یک روش مدیریت سرمایه مناسب: محدوده های 5 درصدی

سلام دوستان
تو بحث مدیریت سرمایه حساب مطلبی رو از یکی از منتورهام (Arjo Janssens) یاد گرفتم که با شما هم به اشتراک میذارم امیدوارم مفید باشه براتون
نحوه کار به این شکل هست که ما از هر طرف چه سود چه ضرر محدوده 5 درصدی در نظر میگیریم به عنوان مثال اگر اکانتتون 10 هزار دلاری هست محدوده 5 درصدی شما میشه 9500 تا 10500 دلار. داخل این محدوده ما یک ریسک پایه تعریف میکنیم (مثلا یک درصد). یعنی تا زمانی که داخل محدوده هستیم در هر پوزیشن 1 درصد ریسک میکنیم. حالا اگه از محدوده چه به سمت سود چه ضرر خارج شدیم چیکار کنیم؟
الف) اگه به سمت سود خارج شدیم: مثلا حسابتون به بالای 10500 دلار رسیده بود. در این حالت محدوده 5 درصدی جدید تعریف میکنیم و مجدد تا وقتی که داخل اون محدوده هستیم از ریسک پایه ای که داشتیم استفاده میکنیم
ب) اگه به سمت ضرر خارج شد: ترید بعدی رو با نصف ریسک قبلی انجام میدیم اگه ریسک پایه 1 درصد بوده حالا نیم درصد ریسک میکنیم. این کار رو تا زمانی ادامه میدیم تا دوباره وارد محدوده 9500 تا 10500 بشیم. نکته خیلی مهم: وقتی دوباره به محدوده 5 درصدیمون برگشتیم فارغ از نتیجه ترید اول، ترید دوم رو هم باید با همون میزان ریسک نصف شده انجام بدیم. یعنی چی؟ مثلا فرض کنیم ریسک پایه 1 درصده و اکانت 10 هزار دلاره. اکانت شما به 9400 دلار رسیده پس نیم درصد ریسک کردید و ترید موفقی گرفتید و حالا دوباره وارد محدوده 5 درصدیتون (9500 تا 10500) شدید. اینجا نباید بلافاصله دوباره ریسک رو به یک درصد برگردونید. مجددا باید یک ترید بعدی رو با همون نیم درصد بگیرید. پس هر بار از سمت ضرر به محدوده 5 درصد برگشتیم باید اولین تریدی که داخل محدوده هست رو هم با همون ریسک نصف شده انجام بدیم. اگه بعد از اون ترید همچنان تو محدوده بودیم میتونیم دوباره به ریسک پایه یک درصدی برگردیم.
البته محدوده 5 درصدی قانون حتمی نیست با ترجیح خودتون میتونید حاشیه رو کمتر کنید و مثلا از محدوده 3 درصدی استفاده کنید به جای 5 درصد یا هر عدد دیگه که مطابق با سبک تریدتونه

روش جالبی برای مدیریت سرمایه ست

ممنون که به اشتراک گذاشتی

نه عزیزم استفاده نکن.داخل یه لوپ میفتی و در بلند مدت به ضررت میشه.بسته به تناوب ضرر و سود این روش مناسب نیست.شما با یک درصد ضرر میکنی و در جایی که معاملات مثبت میشه با نیم درصد ترید میکنی و این به ضرر شما میشه.

شما همه رو با همون یک بزن.100 بار فرصت ضرر داری.که شرط میبندم 10 تاشو نمیتونی تحمل کنی و میری دنبال تغییر استراتژی

دوست من 1 و نیم ساله اخیر دارم از همین روش استفاده میکنم و برای من جواب داده. چطور شما محاسبه کردید که در جایی که معاملات مثبت میشه ضرر میکنه شخص؟ خوشحال میشم با دیتا یا دلیل مشخص بگی چطوری به ضرر کسی میشه این موضوع

دیگه اگر استفاده میکنی و جواب داده حرفی نمیمونه رفیق.حق با شماست