۱۰۵
مبارزه نکنید، همیشه حق با بازار است. از مسیری عبور کنید که کمترین مقاومت را در شما ایجاد کند.
از کتاب هزار و یک راز در بازار سهام
۱۰۵
مبارزه نکنید، همیشه حق با بازار است. از مسیری عبور کنید که کمترین مقاومت را در شما ایجاد کند.
۱۰۶
به فراز و نشیب ها توجه نکنید. برآیند سود در یک بازه ی زمانی بلند مدت اهمیت دارد.
۱۳۰
یک معامله گر باید آنچه را در چارت می بیند معامله کند نه آنچه را که تصور می کند.
۱۳۴
شما همیشه معاملاتی را که می توانستید انجام دهید به خاطر می آورید، ولی ریسک ناشی از آن معاملات را فراموش خواهید کرد.
اینو من به عنوان قانون نوشتم برا خودم:
یهویی شد ، حواسم نبود ، آخه داشت می رفت نداریم.
عجله نداریم به هیچ عنوان…
سود از دست رفته بهتر از دست دادن سرمایه به الکی ترین روش ممکنه
قالب کلی برای رهایی از اشتباهات روانشناسی این هست که یک استراتژی کاملا تعریف شده بدون ابهام و بدون قابلیت تفسیر داشته باشیم. این استراتژی رو حداقل یک سال بک تست دقیق گرفته باشیم و وین ریت و ریسک بهر یوارد و میانگین بازگشت سرمایه و حداکثر تعداد ضررهای متوالیش رو در آورده باشیم. وقتی که به طرز قابل قبولی آمار نشانگر سودده بودنش بود حال اعتماد به نفس ما دیگه یک احساسا نیست بلکه یک اصل ریاضی هست. این زیربنای روانشناسی ترید هست. حالا تنها وظیفه ی ما اجرای دقیق و مداوم استراتژی و عادت دادن مغزمون به این نکته هست که از اجرای دقیق استارتژی دوپامین بگیره و خوشحال بشه و نه از سود کردن.
حالا قضیه ساده ست، آای شرطهای وورد به معامله کاملا در چارت خست یا نه؟ اگر هست وارد می شم اگر نیست وارد نمیشم. حالا اگر شرطهیا لازم در چارت نبود و من وارد نشدن ولی قیمت در جهتی خاص پرواز کرد مهم نیست چون من یک تریدر استراتژیست هستم نه پرنده! باید به خودمون همیشه این نکات رو یادآوری کرده و اجراشون کنیم
لحظه ای که بش از حد به خودم معتقد شوم چیزی را از دست خواهم داد و این بازارها هر دقیقه از این موضوع سوء استفاده خواهند کرد، بنابراین باید هوشیار باشید!
خانم مارسی سیلفریم (نفر دوم یکی از مسابقات جهانی ترید)
یکی از بیشترین اشتباهاتی که مردم می کنند این است که فکر می کنند کسی می تواند به آنها معامله گری یاد بدهد! آنها فکر می کنند می توانند از کسی چیزی یاد بگیرند که برایشان پول در بیاورد. آن ها فکر می کنند می توانند معاملات دیگران را کپی کنند. آن ها فکر می کنند در ترید، یک راه میانبر وجود دارد در حالی که راه میانبری وجود ندارد.
مارسی سیلفریم
تمرکز در معامله گری: چالشی دائمی در برابر نوسانات زندگی و جهان
معامله گری، برخلاف تصور عموم و یا تصورات اولیه افراد ، تنها به تحلیل نمودار ها و ورود و خروج از معاملات و محاسبات مدیریت سرمایه محدود نمیشود. این حرفه نیازمند تمرکز بالا، انضباط ذهنی و تصمیم گیری منطقی در شرایطی است که فشار های روانی، شخصی و حتی جهانی ممکن است ذهن معامله گر را تحت تأثیر قرار دهند. واقعیت این است که ما در دنیایی زندگی میکنیم که پر از متغیر های غیر قابل پیش بینی است و هیچ روزی شبیه روز قبل نیست.
هر معاملهگر در طول مسیر حرفهای خود با شرایطی مواجه میشود که تمرکزش را مختل میکند: مشکلات خانوادگی، بیماری های جسمی یا روانی، دغدغه های مالی، اخبار نگران کننده جهانی، جنگ ها، تحریم ها، بلایای طبیعی و … . این اتفاقات اگرچه شاید در ظاهر ارتباط مستقیمی با بازارهای مالی نداشته باشند، اما میتوانند ذهن معامله گر را از چارچوب تصمیم گیری منطقی خارج کرده و موجب بروز خطاهای سنگین در معاملات شوند.
اهمیت مدیریت احساسات در چنین شرایطی دوچندان میشود. معامله گر حرفه ای میداند که بازار هیچ گاه متوقف نمیشود و فرصت ها همواره باز خواهند گشت. اما سلامت روان، تمرکز ذهنی و تصمیم گیری صحیح، در صورتی که تحت تأثیر مسائل بیرونی قرار گیرند، ممکن است خساراتی به بار آورند که جبرانشان دشوار باشد.
بنابر این، بخشی از حرفهای شدن در معامله گری، شناخت شرایط درونی و بیرونی و درک زمان هایی است که باید از بازار فاصله گرفت. گاهی سکوت و استراحت، بهترین استراتژی است. درک این نکته که ما انسان هستیم و نمیتوانیم همواره در اوج عملکرد خود باشیم، یکی از اصلی ترین نشانه های بلوغ فکری در مسیر معامله گری است.
در نهایت، معامله گری تنها مهارتی برای کسب درآمد نیست؛ بلکه سفری است در مسیر خودشناسی، انضباط ذهنی و مدیریت احساسات. هرچه این مسیر را آگاهانه تر طی کنیم، در برابر طوفانهای زندگی و بازار، ایستاده تر خواهیم ماند. ما عاشق کارمان هستیم. در هر شرایطی
هر روز قبل از معامله با خودم تکرار میکنم:
میپذیرم که امروز، بازار ممکنه بهم معامله نده!
میپذیرم که ممکنه همه کارها رو درست انجام بدم و باز هم ضرر کنم!
میپذیرم که احتمال داره خیلی از حرکات قیمت برای من گُنگ و غیرقابل فهم باشه…
شما هم مثل من قبل از معاملات تکرار کنید و قطعاً بعدِ چند ماه، از نتیجه شگفت زده خواهید شد.![]()
یک معامله گر حرفه ای می داند که هر معامله یک ماجرای تازه است و نتایج گذشته چه سود چه ضرر، نباید بر تصمیم امروز او سایه بیندازد. همان طور که یک راننده اگر بیش از حد به آینه نگاه کند، ممکن است مسیر پیش رو را از دست بدهد، معامله گر نیز اگر مدام درگیر خاطرات معاملات قبلی باشد، فرصت های جدید را از دست خواهد داد. تمرکز باید بر جلو باشد، جایی که آینده ساخته میشود
در اینجا منظورش از نگاه کردن به گذشته نگاه کردن به سود و ضرر شدن نتایج ترید هست و درگیر شدن به نتایج بیشتر تا به استراتژی نه نگاه کردن به کل مسیری ک طی کردیم و اینجا هستیم
میگه یه استاپ خوردی یا چندتا ازش بگذر گیر نکن روش
این بازار منحصر به فرد دقیقا همین موضوع که شما میگین داخل کتاب بهترین بازنده برنده میشود فصل پنجم به این موضوع اشاره کردع که خود فرد باید مسیر منحصر به فرد خودش طی کنه نسبت به تلاشی که میکنه هیچ فردی نمیتونه از بیرون تریدرکنه شخصیو
بله همین طوره دقیقا
۱۳۵
ابتدا از خود بپرسید بدترین اتفاقی که می تواند رخ دهد چیست؟ سپس خود را آماده ی پذیرش آن کنید و بعد تلاش کنید که بدترین اتفاق را به بهترین اتفاق تبدیل کنید.
چرا همه جا هستی ؟؟چرا انقدر بی کاری ؟؟اگه ترید قماره و همش ضرر پس ول کن این کارو برو دیگه نکنه انقدر ضرر کردی تو بیمارستان روانی هستی انقدر وقت آزاد داری؟
یک بزرگی میگفت بهترین انتقام از بازار صبر کردنه پس موقع انتقام سریع دست به یقه نشو با بازار . صبر کن ببین رعیس(استراتژی و قوانین) چی میگه
بنده خدا کودکی خوبی نداشته اذیتش نکنید🤣
از اسم و هویتش مشخصه
کلا متغیرالحاله:rofl:
۱۹۱
بیاموزید که با مداخلات سیاسی در بازار کنار بیایید و همچنان تسلط ذهنی خود را حفظ کنید.