دوستانی که نگران بودن برای صرافی kcex من وصل شدم و بررسی کردم نه اطلاعیه نه بلاک نه … همه چی اکی بود و ی ترید هم زدیم ![]()
صرافی فمکس رو هم به نت ملی متصل کنید
آدرسشو بفرست دادا
با نت ملی وصل شدی؟
نه ، رفتم گرفتم
درود
دوستانی که با این صرافی کار کردن میتونن ی مقدار اطلاعات ازش در اختیارم بزارن؟
در خدمتم دوست عزیز
از لحاظ نقدینگی - چارت - و همکاری چطوره؟
چرا من ه کار میکنم وصل نمیشه
همون اول میمونه ایمیل و شمارهمیزنم هیچ پیغامی نمیده
چطور وصل شدید لینک دارید بفرستید لطفا
شمارتو بذار بزنگم
از لحاظ نقدینگی واقعا خوبه ، از لحاظ کمیسیون خیلی از همه کمتره ، برداشت ها مخصوص تتر رایگانه کمیسیون نداره ، کندل سازی نداره ، فقط پول زیاد نذار چون تحرمیم حرفمون به جای نمیرسه اگه حسابتو ببندن ، چند بار حساب منو بستن با مبلغ بالا تیکت و احراز هویت مجدد کردم درست شد ولی خب راهنماییت کردم که در نظر داشته باشی
*تار لینک؟. . .
با نت ملی در حال حاضر فعاله؟
طبق چیزی که توی ایران بروکر دیدم، این صرافی تغییر سیاست داده و پشتیبان هم اعلام کرده ایران جزو کشورهای ممنوعه هس. ریسک فعالیت داخلش زیاده:
آپدیت اسفند 1404:
طی گفتگوی که در اسفند 1404با پشتیبان صرافی کی سی ایکس انجام دادیم، پشتیبان این صرافی اعلام کرد ایران در فهرست کشورهای ممنوعه صرافی KCEX قرار دارد. ایران بروکر صراحتا اعلام میکند هرگونه فعالیت در صرافی KCEX میتواند منجر به از بین رفتن سرمایه ایرانیان شود و مسئولیت این رخداد با خود کاربر است.
نه عزیزم ایران تحریم
داداش ایرانیها در این صرافی که داری به مردم پیشنهاد میکنی تحریم هستند
هزینه اتصالش چقدر شد؟
نو سال 2025 البته : به نظرم یکی از بهترین صرافی ها تو فیوچرز بود .کارمزد کم و …. همه چیش خوب بود .مشکلیم با احراز ایرانیا نداشت الان دیدم میگن مشکل پیدا کرده نمیدونم دسگه ؟؟؟