با دعوت دوستان خود به کامیونیتی، اکانت فراز رایگان، تا ۵۰۰۰ هزار دلار بونوس و کلید کلاب خصوصی را دریافت کنید

اکانت فرازی که هدیه میده چند روزه ست ؟

6 لایک کرده

سلام خسته نباشید. عضویت کلاب من قطع شده بود با پیامی که دادم دیروز بهتون وصل شد ولی امروز دوباره قطع شد. ضمنا سایت ایران بروکر امروز دو نوبت صبح و شب مدت کوتاهی قطع بود.

6 لایک کرده

نادر عزیز ما در حال جابجایی زیرساخت‌ها هستیم و این موضوع بخشی از چالش‌های فنی مربوط به همین موضوعه

مشکل دسترسی شما در کلاب بررسی و رفع شد

ممنون که همراه مایی💙

9 لایک کرده

سلام وقتتون بخیر. اکانت یک ماهه فراز بدون قرعه‌کشی تقدیمتون میشه.

بعد از دریافت کلید آبی لطفا به @support پیام بدید تا دوستان پشتیبانی براتون دسترسی به فراز رو فراهم کنند.

7 لایک کرده

اگه ممکنه مشکل ماروهم برطرف کنید دوست عزیز

8 لایک کرده

چرا دسترسی به کلاب ندارم

5 لایک کرده

شاید بعضی دوستان نفراتی برای معرفی نداشته باشند لااقل برای انها میتوانید مقدار فعالیت و گذاشتن پیام را لحاظ کنید …

4 لایک کرده

سلام وقت بخیر دسترسی‌ براتون فراهم شد لطفا مجدد چک بفرمایید.

5 لایک کرده

سلام علی عزیز

در کمپین فعلی تمرکزمون روی دعوت دوستان هست.

حتما در کمپین‌های بعدی پیشنهادتون رو لحاظ می‌کنیم و روی میزان فعالیت هم جوایزی در نظر خواهیم گرفت.

3 لایک کرده

سلام وقت بخیر

نشان‌ها هر ۲۴ ساعت یکبار به صورت خودکار اعطا می‌شوند. اگر پس از ۲۴ ساعت نشان رو دریافت نکردید به @support پیام بدید تا در اسرع وقت براتون پیگیری انجام بشه.

5 لایک کرده

بونوس ۵ هزار دلاری در یکی از بروکرهای معتبر به قید قرعه اعطا خواهد شد. شرایط و جزئیات استفاده از بونوس اطلاع‌رسانی خواهد شد.

4 لایک کرده

شما هنوز نشان‌ها رو دریافت نکرده‌اید. اگر دوستانتون رو دعوت کردید بعد از ۲۴ ساعت سیستم به صورت خودکار نشان رو به شما اعطا خواهد کرد و وارد کلاب خصوصی خواهید شد.

5 لایک کرده

سلام دوست عزیز. دسترسی کلاب خصوصی براتون باز شد. هنوز نشان آبی رو دریافت نکرده‌اید. پس از اینکه دوستانتون رو دعوت کردید و اون دوستان به سطح جوینده رسیدند پیام بدید تا اکانت فراز رو تقدیمتون کنیم.

4 لایک کرده

دو تا سوال داشتم

۱. الان من اشتراک فراز رو دارم اگه سه نفر اضافه کنم و شما اشتراک رو فعال کنید به قبلی اضافه میشه؟

۲. بونوس پنج هزار دلاریتون چطوریه ، تو کدوم صرافی ، با قرعه کشی یا بدون قرعه کشی ، میشه بیشتر دربارش توضیح بدین؟

4 لایک کرده

صرفا جهت اطلاع: متاسفانه به کلاب دسترسی ندارم هنوز در پیام به پشتیبانی هم دوباره نوشتم اسکرین شات همین صفحه هم پیوست میفرستم

4 لایک کرده

سلام و وقت بخیر.برای دریافت اکانت فراز و شرکت در قرعه کشی باید افرادی که دعوت کردیم نشان جوینده رو دریافت کنند؟

5 لایک کرده

من هم با باز شدن فضای مجازی و وصل اینترنت جهانی موافقم. تا این مشکل حل نشه ترید از همیشه قمار بازی کردن تر هست

7 لایک کرده

درود بر شما. من کلید آبی رو دریافت کردم. اکانت فراز رو کی زحمتش میکشید ؟ ممنون.

4 لایک کرده

هنوز که هنوز هست بعد 5 روز اکانت قراز رو نگرقتم

6 لایک کرده

سلام من سه نفر رو دعوت کردم و نشان جوینده را دریافت کردند حالا از کجا باید اشتراک فراز رو درخواست بدم

5 لایک کرده