احتمال اتصال اینترنت

نه گوگل وصل بشه نمیتونه تلگرام یا اینستاگرام با تویتر یا فیسبوک یا یوتیوب رو باز کنه اما گوگل با توجه به اینکه یک شرکت آمریکایی هست و ما در جنگ با آمریکا هستیم ازش فاصله گرفتیم :grin:

2 لایک کرده

برادر من نفهمیدم چی شد!
شما فرمودید که دنیا به آدمای تعطیل ثروت میده! خب تواین دنیا ثروت ینی قدرت دیگه!! ینی آدمای تعطیل شایستگی داشتن که به قدرت رسیدن؟
از طرفی میگید کسایی که ندارن و سختی میکشن آدمای با بینش و با درکی هستن و در عین حالی که دنیا بهشون احترام نمیذاره و بهشون قدرت نمیده این کارو میکنه که خودشونو تغییر بدن و به ی نسخه پیشرفته تر برسن و به قدرت برسن؟!
من یکم گیج شم!!

3 لایک کرده

سلطان اینی که شما نوشتی از قضا خیلیم آبراهامیک بود.

1 لایک کرده

دوست من Iamprog

خوشحالم که دارم روی افکارت تاثیر مثبتی میگذارم!

من شاید اهل خمس دادن نباشم و زکات را همیشه پرداخت میکنم!

زکات علم انتقالش به افرادی مثل Iamprog هست

که از تاریکی و سردرگمی خارج بشوند!

1 لایک کرده

جناب بنده بالاتر ازتون ی توضیحی خواستم.ممنون میشم بیشتر توضیح بدید

2 لایک کرده

چه ربطی داره .دید من بازه .

دید پدر من شاید باز نیس . اون مهره باید باشه برای امتحان یا ارتقای من؟هیچ سیستمی به این دنیا حاکم نیس .اما درک هم نمیکنم اینهمه بدبیاری رو

2 لایک کرده

ممکنه توی یک خانواده 5 نفری فقط یکی از اعضا ساختار فکری متمایزی داشته باشه

شاید توی خانواده شما فقط خود تو هستی که دید متفاوت یه زندگی داری

این ساختار به چیزهای که وابسته هستی اسیب میزنه به ادمهای که دوستشون داری به ثروت و شهرت و مقامی که داری یا هر چیزی که برای تو مهمه!

زمانی که اینها را ازت بگیره تو رو خرد میکنه و انتظار داره تو دوباره خودت را باز سازی کنی.

اگر ضعف نشون بدی حذفت میکنه .اگر به خواستش عمل کنی .اقدامش را تکرار میکنه !

ولی زمانی که بهش ثابت کنی من سرسختم و اتفاقات پیرامون را درک میکنم میفهمم توی چه ساختاری قرار دارم.

دیگه تو رو بازیچه قرار نمیده ولی محدودت میکنه.نه میگذاره رشد کنی نه میگذاره سقوط کنی!

5 لایک کرده

طفلک صداش دراومد دیگه.میخوام بخدا ولی نمیشه :weary_face:

داره التماس میکنه واسه ۲ساعت وصل شدن به وایفای

2 لایک کرده

متاسافانه هنوز خبری نیست…

1 لایک کرده

دقیقا :+1::heart:واقعا الان بیشتر کسب و کار رو اینترنت داره میگرده و نقدینگی برای کشور ایجاد می‌کنه

1 لایک کرده

پیام ها رو میخونم احساس می کنم توی اروپا دارم زندگی می کنم در سایه یک حکومت منطقی. نمی دونم بخدا. برگردم بخوابم

3 لایک کرده

منم مغازه داشتم فروش اینترنتی بستم با دوتا بچه یکی مریضه تومور مغز جراحی کرده زندگیش بدون دارو خارجی ممکن نیست. امدم ترید کنم چندماه اموزش دیدم یک ماهی دمو کارکردم تاحساب بروکر واریز کنم دیگه نت قطع شد الان اسنپ میرم بادوتا بچه همه مون بشکلی درگیریم اجاره و خرج دوتا بچه کم نیست. کاشکی میشد بچه ها نبودن خودم میکشتم

8 لایک کرده

امیدوارم خوب شه زودتر :sob:

خیلی سخته ادم برای عزیزش وقتی نمیتونه کاری کنه .

ولی یک ماه دمو کمه ها .

یهو نریزین بروکر پولاتون رو از دست بدین با ترید.

5 لایک کرده

فک کنم تکذیب شد :broken_heart:

1 لایک کرده

خیلی ممنونم از انرژی خوب شما امیدوارم شماهم اتفاقات خوب تو زندگیتون رقم بخوره

از راهنمایی شما هم سپاسگذارم

اینکه چقدر دمو کار کنم منالان فقط طلا کار میکنم کریپتو نمیتوانم هنوز جرات نمیکنم.

اینکه ایا واقعا سودی در کار هست نمیدانم دمو خوب پیش رفتم
خیلی ها اینجا میگن به فنا میریم واقعا نمیدونم

4 لایک کرده

بله چون دمو روانشناسی نداره اما پول واقعی داره .

جای شما باشم سرمایه خودمو تو خطر نمیندازم .بعدها که خوب ترید کردین اون مسئله اش جداس . اما الان زوده.

وقتی نت خوب شد از یه شرکت معتبر پراپ بخر .خیلیاش برا پراپ اولی ها و تو حسابای کوچیک تخفیف ۹۰درصدی حتی میزارن . پاس کردنش حوصله میخواد درسته اما عوضش سرمایه خودت نابود نمیشه .

4 لایک کرده

دوست عزیز خیلی متاسف شدم از خوندن شرح حالت! و آرزوی سلامتی برای بچه ت دارم!!
ببخشید که اینو میگم شاید ناامیدانه باشه اما واقعیته.

تو این شرایط شما اومدن سمت ترید ی نابودی محض هست!! ترید روان آرام و پول زیاد و زمان زیاد میخواد که شما هیچکدوم رو ندارید!! تو این مارکت با ی سال دوسال فعالیت نمیشه به جایی رسید!! به نظرم نکن این کارو همین امروز ببوس بذار کنار…
این مارکت حداقل 5 سال شکنجت میده و تیکه تیکه ت میکنه و بعد اون شاید شاید ی چیزی بهت بده!!
ولی اگه وقت بذاری بری یجا حتی پادویی کنی بعد 1سال 2سال به ی درآمدی میرسی! کاری که من نکردم و الان پپشیمونم!!
نکن! اشتباه ما رو نکن

همین اسنپ رو ادامه بدی یکم جم و جور زندگی کنی و پس انداز کنی بعد 5 سال حداقل ی نیسانی کامیونی چیزی خواهی داشت ولی تو ترید هیچی نداری!!

برادرانه گفتم

12 لایک کرده

دیروز (23فروردین) ساعتای 5 تا 7 عصر من از طریق همراه اول سه ساعتی تقریبا وصل شدیم همگی توی خونه داشتم توی اپ استور برنامه هام رو آپدیت میکردم و اینستا میچرخیدم که باز قطع شد ! البته دیروز و همین امروز اینترنت وای فای و مودم آسیاتک به تعداد بسیار زیادی قطع میشه و دوباره وصل میشه !

نمیدونم دارن چکار میکنن ولی احتمالش هست که تست شبکه بزنن و به کم کم نت هارو وصل بکنن

4 لایک کرده

عزیز لطفا خواهش میکنم با چند ماه آموزش وارد این بازار نشو مخصوصا شما مشکل خاصی تو زندگیت پیش اومده ، حداقل کل سرمایت رو درگیر نکن با ور کن شدنی نیست فکرت به حدی درگیر میشه که هر کندل حکم مرگ و زندگی داره برات ، برادرانه میگم فعلا ترید نکن

4 لایک کرده

خیلی ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز

چقدر میشه تحمل کرد من مغازه وپیج اینستاگرامی داشتم اوایل خوب بود اما رفته رفته مواد اولیه گرونتر اجاره بیشتر ولی حاشیه سود پایین من دستگاه برش لیزر داشتم و کار نابلوسازی کرمان زیر کیکی شمع تاپر هپی میزدم خوب بود اما هرچی گذشت بدتر شد چون کالای ضروری نبود مشتری کمتر شد منم مجبور میشدم حاشیه سود بیارم پایین که داخر اصلا خرج دخل نمیصرفید که جمع کردم چندین سال وقت گذاشتم روپیج و کار اخرشم هیچ

مشکلات دخترمم اضافه شد :pensive_face:

الان موندم چکاری میشه کرد

5 لایک کرده