به جز یورو کدوم جفت ارز رفتار روندی یا تمیزتری داره؟

:grinning_face_with_smiling_eyes: ممنون داداشم، اما حساب بزرگ درگیری روانیش هم خیلی بزرگ …
بگم که شب که میخوابی خوابت همیشه نصفه کارس، نصف شب پا میشی ( البته وقتی که پوزیشن فعال داشته باشی) صبحم که بیدار میشی اولین چیزی که درگیرت میکنه وضعیت حسابت و پوزیشنهاست …
و تنها تفریحت میشه بیرون زدن اونم فقط برای اینکه از فضای بازار یکم خلوت بشی …

حتی وقتی سودم داری، به جای آرامش، استرس داری که نکنه برگرده …
و نهایتا بازار هیچ وقت به بزرگ بودن حسابت احترام نمیذاره ولی مغزت چرا، همینم میشه یه دام بالقوه همیشگی …

من تجربه گرفتم که هیچ وقت پوزیشن رو شب یا توی تعطیلات باز نذارم، پوزیشن‌هامو با رفتار و سیکل بازار هماهنگ کنم، مثلا توی فصل اول و دوم سال میشه پوزیشن سوئینگ گرفت و نهایتا توی فصل های آخر سال مطلقا نباید سوئنیگ ترید کرد …

و یک تجربه ی دیگه هم اینکه همیشه باید تارگت داشته باشی و تارگتت رو که زدی دیگه اور ترید نکنی، بدون تارگت ترید کردن عین قمار کردن و طمع خواهد بود و نهایتا به ضرر کردن منجر میشه، همینطور در هر روز کاری اگه ضرر کردی اون روز رو با ضرر بپذیری و بری برای روز بعدی برنامه ریزی کنی، جبران ضرر هم نهایتا منجر به زیاد شدن ضرر میشه چون از نظر روانشناختی معامله گر تحت تاثیر قرار میگیره و توی شرایط بد داره ترید میکنه که نهایتا بد از بدتر میشه وضعیت !

امیدوارم این صحبت ها برات مفید باشه که حاصل تجربه های گرونی بوده واسم

الان شما معامله میکنی؟

ققط usd jpy چون دقیقا یا در بیشتر مواقع مثل کریپتو حرکت داره مثلا وقتی میشکنه سریع حرکت میکنه برای حل رنج ها میتوان یا تایم بیای بالاتر اونجا میدونی چرا توقف کرده طبیعتا تو تایم های پایین رنج های کثیف به اصطلاح بیشترن

نظر خوبی بود ولی usdjpy دستکاری های غیر منطقی زیاد داره

گفتم مثه کریپتو ست دستکاری داره ولی حرکت های خوبی داره و لاکپشتی نیس من تو تایم بالا ترید میکنم شاید به همین خاطره س

همه جفت ها تمیز هستن

پیشهاد من

GBP

AUD

CAD

همیشه ن.بعضی مواقع رنج های کثیفو غیر قابل تحلیل دارن

بستگی به نگاهت داره

فقط باید قادر به درکش باشی

هیچ چیزه اتفاقی توی چارت وجود نداره

بیت کوین یکی از بهترین نمادها ست