دوستان اینجوری فایده نداره یه جا قرار بزارید همو بزنید:rofl:![]()
کبوتر با کبوتر مگه نبود؟؟
بعدشم ما فضولی با احترام یا بدون احترام هم نداریم، با احترام اضافه کردن قبلش هیچ تغییری تو فضولی نمیاره ،باز فضولیه
آره کبوتر بود ولی خب کلاغ مناسب تر بود
من نمیدونم رو پروفایلم رو عکسم چی هست که هرچی این بچه مچه ها رو به خودش جذب میکنه، که بیاین به چیزی ک بهشون ربط نیست خودشون بندازن وسط و….. ****** عجباااا
،این از این اونم از اون پسره تو اون گروه، دوتاشون هم تو یه رده سنی اند این جالبه
دوستمون اومد بگه کبوتر گفت کلاغ
اشتباه لپی بود ![]()
نه اتفاقا کلاغ خیلی مناسب تر بود برات حالا تلاش کن لول اپ کن خودت رو برسی به کبوتر تو مراحل بعدی
خدا مسولین رو کانگورو کنه
من والا بیکار نیستم به کسی حمله کنم
شما اومدی با بیان کلمات بسیار منطقیت اول صبح مارو از خواب بیدار کردی
من نمیدونم چرا هرچی آدمه تو لول شعور شما من باید باهاش تو کامیونیتی دراما داشته باشم
آره من بودم که اومدم تگ و منشن کردم گ رفته بودم از پروفایل دوتا دگ اسکرین شات گرفته بودم و آپلود کرده بودم و فضولی کرده بودم و من کرینچ شده بودم..
تو رو خراب بکنم؟ الان با تو حرف میزنم خودم رو خراب کردم، ولی اشکالی نداره بلاخره یکی باید باشه بهت یادآوری کنه فضولیش به تو نیومده
آره این من بودم
، سرت رو بکن تو وووو لاک خودت،فضولی بقیه رو نکن، اتفاقا مارو هم خوشحال میکنی با شما ها نخایم سر و کله بزنیم
جناب لازم نیست خودتون رو خراب کنین ![]()
به عکس بالایی دقت بفرمایید ![]()
البته این پیامتم بعد 6 بار ادیت زدن تازه اینجوری شد
ایکاش ادمینا پیام بدون ادیتو میزاشتن یکم میخندیدیم @Saali_FX
من بودم تو رو منشن کردم و من بودم توی تاپیک زنگ تفریح ترید که دو نفر دگ در مورد یه اتفاق خنده دار ترید، باهام حرف میزدن، رد و بدل میکردن حرف، تو زنگ تفریح ترید، این من بودم مث چی خودم انداختم وسط و به چیزی که به من ربطی نداشته و فضولیش به من نیومده بود ، این من بودم
تو نبودیااا من بودم
میگم که نوبی تو هرچیزی
مگر ن میتونی بزنی رو اون علامت ادیت و ادیت های گذشته رو ببینی ک براچی ادیت شده و چی ادیت شده
نظرم درباره تاپیک رینگ عوض شد
بیاید اسم همین تاپیکو عوض کنیم تغییر کاربری بده ![]()
دوتا نفس عمیق بکشید رفقا برای هفته جدید ذهنتون رو تر و تمیز کنید جای این بحثا ![]()
![]()
بیخیال
دکتر علامت ادیتی که داری میگی فقط برا خودت میاد
از نوب بودن صحبت نکن جان جدت