با دعوت دوستان خود به کامیونیتی، اکانت فراز رایگان، تا ۵۰۰۰ هزار دلار بونوس و کلید کلاب خصوصی را دریافت کنید

سلام چطور میشه برای بونوس اقدام کرد

2 لایک کرده

سلام وقت شما بخیر. اگر اشتراک فراز دارید باید با همکارانمون در فراز گفتگو کنیم ببینیم می‌توانیم یک ماه به اشتراک فعلی شما اضافه کنیم یا خیر. همینجا اطلاع می‌دیم.

بونوس هم به صورت قرعه‌کشی به قید قرعه در یکی از بروکرهای مطرح ارائه داده می‌شود. جزئیات بونوس در آینده از همین طریق اطلاع داده خواهد شد.

7 لایک کرده

بله‌ درست شد ممنونم🙏

3 لایک کرده

ممنون. من فعالیتم رو شروع می کنم

4 لایک کرده

کلید آبی چیه و چطوری باید به دستش بیاریم؟

3 لایک کرده

سلام به همگی تریدرای عزیز

1 لایک کرده

با تشکر از ایران بروکر برای ساخت بستر حرفه ای کامونیتی تریدر ها :folded_hands::heart:

3 لایک کرده

بااکانتفراز رایگان میشه چیکار گرد مگه بنوس میده؟!

1 لایک کرده

درود ها، ضمن تشکر کن عرض کنم که 6-7 نفر دعوت کردم که فعال هم هستند اما اکنت فراز و کلید آبی و قرعه کشی خبری نیست ازش

1 لایک کرده

درود بر شما. موفق باشید👏

منظورتون از لینک اختصاصی همون لینک دعوتی هستش توی اکانت خودمون هستش یا همین لینک که به اشتراک گذاشتید، چون لیک دعوت اختصاصی من هربار تغییر میکنه!

2 لایک کرده

سلام بیش از 24 ساعت هست که 3 نفرو دعوت کردم لطفا پیگیری بفرمایید.

1 لایک کرده

چاره ای نداریم که باید سوخت و ساخت

1 لایک کرده

ایشالا که ایده رو درست پیاده کنن

باید اون دوستانی که دعوت کردید فعال باشن بگردن تو تاپیکا و اینا اونا اون نشان جوینده رو بگیرن بعدش برا شما کلید آبی فعال میشه بعدش

سلام دوست عزیز
سه نفری که شما دعوت کردید، هنوز به سطح جوینده نرسیدن. برای رسیدن به این سطح مسیر سختی پیش روی دوستان شما نیست. فقط کافیست مدتی تاپیک‌ها را بخوانند و با سایر اعضای کامیونیتی ارتباط برقرار کنند.

در این پیام توضیحات کامل داده شده:

3 لایک کرده

بله منظور همون لینکی دعوتی هست که توی قسمت دعوت‌ها در اکانت‌تون موجوده.

اگر روی لینک زیر بزنید مستقیم به این بخش می‌رید:
لینک دعوت

2 لایک کرده

سلام دوست عزیز
لطفا از طریق لینک زیر برای پشتیبانی ایران بروکر پیام بفرستید:
لینک پیام به پشتیبانی

سلام و درود

فراز و بونوس مجزا از هم هستن

فراز ارائه‌دهنده چارت‌های آنلاین بازار داخلی و خارجی هست.

بونوس هم به صورت قرعه‌کشی به قید قرعه در یکی از بروکرهای مطرح ارائه داده می‌شود. جزئیات بونوس در آینده از همین طریق اطلاع داده خواهد شد.

2 لایک کرده

کاربرهای که حداقل سه نفر را به کامیونیتی ایران بروکر دعوت کنن، نشان کلید آبی رو دریافت می‌کنن.

با گرفتن کلید آبی، وارد کلاب خصوصی معامله‌گران می‌شید و یک اکانت فراز به صورت رایگان تقدیم شما میشه.

4 لایک کرده