وصل شدن به صرافی Kcex؛ امن و فعال

دوستانی که نگران بودن برای صرافی kcex من وصل شدم و بررسی کردم نه اطلاعیه نه بلاک نه … همه چی اکی بود و ی ترید هم زدیم :grin:

6 لایک کرده

صرافی فمکس رو هم به نت ملی متصل کنید

1 لایک کرده

آدرسشو بفرست دادا

1 لایک کرده

با نت ملی وصل شدی؟

2 لایک کرده

نه ، رفتم گرفتم

1 لایک کرده

درود

دوستانی که با این صرافی کار کردن میتونن ی مقدار اطلاعات ازش در اختیارم بزارن؟

2 لایک کرده

در خدمتم دوست عزیز

1 لایک کرده

از لحاظ نقدینگی - چارت - و همکاری چطوره؟

2 لایک کرده

چرا من ه کار میکنم وصل نمیشه

همون اول میمونه ایمیل و شمارهمیزنم هیچ پیغامی نمیده

1 لایک کرده

چطور وصل شدید لینک دارید بفرستید لطفا

1 لایک کرده

شمارتو بذار بزنگم

1 لایک کرده

از لحاظ نقدینگی واقعا خوبه ، از لحاظ کمیسیون خیلی از همه کمتره ، برداشت ها مخصوص تتر رایگانه کمیسیون نداره ، کندل سازی نداره ، فقط پول زیاد نذار چون تحرمیم حرفمون به جای نمیرسه اگه حسابتو ببندن ، چند بار حساب منو بستن با مبلغ بالا تیکت و احراز هویت مجدد کردم درست شد ولی خب راهنماییت کردم که در نظر داشته باشی

2 لایک کرده

*تار لینک؟‌‌‌. ‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌. ‌‌‌‌‌‌‌.

1 لایک کرده

با نت ملی در حال حاضر فعاله؟

1 لایک کرده

طبق چیزی که توی ایران بروکر دیدم، این صرافی تغییر سیاست داده و پشتیبان هم اعلام کرده ایران جزو کشورهای ممنوعه هس. ریسک فعالیت داخلش زیاده:

2 لایک کرده

آپدیت اسفند 1404:
طی گفتگوی که در اسفند 1404با پشتیبان صرافی کی سی ایکس انجام دادیم، پشتیبان این صرافی اعلام کرد ایران در فهرست کشورهای ممنوعه صرافی KCEX قرار دارد. ایران بروکر صراحتا اعلام می‌کند هرگونه فعالیت در صرافی KCEX می‌تواند منجر به از بین رفتن سرمایه ایرانیان شود و مسئولیت این رخداد با خود کاربر است.

1 لایک کرده

نه عزیزم ایران تحریم

1 لایک کرده

داداش ایرانی‌ها در این صرافی که داری به مردم پیشنهاد میکنی تحریم هستند

1 لایک کرده

هزینه اتصالش چقدر شد؟

1 لایک کرده

نو سال 2025 البته : به نظرم یکی از بهترین صرافی ها تو فیوچرز بود .کارمزد کم و …. همه چیش خوب بود .مشکلیم با احراز ایرانیا نداشت الان دیدم میگن مشکل پیدا کرده نمیدونم دسگه ؟؟؟

1 لایک کرده