منم تجربه ی بدی از این جفت ارز دارم، سال 1395 یا 94 بود زمانی که آمریکا با کره ی شمالی منافشه داشت …
من یک پوزیشن فروش فروش داشتم روی دلار ین که نیمه شب کره ی شمالی یک موشک بالستیک رو آزمایش کرد و جهت جفت ارز به طور کل عوض شدو حسابم بدجور وارد ضرر شد …
دو روزم بازار تعطیل بود دیگه داستان شروع شد واسم
تا آستانه ی کال شدن پیش رفت حسابم تا دیگه کم کم و در عرض 4 ماه تونستم حسابم رو به مدیریت کنم.
چیزی که به یه شب اتفاق افتاد نهایتا 4 ماه حسابم رو تحت تاثیر قرار دادو بعد اون دیگه روی این جفت ارز پوزینش نگرفتم تا الان
آره واقعا، اما تجربه شد دیگه، حسابم 60.000$ بود، اولش با 5.000$ میتونستم جمعش کنم، اما طمع کردم روی همین مقدار و گفتم برمیگرده اما همینطور پله پله ضرر بیشتر شدو رفت تا 40.000$ …
دو سوم حسابم توی یه پوزیشن درگیر شده بود …
نهایتا تو 40.000$ ضرر رو پذیرفتم و پوزیشن رو بستمو با 20.000$ باقی مونده طی حدودا چهار ماه شکر خدا ضرر رو پوشش دادم
یک تجربه ی ارزنده اینکه اگر پوزیشنمون رفت توی ضرر و فکر کردیم که در جهت خلاف بازار هستیم بهتره همون ابتدای امر ضرر رو بپذیریم و خروج کنیم
به این سادگی ها هم نیست اوپن بستگی داره کجای کار باشه
اره اگه توی فاز تی ار باشه و با شروع بورس بخاد سقف را تست که و نتونه بشکنه بله یه بالایی زده و فیک شده ولی خوب همیشه که توی این ستاپ نیستیم
Eurusd usdjpy usdcad این سه تا را داشته باشی اوکیه لازم نیست به سراغ طلا یا داوجنس و یا نزدک بروی دوست داری برو ولی جفت ارز ها از همه بهتر و کافی هستن با احترام