با دعوت دوستان خود به کامیونیتی، اکانت فراز رایگان، تا ۵۰۰۰ هزار دلار بونوس و کلید کلاب خصوصی را دریافت کنید

فراز خیلی وقت هست و به عنوان یک پلتفرم ایرانی داره خدماتی میده که نسبت به تریدینگ ویو خیلی ارزنده‌تر، این بحثش با اون عادی سازی خفه کردن آزادی متفاوت و همچنان ما اینترنت آزاد می‌خواییم که هر کس بتونه آزادی انتخاب داشته باشه.

38 لایک کرده

بسیار عالی ممنون از شما

27 لایک کرده

بسیار عالی چطور میتونم در حساب ۵۰۰۰ قرعه کشیشو شرکت کنم

32 لایک کرده

اکانت فراز واقعا ایده ی خوبیه

29 لایک کرده

هنوز نشان رو دریافت نکردید. ۲۴ ساعت بعد از اینکه افراد رو دعوت فرمودید نشان مروج رو دریافت می‌کنید. هر زمان نشان مروج رو دریافت فرمودید ما دسترسی کلاب خصوصی رو براتون باز می‌کنیم. هر زمان هم کلید آبی رو تو پروفایلتون دریافت کردید پیام بدید تا اشتراک فراز رو براتون فعال کنیم.

30 لایک کرده

سلام وقت بخیر سیستم هر ۲۴ ساعت نشان‌ها رو اعطا می‌کنه. ۲۴ ساعت پس از دعوت دوستانتان که نشان رو دعوت کردید ما به کلاب خصوصی معامله‌گران اضافه‌‌تون می‌کنیم.

فقط نشان‌ها زمانی براتون فعال میشه که اون دوستانی که دعوت کردید یه مقدار تو کامیونیتی فعالیت داشته باشند و به سطح جوینده (سطح ۱) برسن.

30 لایک کرده

خیلی خوبه این طرحتون :four_leaf_clover:

27 لایک کرده

ما هر ۲۴ ساعت یک‌بار بررسی می‌کنیم که چه کسانی موفق به دریافت نشان کلید آبی و طلایی شده‌اند. بعد از شناسایی این دوستان، داخل کامیونیتی بهشون پیام می‌دیم و اکانت فراز رو تقدیم‌شون می‌کنیم.

اگر بعد از ۲۴ ساعت همچنان پیامی براتون ارسال نشد، به پشتیبانی کامیونیتی گزارش دهید.

گزارش به پشتیبانی

توجه داشته باشین که در قسمت «افزودن کاربر یا گروه» حتما کلمه support رو بنویسید.

24 لایک کرده

سلام وقتتون بخیر

برای شرکت در قرعه کشی بونوس باید حداقل پنج تریدر به کامیونیتی ایران بروکر دعوت کنید تا کلید طلایی رو دریافت کنین.

دقت کنین که حتما دوستان شما از لینک دعوت مخصوص خودتون استفاده کنن.

23 لایک کرده

سلام وقتتون بخیر
برای دریافت نشان مروج و استفاده از کلاب خصوصی معامله گران کافیه فقط یک نفر رو دعوت کنید.

27 لایک کرده

آقا ماکه یه نفرو دعوت کردیم به مقام شامخ جویندی هم رسید ولی نشان مروج به ما نرسید چرا :smiley:

کلاب هم برام فعال نشده

20 لایک کرده

توی یه پیام سوپروایزر ایران بروکر بود فکر کنم دیدم نوشتن که ۲۴ ساعت بعد از جوینده شدن اون فرد دعوت شده، برای دعوت کننده، کلاب فعال میشه.

19 لایک کرده

ما از ایران بروکر ممنون هستیم اما خواهش میکنم اینقدر تبلیغ فراز و باتیکل وچاتیکس و… نکنید اونی که بنز سوار شده نمیتونه پراید تصادفی سوار بشه هیچ پلتفرمی در جهان جای تریدینگ ویو را نخواهد گرفت من هم پلتفرم نینجا تریدر و اتس و حتی بوکمپ هم کار کرده ام اما تریدینگ ویو اکانت پرمیوم یکساله را دارم واقعا لذت میبرم از این همه پویایی و بدون یک درصد خطا

16 لایک کرده

سلام ۲۴ ساعت از دعوت گذشت و جوینده هم شد ولی کلاب خصوصی برای من فعال نشد بررسی میکنید؟

12 لایک کرده

در صورتی که از زمان دعوت و ثبت نام 24 ساعت گذشته و هنوز نشان مروج رو دریافت نکردید لطفا درخواست رو به پشتیبانی اعلام کنید تا بررسی بشه و مشکل رو حل بشه.

گزارش به پشتیبانی

23 لایک کرده

ممنون از شما. بسیار عالی👌

15 لایک کرده

عالی و جذاب به نظر میرسه

14 لایک کرده

من سه نفر رو دعوت کردم، اما زده یک نفر د عوت کردید و نشانش رو هم دریافت کردم و دو زده نفر مانده برای اکانت فراز، اون سه نفر هم که دعوت کردم جوینده شدن.

16 لایک کرده

در صورتی که از زمان دعوت و ثبت نام ۲۴ ساعت گذشته و هنوز نشان رو دریافت نکردید لطفا درخواست رو به پشتیبانی اعلام کنید تا بررسی بشه و مشکل رو حل کنیم.

گزارش به پشتیبانی

19 لایک کرده

عالیه بریم دعوت کنیم😎

19 لایک کرده