خدمات پراپ مونتافاندد در شرایط نت ملی

در زمان نگارش این فروم به جز فنفیکس پراپ مونتافاندد هم خدمات میدهد.

کد تخفیف خوبی هم داره:

چجوری با تحریم شکن خدمات میده ! ؟

من حساب دارم ازشون نمیشه معامله کرد که !

آره فقط با تحریم شکن یعنی ازون گیگی 1 تومن ها - پشتیبان فارسی داره در تلگرام ازیشون پیگیری کنید

تلگرام چجوری بیارم بالا تو این وضعیت !

شما اگه متصل هستید به تلگرام به ماهم راهش رو بگید

قبل اسکم شدن تامین . ماها چند ماه بود منتظر بودیم تامین سودمونو بریزه ولی سود این یارو شهاب رو بدون نوبت زدن . اسکرینشو تو گروه گذاشته بود. فک کنم 5 کا سودش بود . بچه ها تو گروهشون اعتراض کردن . اون یکی ادمینشون اسماعیلی هم هر روز میگفت من با مدیر های تامین میت میرم آدمای درستین .سودتونو مییزنن فقط کمبود نقدینگی دارن . آخراش هم میگفت تو دارکترین حالت ممکن ریفاندتونو میزنن . که اونم نزدن .(حالا بخشی از سود رو سگب داد اون بکنار) . تامین تو چند ماه آخر با پرداخت سود همین ادمینای این گروه داشت میفروخت . چون اگه هر پراپی سود اینا رو پرداخت نمیکرد . درجا گروه رو میبستن و فقط حرفای خودشون رو میگفتن که مثلا پراپکو اسکمه چون فقط سود شهاب رو نداده .

خلاصه ادمینای این گروه آدمای نون به نرخ روز خوری هستن . حواستون باشه .

همین کامیونیتی ایران بروکر صد برابر بهتر از گروه های تبلیغ پراپ فرما تو تلگرامه

اگه ممکنه یکم بیشتر توضیح بده چه ۰وری میشه متصل شد!

آره درست میفرمائید اینایی که فرمودید همه اش اتفاق افتاده - الان خودم دو دل هستم که با نت بین الملل مونتا moneta بگیرم یا با نت ملی فنفیکس fenefx:

این تحت وب فنفیکس هست رو نت ملی عالی کار میکنه - البته دمو هست هنوز چالش نخریدم

چون عادت دارم با گلوری تایم پایین ورود بدهم - این فقط لات ثابت میشه

دوستان تحریم شکن اسم دیگه گیگی یه تومنه - نام دیگه اش رو مینویسم اصلاح میکنند به تحریم شکن

در تلگرام از ایدی sakaramieed گرفتم

سلام داداش

میگم این یک گیگی گخ میخری اگه واسه ترید استفاده بشه و تلگرام چند روز جواب میده ؟

زمانی که بروکر مونتا پراپش رو افتتاح کرد من یادمه ازشون پرسیدم همین چندماه پیش گفتن به ایرانیا خدمات نمیدیم ( بااینکه بروکرش کار میکرد).
حتما تغییر رویه دادن این دوماه

دو تا ایدی پشتیبان فارسی در تلگرام دارند:

یکیش اینه: monetafundedfarsi

دومی رو الان نمیتونم کانکت بشم

گویا اینم نیومده داره میره:

https://forum.iranbroker.net/t/topic/4012

آخرین پیام مونتا در خصوص بروکر و پراپ:

داداش خداییش فنفیکس خیلی معتبر تر هست

آره الان باهات موافقم

در اخرین اپدیت مونتا خدمات بروکر برای ایرانی ها متوقف شد طبیعیه با اینکه میگن خدمات بروکر ادامه داره ولی من به شخصه ریسک نمیکنم