زنگ تفریح ترید! (خاطرات و اتفاقات خنده‌دار دنیای ترید)

انقد منطقی صحبت کردی پرتاب شدم تو طبیعت

سر صبحی این چی بود من دیدم

2 لایک کرده

ادیت شدش رو بخون یبار دگ دوباره پرتاب خواهی شد

1 لایک کرده

شما معادل عبارت کرینج رو پیدا کن ما قول میدیم همون عبارت رو بکار ببریم

و اینکه از اهنگاییم که تو کلاب موسیقی گذاشته بودین مشخص بود شما همه جارو زنگ تفریح میکنین

2 لایک کرده

اهان پس این کلمه از اسمان بهتون الهام شده و

لااقل واسه اون اهنگیایی که گذاشتو یبار هم گذاشتم بلد بودم یه چیزی در موردش بنویسم هرکی خواست گوش بده قبلش انتخاب بکنه یا نکنه و ببخشید من نمیدونستم مردم اهنگ رو برای کسب درامد گوش میکنن و گوش میکنن و بهشون پول میدن با تمرکز کردن رو اهنگ یا نکنه تاپیک بررسی تخصصی اهنگ ها بر روی روند مارکت و روانسناسی ترید بوده و من نمیدونستم .آهان

1 لایک کرده

داش دوباره ادیت بزن

متن اولت همیشه خیلی منطقیه فک کنم

1 لایک کرده

سطح ش بالاتر میره برا همین سخت تر میشه برات

1 لایک کرده

خیلی دقت کردم به متنت

فهمیدم خودتم قبول داری همه جارو زنگ تفریح میکنی

1 لایک کرده

من ،من اگر بودم یه فضولی بیجا کرده بودم اونم من اشتباه کردهبودم.چیزی به جز معذرت خواهی و ابراز اشتباه کردنم نمیکردم بجا بلبل زبونی بچه جون.

بعدش همه جارو؟چشم هاتم مشکل دارن مثل درک و شعورت ظاهرا پس بگوو بخاطر چشم هاته

1 لایک کرده

بازم بهت یادآوری میکنم که اسم تاپیک اون بالای صفحه که بزرگ و خوانا نوشته رو بخونی یا اگر مشکل بینایی و فهمیدن داری بدی یکی برات بخونه بهت توضیح بده

زنگ تفریح ترید!(خاطرات و اتفاقات خنده دار دنیای ترید)خیلی سخته بفهمی؟ و دوباره اگر شعور و درک و فهم داشتی ماهم گفتگومون حول همون اتفاقات خنده دار توی دنیای ترید بود.شما هم دفعه بعدی خواستی دخالتی بکنی که هم اشتباهه هم فضولی ببین اصلا به تو ربطی داره؟ اصلا تو در جایگاهیی هستی که به یکی دگ بگی چکار کنه یا چکار نکنه؟

تا بعد بیا هوچی گری رو بهت بگم اصلا چیه و کجا استفاده میشه آقای کرینچ

1 لایک کرده

همین بحث شما دو تا عزیز هم یکی از اون خاطرات خنده دار میشه ، زود تر از چرخه ی احساسات خارج بشید تا فردا مارکت باز شد داستان درست نکنید برا خودتون .

4 لایک کرده

این دو تا هم گناهی ندارن

مقصر اونیه که نتو قطع کرده اعصاب ملتو سرویس کرده

این حجم عصبی بودن جامعه خیلی خیته :grimacing:

6 لایک کرده

اقاااا فردا مارکت نیویورک باز نیست بدون مدیریت ریسک نپرین تو بازار! نقدینگی کمه بازار اصلا استیبل نیست ستاپاتون ممکنه مثل همیشه عمل نکنن

دوشنبه 25 می — روز مموریاله

6 لایک کرده

:ok_hand: :ok_hand: :ok_hand: :ok_hand: اخبار هفته رو من عکس میکنم میزارم امروز

1 لایک کرده

چه جالب و باحال ایول

1 لایک کرده

اقا ولش
شما تا کله صبح حرف خودتو میزنی
شما حمله کردی بعد انتظار عذرخواهیی داری
شتر در خواب بیند پنبه دانه

2 لایک کرده

عجب رویی داریی ،سنگ پا قزویین کم میاره، من بودم یا شما که اومدی ب چیزی ک ب تو ربط نداری، رفتی پروفایل من و اون اکانت رو آوردی و میگی برید تو دایرکت ؟من حمله کردم

اتفاقا من انتظار عذر خواهی الا ندارم، گفتم ک انسان های کوچک با شخصیت کوچک هستن که وقتی اشتباه میکنن، بزرگی و جسارت یه معذرت خواهی برای اشتباه خودشون هم ندارن، وقتی من میدونم توام داری خودت داد میزنی همینی، انتظار عدرخداهی؟:smirking_face: :grinning_face_with_smiling_eyes: جک قشنگی بود برو بچه جون برو، اینجا کامنیتوتی و مجازی بود، ولی دفعه بعد یجایی دخالتی کردی فضولی کردی حرفی زدی که ب تو ربطی نداشت، بدون ک اونجا مث اینجا دگ مجازی نیستااااا آررره

1 لایک کرده

اول قد و وزن و هیکل منو ببین بعد صحبت کن

آدم با کسی که ۱۰۰ کیلوئه درنمیوفته عموجون

حمله اونی نیست که با احترام بهتون گفتم میتونین از فضای پرایوت استفاده کنین

حمله اونیه که تو پیام اولت اومدی مثلا منو تحقیر کنی که کرینج و آهنگ و فلان غیره …دریغ از اینکه شخصیت خودتو داشتی با گفتن این جمله ها پایین میاوردی

تاحالا تو کامیونیتی برام قابل احترام بودی

اما با توجه به طرز صحبت و تفکر نصف و نیمت الان نه

2 لایک کرده

منشا همه‌ی این اتفاقات قعطیه اینترنته
ارامش خودرا حفظ و متحد بشید و به یاد عزیزان مسئولین دعا کنید
دعاهای خوب و ک دار :joy:

3 لایک کرده

روح ا.. داداشی هم سنگین وزن بود خیلی سنگین تر از توو …

اره بهترین کار رو میکنی ، بلاخره گفتن کلاغ با کلاغ باز با باز از قدیم…

1 لایک کرده