گاهی اوقات هست که یک منتور به تریدر در اصلاح استارتژیش کمک میکنه. من ترجیح میدم روی متن استراتژی قضاوت کنم تا میزان زحمتی که برای ساختن استارتژی شکل میگیره. حرف شما الزاما غلط نیست و الزاما هم درست نیست ولی معمولا رسیدن به یک استراتژی درست و دقیق کار زمان بر و سختی برای اکثر تریدرهاست. ممنون
نادر جان من عموم مردم رو در نظر میگیرم که احتمالا دسترسی به منتور درست ندارن …من جمله خودم که نداشتم…
و اینکه لطفاً بفرمایید منظورتون از متن استراتژی چی هستش…
خیلیا تصورشون اینه که درک احتمالات و روانشناسی سخت ترین کاره، اما من خودم و بسیاری از دوستانم موضوع احتمالات رو کاملا درک کرده بودیم ، اما در عین حال همچنان استراتژی های خوبی نداشتیم و با وجود آگاهی نسبت به تصادفی بودن نتیجه هر معامله و داشتن دید بلند مدت، اون دستاوردی که میخواستیم نمی افتاد…
متاسفانه چند سال زمان برد تا متوحه شدم که مشکل از کجاست..شناخت مشکل از یک طرف، حل کردنش یک طرف دیگ ! مشکل ، داشتن استراتژی تکنیکال غلط بود و حل کردنش ، ایجاد یک استراتژی درست ….نمیدونم شاید شانس اوردم برای قسمت دوم!
منظورم از متن استراتژی همون موارد و جزئیات استراتژی هست.
به نظر من روانشناسی و استراتژی درست هر دو لازم و ملزوم یکدیگه هستن یعنی اگر شخصی از اول استراتژی درست و کاملا تعریف شده ای داشته باشه خیلی از تروماهای روانشناسی براش اتفاق نمی افته اما باز هم ضررده خواهد بود چرا؟ چون فضای ترید بر اساس احتمالات هست و قسمتی از مغز انسان بر اساس بقا تصمیم میگیره و اجرای فرامین مبتنی بر بقا در فضای احتمالات باعث ضرر ده شدن هست. برای همین باید حتی اگر بهترین استراتژی رو هم داشته باشیم مسرهای رفترای و عصبی ذهنمون رو با تمرینهای خاص مجددا باز نویسی کنیم وگرنه انسان در وضعیت عادی رفتاری نمیتونه رد رتید در دراز مدت موفق بشه.
۵۱
سعی نکنید جهت بازار را دو بار حدس بزنید، اجازه دهید استراتژی شما کارش را انجام دهد.
از کتاب هزار و یک راز بازار سهام
۵۷
هیچ تضمینی در معامله گری وجود ندارد، مطلقا هیچ تضمینی، اگر کسی به شما چیزی غیر از این گفت، احتمالا در تلاش است چیزی را به شما بفروشد.
از کتاب هزار و یک راز بازار سهام
(پست توسط نویسنده حذف شد)
(پست توسط نویسنده حذف شد)
افراد، غالبا اثربخشی روش های معاملاتی ساده را دست کم می گیرند و روی تکنیک های پیچیده تمرکز می کنند.
فناوری، بسیاری از تریدرها را به این باور رسانده است که هر چه یک استراتژی پیچیده تر باشد شانس موفقیت آن بیشتر خواهد بود.
با این حال، قوانین ساده ی معاملاتی می توانند عملکردهای منظم معامله ی سودمند را ایجاد کنند که درک و اجرای آن آسان است.
از کتاب هزار و یک راز در بازار سهام
۶۳
مشکلات شخصی که به درستی حل و فصل نشده اند می توانند بهترین روش های معامله گری و تلاش برای پیاده سازی آن را تخریب کنند.
از کتاب هزار و یک راز بازار سهام.
۷۲
خشنودی از خود در معامله گری خطرناک است.
ترید کسبوکار نیست یه ورزش استقامتیه!
استقامت توی روان، استقامت توی اراده، استقامت توی اجرا.
خودم این کانسپتو واسه خودم ساختم و همیشه دارم نگا میکنم کجای این سیستمم میلنگه!
تصمیم درست لزوما منجر به سود نمیشه و تصمیم غلط همیشه منجر به ضرر نمیشع…تفاوت در اینجاست که تصمیم درستی که منجر به ضرر شده اوکیه و باید ایگنور بشه ، اما تصمیم غلطی که منجر به سود شده بسیار خطرناکه.
a Good trader is a Good observer!
۸۳
اگر روی پول و کسب درآمد تمرکز کنید بیش از حد احساساتی خواهید شد و در نهایت، اشتباه خواهید کرد. بهتر است روی روند معاملاتی خود متمرکز شوید تا تصمیمات بهتری بگیرید.
از کتاب هز ار و یک راز بازار سهام
۸۹
اکثریت افراد موفق بیشتر از آن که به دست بیاورند از دست داده اند.
از کتاب هزا رو یک راز بازار سهام
۹۳
یکی از بزرگترین رازهای بازار این است: تقریبا هیچ نتیجه ای از انتظار داشتن کسب نمی کنید!
۹۶
روشهای معاملاتی هیچ وقت نتایج تبلیغ شده را نمی دهند. پیشبینی ها به ندرت تحقق می یابند، مشاوران سرمایه گذاری با سوابق موفق، تقریبا همیشه وقتی پول خود را به آن ها می دهید نتایج دلخواه را نمی گیرند و بهترین تجزیه و تحلیل های معاملاتی با واقعیت مغایرت دارند.
۹۹
هیچ کس به آن شکلی که مد نظر دارید مواظب پول شما نخواهد بود. هیچ کس.
به مشاوران به ظاهر مصلحت اندیش اجازه ی معامله روی پول خود را ندهید.
۱۰۴
درک کنید که معامله کردن یک بازی بر مبنای روانشناسی است نه یک بازی تکنیکال، فاندامنتال یا اقتصادی.
۱۰۴
درک کنید که «شناخت خود»، کلید اصلی برای تصمیمات منجر به خلق سود و کشف استراتژی معاملاتی است.