تایپ کردن و دستی نوشتن به نظرم خیلی به فرق نیستن باز هم فرد به فرد متفاوت هست ترجیحاتمون ولی جالب بود نظرتون ، تو ژورنال دستی چطوری اسکرین شات قبل و بعد معاملاتتون رو میبینید ؟ پرینت میکنید ؟
چقدر جالب بودش ، خیلی خوبه ، انشالله پر سود و موفق باشید استفاده کردم واقعاً ![]()
دست مریزاد به خلاقیت و خوش سلیقگیت داداش عالیه خیلی با همه قسمت ها و دیتاهایی که ثبت کردی حال کردم فقط تو بخش دیتابیس به نظرم اگه بشه جزئیات بیشتری اضافی کرد خیلی جذاب تر میشه مثل کاری که تو نوشن میشه انجام داد. البته نمیدونم تو اکسل این قابلیت هست یا نه چون زیاد با اکسل کار نکردم تا حالا. مثلا اگه یه قسمتی باشه که بشه جزئیات و توضیحات اضافه تر توش ثبت کرد مثل شرح حالی از کاری که انجام شده و اشتباهاتی که داشتیم تو ورود یا مدیریت و کلا حین ترید. تو نوشن همون طور که احتمالا در جریانی هر ترید رو میشه به صورت پنجره ای باز کرد و توش میشه همه اینارو ثبت کرد اگه تو اکسل هم بشه که خیلی عالیه.
یه قسمت گذاشتم به اسم کامنت همه شرح حالات رو اونجا میزارم ، خودم به صورت کلی حالات روحی رو در نظر نمیگیرم چون بک گراند ذهنم همیشه اینه احساسات رو میکشم و مکانیکی کار میکنم ، ولی بازم کامنت رو گذاشتم اگه چیزی خواستم بنویسم در مورد معامله
اینم جالب بود … ولی پوزیشن سل که باز کردی ریسک به ریوارد یک به سه در این موقعیت کاملا اشتباه اگه بخاد تی پی سه بهت بده قطعا تی پی بیشتری میتونه بهت بده و گذاشتن روی سه اشتباهه اینکه استاپت که واقعا خیلی اشتباه بود بعد تو ژورنال خوندم که ظاهرن تی پی یک بستیش…
از عمد یکی از ضررهامو گذاشتم و جالب نظر دادین ، بله بعد از بررسی کلا باید دنبال خرید میبودم اون روز
در مورد تیپی بیشتر هم حق با شماست ولی با توجه به تغیر استراتژیم از اوپن بورس طبق عادت قدیمی تی پی 2 که رد کنه آماده ریسک فری میشم و باید عادت کنم به باز بودن معامله در زمان بیشتر ، اوایل اغلب معاملاتم کمتر از 5 دقیقه به نتیجه میرسید
پ.ن چقدر خوب میشه اگه همه نقاط ورود استراتژی شون رو عکس بذارن که بتونیم تعامل و بررسی کنیم
کارت عالی در کل موفق باشی…
آره خیلی جالب میشه ، حتی تصورشم جالبه
واقعا ژورنال جذاب و کاربردی هست
از چه ابزارهایی برای ساختش استفاده کردید ؟ فقط اکسل؟
هزینه اشتراکش چطوره؟
عالی ولی یه پیشنهاد دارم برا تبلیغ نیست خودم استفاده میکنم سایت مای ژورنال کلی قابلیت داره و خوبه و اگه باز بشه برات اکسپرت راین اکس یا اکس کی منم کاغدی تا سایت خارجی استفاده میکردم
سلام وقتتون بخیر ، فقط از اکسل استفاده کردم ، بله میدونم از اون ها الگو برداری کردم ، تمام اطلاعات اتوماتیک اپدیت میشه تو این فایل ، فقط باید معاملاتتون رو ثبت کنید. هزینه اشتراک هم نداره فایل اکسل رو براتون ارسال میکنم ، فقط یه هزینه جزئی میگیرم بابت فایل اکسل
متوجه شدم خیلی عالیه
کجا بهتون پیام بدم؟ ایتا ندارم
Realaligol
آیدی من تو همه پلتفرم ها هستش خواستید پیام بدید
![]()