نکته یا خوبی بود ![]()
AUD USD
NZD USD
این دوتا تمیز حرکت میکنه برای کسی که طلا را بررسی میکنه کنار طلا خوب و منطقی و تمیز حرکت میکنه
اگه اسمارت مانی کار میکنی مین پولیشن یعنی ورود مارکت میکر شما جایی که مین پولیشن نقدینگی میزنه که ورود نمیزنی اول باید اجازه بدی قیمت مین پولیشن ثبت کنه و بعد اینکه نقدینگی ها زده شد استاپ ها زده شد در میتی گیشن مین پولیشن تازه دنبال ستاپ ورود بگردی اگه ستاپ ورود نده ممکنه برگرده و مین پولیشن رو هم پاکسازی کنه
Aud رو خودت میزنی ؟؟
NZD و AUD مثل هم هستند و هم جهت با طلا وقتی موقعیت میده تمیزه و اذیت نمیکنه که فیک باشه منم گفتم این دوتا در کنار طلا یعنی طلا اصل کاره
ینی میگی برای ترید aud به چارت طلا اول نگا کنم؟
پیاماتو یه چک میکنی داداش
ببین اونوقت که من ترید میزدم هم جهته با طلا و فیک و اذیت نمیکنه رنج داره ولی اگه حرکت کرد تمیز میره تا tp معقولت این نظر منه الان که دیتا ندارم پاور کیسم سوخته و تعمیرگاه هست و الان که دارم جواب میدم از کار برگشتم ولی اول طلا لابلای ترید های طلا یکی دوتا از این جفت ارز
سوال خوبی بود، جفت ارز لونیه به نظرم خیلی خوب حرکت میکنه و کثیف کاری نداره به اون صورت ![]()
جفت ارز چی؟؟؟؟؟
مرسی ساسان دمت گرم:heart:![]()
![]()
حضور مثبت یکسری ها تو این شرایط تیری سیاه تو قلب یکسری بازنده منفی هست که ادعا میکنن و میان که همه را به وضع خودشون بندازن پس برادر هرروز به خودت افتخار کن داستان فرای کندل و سود هست
بهجز یورو، معمولاً جفتارزهایی که به یک اقتصاد قوی و نقدشوندگی بالا وصل هستن، چارت تمیزتری دارن. بین گزینهها، GBPUSD (پوند/دلار) و USDJPY (دلار/ین) جزو تمیزترینها محسوب میشن. GBPUSD حرکات شارپتر و روندهای واضحتری میده (مناسب سبک پرایساکشن)، در حالی که USDJPY معمولاً رفتار منطقیتر و کمنویزتری داره و کمتر وارد رنجهای کثیف و فیک میشه. اگر دنبال چارت روان و قابل پیشبینیتر هستی، USDJPY انتخاب کماسترستریه.
در مقابل، جفتهایی مثل GBPJPY یا کراسهای اگزاتیک معمولاً نوسان بالا و حرکات بیقاعده دارن و بیشتر وارد رنجهای کثیف میشن. همچنین AUDUSD و NZDUSD هم در بعضی بازهها تمیز هستن، ولی بهخاطر وابستگی به کامودیتیها و خبرها، گاهی وارد فاز خنثی طولانی میشن. در کل اگر بخوای یک یا دو جفت ثابت برای کار حرفهای انتخاب کنی، USDJPY و بعدش GBPUSD از نظر «تمیزی چارت» و ساختار بهتر، انتخابهای منطقیتری هستن.
USDCAD دیگه
حرکات روندی خیلی خوبی داره
خودت هم ترید میزنی روش مهرداد
روی جفت ارز USDCAD؟ بله سالهاست که روی این جفت ارز کار میکنم
قبلتر ها زمانی که خانم یلن رئیس بانک مرکزی فد بود، زمان انتشار اخبار کانادا، روندها خیلی خوب و بزرگ اتفاق میافتادن توی جفت ارز دلار کد و خوب میشد میشد از سوار روند ها شد، اما الان با پیشرفت تکنولوژی و آپدیت سیستمهای بروکرها ( فریز شدن قیمت) محدودیتها در زمان اخبار، عملاً دیگه نمیشه نیوز ترید کرد، اما به طور کل روند ها هنوز توی این جفت ارز مثل یورو دلار و پوند دلار یک دست و نرم هستن …
من بیشتر روی اونس نوسان گیری میکنم اما بین جفت ارز ها، معمولا روی یورو دلار، پوند دلار، دلار فرانک، دلار کد کار میکنم در این بین دلار ین اصلا مورد علاقم نیست ![]()
من یه زمانی فقط دلارین میزدم بعد دیدم نوساناتش یکم عجیب شده شدو های عجیبی میزد دیگه گذاشتمش کنار
آره دقیقا، موافقم با نظرت
منم مدتهاست دیگه دلار ین کار نمیکنم، چون اولا سیاست های BOJ طوریه که توی حرکات ارز ین دست میبره همیشه، دوم هم ین بخاطر خاصیت پناهگاه امن بودن همیشه تحت تاثیر وقایع جهانیه دیگه و خیلی حرکات سریع و پیشبینی نشده رو در چارت میتونیم ببینیم
در کل جفت ارز خوبی نیست از نظر من
دقیقا از ی جایی دیگه خیلی دستکاری میشد،راحت اگه کسی استاپ نذاشته باشه میتونه ضررای جبران نشدنی ای بزنه💔