خیلیم باحال حتما بزارین
چند روش امتحان کردم گروه رو پیدا نمیکنه
سلامت باشین باعث افتخاره
سلام و احترام لطفا شما آیدی (بله) رو برای من بذارین تا بتونم اددتون کنم
سلام دوست عزیز وقت بخیر متاسفانه من چندین بار به عزیزان پیشنهاد دادم برای خرید ولی بخاطر شرایط حاضر اینترنت قطع شده، من شرمنده شون شدم
سپاس از شما
منم هم عضو شدم
@salman_rajabi
آیدی من
خیلی هم عالی
ولی بهتره که ماهیگیری یاد بدید
سلام بزرگوار اگر عضو بشید داخل گروه متوجه آموزش های بنده خواهید بود
من هر روز ساعت ۱۰ صبح تا ۱ظهر پشت سیستم معاملاتمو انجام میدم داخل پلتفرم فراز (مثل تریدینگ وی هست) اگه علاقه مند باشین میتونم مانیتورمو به اشتراک بذارم باهم وروود بزنیم اگه مایل بودین پیام بذارین هیچ هزینه ای نداره براتون قراره کلی نکته در سبک پرایس اکشن براتون بازگو کنم
حتما نظرات عزیزان داخل گروه رو بپرسید اگر دوست داشتید عضو بشید
تایم فریم ۱ مین روی طلا و داوجونز وروود میزنم ![]()
از داخل لینک زیر میتونید وارد گروه (بله) بشید
لینک گروه (بله)
ble.ir/join/5cZVi3179p
سلام جناب بنده رو اد میکنید نمیتونم عضو شم
@hafrem
اگر واقعا مانیتور هم شرر میکنید و دوستان باهاتون ورود میکنن بدون هزینه کارتون قابل تحسینه دمتون گرم ![]()
سلام خدمت شما
تا امروز 3 لابو ترید با شر مانیتور داشتیم و هرروز هم دوستان شاهد وروود های من هستن متونید داخل گروه عضو بشین خودتون مشاهده کنید
سلام ادد شدین داخل گروه
سلام.
خیلی حرکت جالبی هست.
اگه ممکنه یکم هم در مورد سبک معاملاتی که دارین و اسِت هایی که معامله میکنین صحبت کنید.
سلام و احترام
خیلی هم عالی اقای رحیم زاده، خداقوت میگم بهتون.
البته توصیه میکنم بخشی از معاملاتتون را تو تاپیک های داخل ایران بروکر هم بزارید و این پیامتون رو هم کنارش منشن کنید که عزیزان دیگه هم ببینید و استفاده کنند.
خسته هم نباشی ![]()
اگه میشه من و هم توی گروه اضافه کنید از طریق لینکی که گذاشتین نمیتونم عضو بشم ممنون از شما
@mrat123
چطور میتونم لایو های گذشته رو ببینم؟ لایوهایی که قبلا برگزار شدن؟![]()
سلام لطفا لینک رو دوباره قرار بدید اون قبلی نمیاره
سلام بطفا بنده رو اد بفرمایید داخل نرم افزار بله لینکتون باز نشد واسه من user:@homaun_afshar