سلام بالاخره بعد از یک ماه کار کردن با پلتفرم رابین سود تصمیم گرفتم یه حساب ازشون بخرم.در شرایط عادی هرگز همچین کاری نمیکردم و الان با ترس از عدم پرداخت سود این کارو کردم چون قوانینشون کاملا دستشون رو برای فیل کردن حساب کاملا باز گذاشته.
تصمیم گرفتم هر روز تمام معاملاتم رو اینجا به اشتراک بزارم تا بتونم مستند باهاشون جلو برم.اگرم که نتونستم حساب رو پاس کنم هم که دیگه باید دنبال رفع مشکلات خودم باشم.
8 لایک کرده
منم گرفتم چاره ای نیست هیچ پراپی نمیشه کار کرد
1 لایک کرده
حیلی علاقه دارید پولتون هدر کنید شماره حساب بدم برام واریز بزنید یحساب دمو بهتون بدم سرتون گرم باشه
1 لایک کرده
صلاح هرکس با خودش هست اتفاقا من توی بدترین شرایط و اوضاع مالی که دارم این تصمیم رو گرفتم.دیگه پول ندارم وگرنه حتمن برات واریز میکردم
2 لایک کرده
دمت گرم که انقدر با معرفتی
ex9x
(ex9x)
آپریل 12، 2026، 4:37ب.ظ
6
ای بابا چرا خودتو توی دردسر انداختی این اسکم کده رابین کود قرار نیست هیچ سودی برای کسی داشته باشه.کلاه بردار شیادن
1 لایک کرده
عملکرد روز اول پراپ رابین سود رو به اشتراک میزارم
داداش معاملات امروز که روز اول بود رو گذاشتم فردا روز دوم هست که اگر بهم طبق ستاپم پوزیشن بده به اشتراک میزارم معاملاتم رو
1 لایک کرده
روز دوم معاملات از پراپ رابین سود رو به اشتراک میزارم
jay
(jay )
آپریل 15، 2026، 7:58ق.ظ
13
منم گرفتم چاره ای نیست با این اوضاع🤦♂️
Hsandid
(Hsandid)
آپریل 15، 2026، 8:08ق.ظ
14
در حساب فورجامپ هر 4 مرحله مجموع سود 7% هست یا اینکه هر مرحله 7% جدا هست؟ چون من هیچ پراپی ندیدم که کمتر از 10% چالش بذاره اونم با این قیمت پایین.
nader
(نادر نزدکی)
آپریل 15، 2026، 8:10ق.ظ
15
هر مرحله ۷ درصد هست بازم از پشتیبانی بپرس من فور جامپ گرفتم با فاند پلاس با فاند پلاس برای آشنایی میزنم دیدم اوکی شد فورجامپ رو شروع میکنم
قیمت پایین برای 4 مرحله بودنش هست
2 لایک کرده
ایول خدایی. شماها که ماشالله اینقدر خوب ترید میکنید چه ترسی دارید
من هفته ای یکی دوتا معامله بیشتر ندارم بعد ماشاالله شما تو دو روز اینقدر خوب رشد دادین.
انشاالله ک با موفقیت پاس کنید و خبرای خوش بقیه از شما بشنوند
دوست من این معاملات کاملا شانسی هست وگرنه من سالهاست برایند کلیم جز ضرر تو مارکت فارکس و کریپتو نبوده.
1 لایک کرده
Trade
(AliRezaa)
آپریل 15، 2026، 6:13ب.ظ
19
سلام یک سوال داشتم از دوستان
اگر حساب 1000 دلاری بشه1500 و بعدش بشه 1000 با درادون کل 8 درصد دراین حالت هنوز حساب مردود نیست و وقتی حساب به عدد 920 برسد حساب مردود میشود درسته؟
1 لایک کرده
درا کل از اکوییتی پایه محاشبه میشه یعنی 1000 دلاری نباید بیاد زیر 920.