به جز یورو کدوم جفت ارز رفتار روندی یا تمیزتری داره؟

:ok_hand: منم تجربه ی بدی از این جفت ارز دارم، سال 1395 یا 94 بود زمانی که آمریکا با کره ی شمالی منافشه داشت …
من یک پوزیشن فروش فروش داشتم روی دلار ین که نیمه شب کره ی شمالی یک موشک بالستیک رو آزمایش کرد و جهت جفت ارز به طور کل عوض شدو حسابم بدجور وارد ضرر شد …

دو روزم بازار تعطیل بود دیگه داستان شروع شد واسم
تا آستانه ی کال شدن پیش رفت حسابم تا دیگه کم کم و در عرض 4 ماه تونستم حسابم رو به مدیریت کنم.
چیزی که به یه شب اتفاق افتاد نهایتا 4 ماه حسابم رو تحت تاثیر قرار دادو بعد اون دیگه روی این جفت ارز پوزینش نگرفتم تا الان

پس خیلی سخت بوده برات داداش :broken_heart::frowning_face_with_open_mouth:

آره واقعا، اما تجربه شد دیگه، حسابم 60.000$ بود، اولش با 5.000$ میتونستم جمعش کنم، اما طمع کردم روی همین مقدار و گفتم برمیگرده اما همینطور پله پله ضرر بیشتر شدو رفت تا 40.000$ …
دو سوم حسابم توی یه پوزیشن درگیر شده بود …
نهایتا تو 40.000$ ضرر رو پذیرفتم و پوزیشن رو بستمو با 20.000$ باقی مونده طی حدودا چهار ماه شکر خدا ضرر رو پوشش دادم

یک تجربه ی ارزنده اینکه اگر پوزیشن‌مون رفت توی ضرر و فکر کردیم که در جهت خلاف بازار هستیم بهتره همون ابتدای امر ضرر رو بپذیریم و خروج کنیم

نیاز به توضیح بیشتر

تو اوپن معمولا یه بالایی خوب میزنه بعد برمیگرده سر جاش

اسپردش زیاد نیست!!!

دسخوش داداش عجب حسابیم داشتی!!!چ لذتی داره رو این عدد درصد بگیری !!به به

به این سادگی ها هم نیست اوپن بستگی داره کجای کار باشه
اره اگه توی فاز تی ار باشه و با شروع بورس بخاد سقف را تست که و نتونه بشکنه بله یه بالایی زده و فیک شده ولی خوب همیشه که توی این ستاپ نیستیم

سبحان صمدی هم همینو میزنه ن؟

منم اینجوری ترید نمیزنم
ولی این اواخر که درگیر داوجونز بودم تو اوپن ها یه بالایی قشنگ و تمیز میده بعد خالی میکنه بعد روندشو میره

چی را توضیح بدم دوست عزیز

جفت ارز USD/JPY و CHF/USD اما ترجیح ترید فقط یورو دلار و دلار ین ژاپن.

به نظرم استرس بالایی داره این اوپن داوجونز😁

تقریبا مثل طلا هستش گفتم ترید نمیکنم سیگنال حرکت طلا رو میگیرم

چجوری تحلیل میکنید داو رو که میگین تحلیل پذیره

اره موافقم سیگنال هایی خوبی میدن همبستگی ها مخصوصا همین اواخر قبل قطعیا

من استزاتژیم توضیحش سخته ولی با الگو و سطوح و فیبو و حجم

اره صمدی هم اوپن بورس امریکا روی داو معامله میزنه

Eurusd usdjpy usdcad این سه تا را داشته باشی اوکیه لازم نیست به سراغ طلا یا داوجنس و یا نزدک بروی دوست داری برو ولی جفت ارز ها از همه بهتر و کافی هستن با احترام

آره موافقم جفت ارزا خیلی جوابن :ok_hand: