۲۹
درک کنید که درستی تحلیل شما الزاما برابر با سود نیست
از کتاب هزار و یک راز بازار سهام
۲۹
درک کنید که درستی تحلیل شما الزاما برابر با سود نیست
استاد احسان قاسمی عزیز :
مارکت به شدت سیاست مداره ،رفتـار تو با مارکت باید به گونه ای باشه که صبـر کنی تا خودشو لو بده ،با درک رفتار و اهداف مهم قیمتی .
جمله استاد قاسمی :
خطم کلام ،خطم کلام ،خطم کلام .
یه بار میگم برای الان تا ابد ؛ اگر تریدری هستی که هفته ای 1 الی 2 درصد میتونی دریافتی داشته باشی ولی با کارهای اضافه خرابش میکنی ،فقط وقتت رو بزار روی ذهنیت سالم معامله گری .
۳۱
اشتباه کنید. از اشتباهات خود درس بگیرید به آنها بخندید و به جلو پیش بروید.
اگر بتونی استراکچر و بخونی و بفهمی کجای بازار هستی با هر استراتژیای میشه سود کرد
خب راهنمایی بفرمایید چجوری استراکچر رو بفهمیم؟
۳۳
تنها چیزی که می توانید کنترل کنید میزان پولی است که توان از دست دادن آن را در ترید بعدی دارید.
یه توضیحی راجع به این جمله کتاب بگم. توان از دست دادن پول روی کاغذ یک حالت داره یعنی با منطق سنجیده میشه ولی در حین معامله، اگر تریدر روانشناسی ترید خوبی نداشته باشه همون مقدار ضرر که قبلا روی کاغذ میگفت منطقیه براش عدد غیر قابل تحملی می تونه بشه. منظورم اینه که باید میزان ضررتون رو به مغز احساسیتون بقبولونید نه فقط قسمت منطقی مغزتون.
تاریخ تکرار میشه
من خودم خیلی آموزش دیدم آخر به روش اسمارت مانی (یه کمی هم امواج الیوت) برای برسی استراکچر رسیدم که چارتو برام خیلی خوانا تر کرد و فقط بعضی اوقات توی آخرای روند اشتباه میکنم
استراکچر رو چجوری و همیشه تو چه تایم رسم میکنی برای تشخیص روند ؟؟؟
توی تایم فریم ها 1 2 3 4 8 ساعته و 1 روزه استراکچر کلی بازار رو میخونم( تایم فریم اصلیم 1 ساعتس و در شرایط خاص تایم فریممو برای خوندن استراکچر عوض میکنم ) و محدوده های مهمو رسم میکنم توی تایم فریمای دقیقه هم ورود میزنم
تو آیینه داری نمونه چند لول بالاتر خودت میبینی؟قدیما میگفتن بالاتر از سیاهی رنگی نیست الان پیدا شد لذت ببر ازش
۳۶
اگر قابلیت باز کردن معامله جدید را ندارید احتمالا به این دلیل است که به استراتژی خود ایمان ندارید. پس بهتر است کار را متوقف کرده و اقدام به بررسی مجدد استراتژی خود کنید.
ببین عزیزم اول آروم باش بدون داری با یه اصفهانی حرف میزنی و ببین کامنت قبلت برای چی بوده که نظر من جلب کرده
(پست توسط نویسنده حذف شد)
طنز تلخ
جملات عین حقیقت
حرفات اونقدر واقعیه که بعضی از رفقا حاضر به پذیرشش نیستن
اکثر این حرفارو حس میکنیم هر روز
۴۳
واکنش اولیه ی شما به هر وضعیت نامطلوب در معامله گری، معمولا اشتباه است.
تجربه : ساخت استراتژی دقیق، برخلاف تصور عمومی ، کار به شدت زمان بر، سخت و ظریفی هست …اگر راحت یک استراتژی درست کردید، احتمال بسیار زیاد قرار نیست کار کنه..