خدامیدونه نمعلومیه
دوستانی که میگن جامعه به طبقاتی شدن حساسه و اجازه نمیده
سالهاست همه چی طبقاتی شده و مردم عادت که هیچی،برای داشتن رانت از هم سبقت میگیرن
ثبت نام خودروهای جدید
دریافت ارز دولتی
مناقصه ها و مزایده ها
اعطای انحصار در هر زمینه ای
فک کنم منظورتون از اهرم همون اهرم های ارز های دیجیتاله
با سرمایه کم به هیچ وجه دنبال اهرم نباشین چون یا با کارمزدش کال میشین یا با کوچکترین تو ضرر رفتن ،آسیب زیادی میبینین
فکر نمیکنم حالا که بیشتر 1000ساعت این کار کردن بخوان دوباره برگردن به حالت اول
خیلی ناامیدم و ناراحتم متاسفم که این حرفو میزنم ولی فکر نکنم وصلش کنن! دوستان دلایلی که برای لزوم داشتن نت بین مللی آوره میشه برای نزام اهمیتی نداره !!
جالب اینجاست که خیلی از مردم موافق اون هستن! پس انقدر مردم مردم نکنیم قبلا تو تاپیک های دیگه زیاد راجبش بحث کردیم.
فقط موندم چطور به خودم بقبولونم و دوباره برم سرکار و بله چشم قربان بگم…![]()
فقط امیدوارم معجزه بشه
گاهی حس میکنم قراره بدبخت تر شیم
حتی نمیشه به مهاجرت فکر کرد .من که نمیتونم . پدرم سرطان داره مادرم هم هفته پیش سکته مغزی کرد .همش به مراقبت احتیاج دارن . حتی اون گزینه هم برای من غیر فعاله که به رفتن فکر کنم .در نامیدی مطلق زندگی میکنم
خیلی ناراحت شدم واقعا خدا شفا بده🙏،امیدوارم زندگی اون روی شیرینشم به هممون نشون بده
ممنونم سلامت باشین
پراپ رو که پاس میکنی اداره برق منتظره اردر اول حساب ریل رو بزنی, قبل اینکه sl و tpشو بزاری برق قطع میشه
خسارت قطعی اینترنت از خود جنگ بیشتره . به زودی وارد مگا تورم میشیم که قطعا یکی از راه های مهار کردنش برای دولت همین کسب و کار اینترنتی هست ، اگر نتونن ، کار به جایی میرسه که همه صداشون در میاد ، چاره دیگه ای ندارن مجبورن وصل کنن
خدا شفا بده ان شاالله دوره کارشناس جذب امير شریفی رو شرکت کنید فکر میکنم خیلی کمک کننده باشه
زیرساخت فولاد نابود شده ، ساخت و ساز میخوابه
کارگر ساختمانی بیکار میشه
پتروشیمی ها رو زدن ، دولت برای جبرانش دست میکنه تو جیب مردم ، بنزین گرون میشه ( قبل جنگ هم قرار بود ۳ ماه ۳ ماه گرون بشه ) هزینه حمل و نقل سر به فلک میذاره ، تاثیر منفی در تورم و اشتغال زدایی
اینترنت قطعه ، کسب و کار اینترنتی میخوابه ( ترید ، آنلاین شاپ ها و … ) مجدد بیکاری و تورم
مردم سرگرمی خودشون که باهاش بدبختی هاشون رو تحمل میکردن از دست میدن ( گیم ، اکسپلور ،…) افزایش نارضایتی
دست گل نظامی با بمباران امارات تنها کشوری که دوست ما بود و همه چی از اونجا وارد میشد !! لوازمی مثل گوشی موبایل و تجهیزات پزشکی ، به غیر از گرونی دیگه کلا پیدا نمیشن …….
خیلی ناراحت شدم، خداوند متعال شفا بده، و به شما قدرت بیشتر برای تحمل این موارد.
ممنون. راجع به چی هست ؟
مچکرم سلامت باشین همیشه
اقا کسی هست به من بگه این پولایی که بابت عوارض تنگه هرمز که به قول خوش در سال 80میلیارد دلار میشه چه تاثیری روی زندگی مردم میخواد بزاره
این اتفاق شدنی نیست ب این چند روز نگا نکن
این طرح نابوده
اولا همچین چیزی که امکان پذیر نیست نه از لحاظ حقوق بین المللی نه از لحاظ پذیرش برای کشورهای دیگه
صفر زیرا برای اینکه صفر
دادا حق گفتی
والا
درود اومدم پشت سیستم صفحه وب سایت باز بود پیامت رو دیدم انگار یکی اب سرد ریخت رو سرم اخر شبی. نمیدونم چی بگم واقعا