرگه
سم سیدن و الفونسو هم عالی هستن منتهی سبکشون طوریه موقعیت خیلی کم میده خصوصا الفونسو و باید زیاد جفت ارز مانیتور کنی و کمی اذیت کنندس
مایکلم اگر الگوریتم رو مفهمید لااقل یبار تو مسابقات مقام میاورد داداش هرچند سبکش رو خیلی بیشتر سبکای بعضی از اساتید قبول دارم ولی نگو استاد مارکته اونم یه سبک نسبتا خوب داره در همین حد بهش بگی بهتره. اما یه سوال اگر از پورصمدی استیتمنت مخوای یا میگی چرا تو مسابقات مقام نداره یا برداشت نزده مگر از مایکل دیدی؟

3 لایک کرده

در مورد میلاد ذاکر نگو دیگه خبری از استیتمنت نیست . بهتری بگی دیگه نیازی به استیتمنت نداشت که برای تایید شدن توانایی هاش بخواد شوآف کنه . تایید شده هست .
در ضمن اصلا وقتی یکی یکبار استیتمنت میزاره و تایید میشه دیگه نیازی به اینکه بیزینس تریدشو پابلیک کنه نداره .
خیلی طبیعیه.
در مورد تورنومنت هم میلاد 6 هزار دلار بدست اورد و در مورد سود اون پراپ من دیگه اطلاعاتی نداشتم که شما گفتی 8 کا.
قطعا اگه 50هزار دلار در میاورد و دیگه به کسی هیچ سود شخصی را به کسی نشون نمیداد خود شما میومدی همین جملات را دوباره تکرار میکردی .
در مورد هومن و همچنین مبحث ریسک به ریوارد اصلا با صداقت صحبت نمیکنی .
هومن در لایو اسکلپر هستش. پس باید روی میزان پیپ کمتری حساب کنه .
در ضمن ریسک به ریواردش هم فرمولی داره که از طریق atr مدیریت پوزیشن و خروج پله ای داره .
بهترین تریدر دنیا هم بیاد به شما استیتمنت بده قطعا یک ایرادی میگیری عزیز.
مشخصه اصلا اینکاره نیستی .:joy:
متاسفانه تو فضای مجازی امثال شما پره .

2 لایک کرده

اینکه اینکاره هستیم یا نیستیم رو بیخیال شو هرچند بالای 5 6 ساله تجربه رو دارم اما بیا درست نظر بده. وقتی میای یکیو معرفی میکنی باید ازش مطمئن باشی نمتونی بگی پورصمدی باید استیتمنت بده ولی ذاکر نیاز نداره. هومن کرمی که اصن در موردش بحثی نمیکنم چون لایواش بودم و یمشت ترید بیکیفیت میزنه و اصن قبولش ندارم هیچطوره.وقتی میگی یارو تریدر خوبیه و باید برداشت بزنه یعنی مستمر بزنه نه یه 6 7 کا شما ازش ببینی بگی نیاز نداره دیگ بذاره من ایدیمو میدم بهت دوستی میشناسم داره هر برداشت 20 کا میزنه هر ماه نت وصل شد بیا برات بفرستم بعد میای از یکی یه برداشت 6 7 کا میبینی میگی یارو غوله و دیگ نیاز نداره هیچیو اثبات کنه.و اینکه شما دقیقا چی از یکی دیدی که میگی تواناییش خیلی زیاده؟ ما داریم بحث میکنیم نمدونم طرف چکارته که اینجوری تعصب میکشیو با چنین لحنی حرف میزنی بعدشم در مورد هومن چه ربطی به میزان پیپ داره میگم طرف تو لایو شفاف نیست یه محدوده میکشه ازونجا برگرده میگه رویارد 1 اگر از دست بره میگه تاییده نداد یکی از کارای که مدادم میکنه اینه. مورد دوم ریسکش دوبرابر ریواردشه حالا اصن چه ربطی به پیپ داره مهم ار به ارشه دارم میگم. اکثرا تریداش بیکیفیته و یجوری میگیره که یهو یه استاپش چند تا تارگتشو کاور میکنه من خودم بارها لایشو دیدم
بعدشم زمانی که من شروع کردم تو احتمالا نبودی تو این بازار همون زمانم ادمایی مثل تو پر بود که با دیدین کوچیکترین چیز از یه شخص بت میسازختن بعد مفهمیدن نه بابا اینخبرا نیست

3 لایک کرده

خیلی از اساتید بزرگ ترید تو ترنومنت شرکت نمیکنند .
خیلی از تریدرهای برجسته ترنومنت ها هم نه اموزش دارند نه استیتمنت پابلیک میکنند .
جورج سورس که یکی از بزرگان ترید هستش و سبک شخصی داشت و موسسه مالی اکانت منیجری بزرگ داشت که سرمایه گذاران سنگین وال استریت سرمایشون رو با شرکتش به اشتراک میزاشتند تا حالا نه استیتمنت بیرون داده :joy: و نه ترید لایو داشته :joy: و نه دوره فروش بوده . نه رتبه ترنومنت داره .
طبق ادله اکثریت جامعه ناآگاه ترید ایران که جمعیت 99% تریدر ها رو شامل میشند جورج سورس رو باید یک متقلب یا کلاهبردار یا سیگنال فروش فیک قطعا معرفی میکنند .
البته این اکثریت اصلا این شخص رو نمیشناسند .:rofl:
به جای کپی کردن اطلاعات غلط رایج سعی کنید بزرگ فکر کنید . سعی کنید خودتونو رشد بدید .
بعدش دیگه این فکت های سمی اکثریتی رو تشخیص میدید . یا با مستندات حرف میزنید .

3 لایک کرده

چرا چرت و پرت میگی اون رفیقمون حرف از استیتمنت زد من جوابشو دادم . تو بت بساز اد ادمایی که پشت پرده پکیج فروشن من بهتر اونا رو میشناسم. قرار نیست اگر کسیو نقد میکنیم یعنی تریدر نباشه منظور ما اینه تریدر معمولیه اونی نیست که شما زاش بت بسازی و لایق استادی باشه. ولی شما کماکان متعصب باش و بت بساز
شما همون ذاکرو دنبال کن برات بهتره موفق باشی

اتفاقا پور صمدی هم تریدر قهاریه .
ولی الان تبدیل به میم شده تو جامعه تریدری ایران.
شما برای نقض کردن داری با استناد بر اطلاعات غلط صحبت میکنی.
هومن کرمی رو چون ستاپشو متوجه نمیشی و دروغ داری میگی در مورد ریسک و ریواردش داری نفی میکنی.
(اطلاعات غلط هم در مورد ریسک به ریوارد داری. نه ریوارد 20 و نه ریوارد 1 نشاندهنده سوددهی هستش . در ضمن ستاپ های همون حداقل ریواردش 1 هستش که حدود 50% رو اونجا میبنده و بقیه رو تا ریوارد 5 هم ممکنه بره )
در صورتیکه قانون خاص خودش در مورد ریسک و ریوار د داره.
میلاد ذاکر رو داری ازش ایراد میگیری که چرا بعد گذاشتن چندین هزار دلار استیتمنت دیگه برای شما استیتمنت نزاشته .
من از صحبت های خودت دارم حرف میکشم بیرون .
اتفاق من استیتمنت پورصمدی هم دیدم . واقعا استاد توانمندیه .
شرمنده امیدوارم باعث گنده شدنش نشه این صحبتام.
در آخر هم اینو بهت بگم من فقط از اینا برداشت اطلاعاتی خودمو میکنم و دانشمو اضافه میکنم. چون استیتمنت و ترنومنت و لایو ترید و اینا برای من مهم نیست.
چارت برای من مدرک صحت اطلاعات این عزیزان و وینریت و ریسک به ریوارد استراتژیشون هستش.
خودم تشخیص میدم نوار خالی پر میکنند یا واقعا دیتای مفید میدند.
پای لایوشون فقط برای دیدن روش کارشون میشینم که اونم تو هفته اول کاریشون مشخص میشه . بعد کاری به لایو استیتمنتشون ندارم.
کسی که سبک الیوت رو آورد تا 10 سال بعد آوردن سبکش هنوز سودده نبودش. ولی بعد 10 سال بارشو بست.
منظور دیگه کسی که بالای 5 سال حدودا تو این مارکت تجربه داره دیگه تو اسامی گیر نمیکنه . چه گنده کردن چه کوچک کردن اشخاص .
نکته رو بر میداره . (اگه نکته ای باشه تشخیص میده چک میکنه بکتست میره فروارد تست میره نماد های مختلف چک میکنه در سایکلها و ما های متفاوت چک کنه. در نهایت تصمیمگیری میکنه این نکته بدردش میخوره یا نه )

3 لایک کرده

درست صحبت کن . من به شما بی احترامی نکردم .
با اینکه از شما بهتر بلدم اینکارو انجام بدم.
سعی کردم یکم روشنت کنم .
کسایی مثل میلاد ذاکر که ستاپ 15-15 رو آموزش میده و هومن کرمی که دوره دانشگاه تهرانش مبحث سوینگ و لگ شماری رو عالی درس میده یا پورصمدی که خیلی از نکات ارزشمند رو تو اینستاگرامش میگه سرمایه جامعه تریدی هستند . هم خودشون هم دیتایی که در اختیار گذاشتند که 95% این دیتا هم رایگان بوده .
ازش استفاده کن . به بت سازی من و بت شکنی خودت کاری نداشته باش.

به جای توهین کردن اصل مطلبو بگیر . کامنت من جوابش توهین نبود .
امثال من هم ببینند که ادمین حضور فعالی برای جلوگیری از این حواشی نداشته باشه اینجارو هم ترک میکنند.
سعید خاکستر صاحب سبک بود . دیتای عالی واد جامعه ترید ایران کرد ولی انقدر فیدبک منفی توسط کسایی که تریبون داشتند ولی ناآگاه بودند از ایران و جامعه تریدری گرفت فرار کرد . و دیگه تریداشو و سبکشو کشفیات جدید و آپدیتاشو پابلیک نکرد .

3 لایک کرده

شما درست میگی ادامه این بحث بی فایدس. خاکستر اسطوره بود اسمشو حیفه کنار بقیه بیاری. پورصمدی هم گنده هست نگران نباش فکر نمکنم شما باعث گنده شدنش بشی . منم نیاز ندارم در مورد کرمی دروغ بگم هرکی پایه لاوش بشینه تهش به این نتیجه میرسه که حسابش رشد خاصی نکرده ولی اون طرف گوشه مانیتورش میزنه خدا هزار پیپ . اینا رو میگن پیپ بی کیفیت شما با دقت یه ماه بشین تو لایوش میفهمی چی میگم. ذاکر هم گل من یه دوره رایگان گذاشت پشت پرده شروع کرد منتور 1000دلاری تو کل منتورش یه ستاپ یاد داد هیچکس باش هیچی نشد من امار دقیقشو دارم بجا اینکه بخوای به من بگی دروغ میگی به این فکر کن شاید اطلاعات من راجع به اینا بیشتر از شما باشه
من در مورد کرمی هم فقط ار به ارشو نگفتم دقت تنکردی به تمام حرفام حتی تو وروداشم کلک میزنه تو لایو من بارها توی لایوش بودم خوب میدونم چی گفتم در موردش

2 لایک کرده

نکته عالی گفتی .
هر کی پای لایوش بشینه اکثرا ضرر میکنند.
بزار برات باز کنم .
کی پای لایو میشینه ؟
تریدری که خودش هنوز سودده نیست . میشه .
معدود کسایی هم هستند که مثل من دنبال شکار اطلاعات این تریدر ها هستند . دنبال نکات طلایی که به راحتی در اختیار نمیزارن ولی توی لایو بعضی وقت ها از دستشون در میره و میشه ازشون گرفتش.
حالا بریم سراغ گروه اول
80% به بالای کسایی که از سیگنال ها ( حالا منبع هرکسی و یا هر شرکتی باشه ) استفاده میکنند بدلیل مسایل مربوط به مدیریت پوزیشن و مدیریت سرمایه و هیجانات خودشون ضررده هستند .
یکجا ریسک لات رو بالا میبرند . یکجا پایین میارن . یکجا زودتر میبندند .یکجا دیرتر میبندند .
اکثرا ریوارد 1 خروج پله ای نمیکنند و …
اینی هم که میگی تو بعضی ورد هاشو قبول دارم .
برایند مهمه . تعداد اون ورود ها یی که پیپ شماری میکنه ولی جای بحث داره هم خیلی کمه.
ولی برآیند مهمه .

2 لایک کرده

مستندات دروغ؟ پس بذار بهت بگم
1= طرف میاد یه سطح مشخص میکنه میگه با تاییده بعد میخوره بهش برمگرده میگه ریوارد 1 (ریوارد 1 این شخص نصف استاپش هست) میگه ریوارد 1 خورد نتیجه اینقدر پیپ
دفعه بعدی همون سطح رد میشه میگه تاییده نداد.. این کلک اول که اینجور یپیپ سازی میکنه
2) استاپش دو برابر تیپی 1 هست میگیه وقتی تیپی 1 خورد ما استاپو نصف مکنیم که اینجوری ار به ار میشه 1 ب 1 خب تو از کجا میدونی اون موقعیت قراره تیپی شه پس در حالت پیش فرض شما با ار به ار نیم داری کار میکنی
بعد طرف تو لایو 3 تا تارگت نیم میگیره مثلا میشه 500 پیپ بعد یه استاپ میخوره همش میپره اما چون استاپه مثلا 200 پیپه میگه ما برایندمون 300 پیپه . اما شما اگر تریدری میدونی که ما با پیپ کار نمکنیم ما با ار به ار کار مکنیم و خیلی وقتا که این اقا میگه برایندمون 300 400 پیپه در عمل یا نیم درصد سودم نشده یا اصن سر به سره
بماند که خیلی وقتا پشت هم چند تا استاپ میخوره که باید 3 4 برابرش تیپی بگیری تا تازه سر به سر شی
من اینو از تو بهتر میشناسم رفیق
تو میگی طرف گندس من با دلیل بت میگیم برو تو لایوش یه ماه بشین هیچی گیرت نمیاد پس رو چه حساب میگی گندس؟ اطلاعاتش در حد تکنیکال کلاسیک خیلی ابتداییه اکیرا با حجم کار میکنه . من وقتی میگم یکی گندس باید برایندشو ببینم وقتی میرم تو لایوش میبینم تهش داغونه نتیجش پس چرا ازش تعریف کنم؟ سعی کردم خیلی درست و اصولی بهت توضیح بدم حالا اگه باز میگی طرف خفنه دیگ بحث ینیست عزیزم

2 لایک کرده

وقتی بخودت مسلط باشی پای لایو هیچکی نمیری. حقیقت اینه .
پازل گمشده همینه.
من میگم کارش درسته و اطلاعاتش بسیار بلاست ولی پای لایوش نمیشینم چون سبکم خراب میشه .
ولی تو پای لایوش نشستی و منتظر سیگنال بودی و میگی اطلاعاتش کمه و کلاسیکه .
اوکی دیدگاهمون متفاوته . فقط همین
امثال من و تو باید رو خودمون کار کنیم .
و از این اشخاص نکاتی که به سبکمون میخوره رو برداریم .
دیگه بحثی من ندارم . بهش فکر کن.
من و تو باید گلیم خودمونو توسط شخص خودمون بیرون بکشیم .

2 لایک کرده

یکی از دوستانم شاگرد خصوصی استاد میلاد ذاکر بود .اکثر شاگرد خصوصی شان پراپ کار هستند و الان ایران نیستند ..علم مایکل را تدریس می کنه …و تنها استاد واقعی ای سی تی در ایران هستند …

شاگردان مایکل در پراپ فرم های بزرگ دنیا. از هانا تا……

درک ای سی تی زمان می برد و با بقیه سبک ها فرق دارد.

قدرت ای سی تی در بریکر …پول هوشمند..استخر نقدینگی …درک سینتیمنت و پروفایل هفتگی و ایپدا است .. نزدک داو جونز و اس آن پی خوراک یک ای سی تی کار حرفه ای است ….این تفاوت ای سی تی با بقیه سبک هاست ….

2 لایک کرده

تعصب بزار کنار …ای سی تی تک چارت کارنمی کند …چون تو تله می آفتی..خیلی ازاردربلاک ها تله هستند

دنبال تفاوت های لو چرخش نقدینگی و پول هوشمند و f vg تایم بالا باش …..با ستاپ های که ترید می کنی با هر سبکی . می تونی بهینه کنید و این کمک‌کننده است …

فوتون فقط استراکچر…

اسمارت مانی ستاپ سشن آسیا

سطوح سم سیدن و آلفونسو و فلیپ مارسل و بریکر

باید ترکیب کرد ….

صحبت مایکل با طلا باید نوشت ….مارکت به سمت نقدینگی ها می رود یا پرشدن گپ ها و خلا نقدینگی ها … 4بانک استاپ یا در ضرر می روند 6بانک در سود و تی پی می خورند و یا با برآیند مثبت که با حجم بازی می کنند خروج و این هرروز تکرار می شود …

3 لایک کرده

اوکیه امیدوارم موفق باشی کسی نگفت مایکل بده فقط گفتم از کسی بت نسازید. خیلیا دیدم عین شما ازایسیتی تعریف میکنن ولی در عمل پول نمتونن در بیارن و یه سایکل سودده و یه سایکل ضررده و فقط تعریف میکنن خیلیم دیدم..اما اگر شما ازش سود میگیری پس عالیه .
مورد بعدی گفتی فوتون ساختار. اینو بدون که اصن ایسیتی کلا ساختار و مدل تریدش با اسمارت مانی بسیار متفاوته من هم ایسیتی از پیشنیازا تا 2022 دیدم و یه بخشی 2023 هم 5 تا دوره اسمارت مانی و کلا دو دنیای متفاوتن ساختار و مدل ترید ایسیتی رو اگر با ساختارهایی مثل هاب و فوتون ترکیب کنی کلا زدی تو جاده خاکی
مورد بعدی سطوح سم سیدن و الفونسو گفتی. سطوح الفونسو مگر چیزی غیر از بیس ها هست ؟ خب اونا چین؟ همون اردربلاک ها هستن به نوعی فقط کمی تفاوت داره مدل مشخص کردنشون تهش اقا اینا یچیزیو میگن در جزئیات کمی تفاوت داره . شما میخوای بیای سطوح بیس رو بگیری از الفونسو ببری تو ایسیتی نمیگم نمیشه ولی خود الفونسو کلی پارامتر داره واسه امتیاز بندی و مشخص کردن بیسا یعنی حالا بیا برو سبک الفونسو یاد بگیر خب چه کاری همون نواحی عرضه تقاضا تو خود ایسیتی هست فقط کمی با بیان دیگه.
مشکل اینه تو فکر میکنی مایکل خوبه همه بدن
یا یکی میگه البروکس خوبه همه بدن
من میگم همه خوبن کسیو بت نکن و اینو بدون اگر مایکل خدا بود تمام دنیا الان ایسیتی کار بودن ولی برو تریدرای گنده دنیا رو تحقیق کن همین هندیا پاکستیانیا و خیلیاتی دیگ خیلیاشون اصن ایسیتی نمیدونن چیه .
این جنگ سبکا رو بذارید کنار خداوکیلی هرچی پول میده همون خوبه تمام شد و رفت

2 لایک کرده

از نظر من
پرایس اکشن البروکس
عرضه تقاضا الفونسو(سم سیدن)
ایسیتی مایکل
ار تی ام(که اینو خودم نیستم واقعا)
بهترین و کاملترینن و تسلط رو هرکدومش چند سال زمان میبره همینا بهترین هستن و هرکی بتونه از هرکدومش سود بگیره پس براش بهترینه . اما اگر سریالی بخواد شخص ببینه و عبور کنه و رو هرکدوم یه مدت وقت بذاره و نوک بزنه نتیجه ای نمیگیره
حالا شما میگی با ict بازارو فهمیدی پس مایکل بهترینه برات بچسب بهش
ولی ممکنه شخص دیگه ای با الفونسو بازارو بهفمه و درک کنه مهم ارتباط ما با اون سبکه موفق و پرسود باشی

3 لایک کرده

متاسفانه تعداد تریدر ها امروز از کارگر های ساختمانی بیشتر شده ، در این فضا اگر ایران بروکر تصمیم داره از فارکس فکتوری هم بهتر عمل کنه باید قدرت تشخیص بین کار،ر ساختمانی یا عمله و تریدر رو داشته بلشه .

بهترین استاد ترید کسیه که قبل از حرف زدن بگه کی بوده ، چی شده ، چقدر در اورده و قبل تر از تمام اینها با انسان باشه ، بهتدین استاد ترید کارل آیهان بود که گفت در این کار دنبال دوست نباش و اگر در طلب دوستی سگ بگیر . از اسنکه ایگ مدت بنده رو تحمل کردید متشکرم .

2 لایک کرده