ممنون از پیشنهاد شما بله حتما بررسی میکنیم
جمشید عزیز منبع مورد تایید یا مورد علاقه ای هم دارید در این زمینه ؟
خیلی ممنون نادر عزیز
اینکه با صبر و حوصله این مطلب رو دنبال کردی و همراه ما هستی و براش وقت گذاشتی باعث خوشحالی ماست و به داشتن همراهی مثل شما افتخار میکنیم
حتما موارد ارسال شده بررسی و در نظرسنجی لحاظ میشن.
آموزشها.البته کانالهایی هم هستند که گذاشتن ولی تا یک مقطعی
لطفا مطالب پلتفرم Real Vision (نسخه Plus و Pro) رو اگر براتون مقدوره باهامون به اشتراک بذارید!
این پلتفرم به نتفلیکسِ بازارهای مالی معروفه!
امین عزیز خیلی ممنونم بله حتما بررسی میکنیم
این بحث در ادامهٔ بهترین منابع و سیگنالهای پرمیوم در کلاب خصوصی کامیونیتی ایران بروکر به انتخاب شما ایجاد شده است
تحلیلهای فاندامنتال از منابع معتبری مانند بلومبرگ و رویترز و اخبار روزانه مانند فارکس فکتوری را که امکان دسترسی عمومی به دلیل نبود اینترنت به آنها وجود ندارد را لطفاً در فروم قرار دهید.
با احترام
جایی هست که نیاز داشته باشین به اکانت پرمیوم اون برای تحلیل های تکنیکالش؟
سلام وقتتون بخیر تحلیلگر کریپتو هستم درخدمتم
به نظره بنده گزینه ۳ بهتره، روی طلا، نزدک و جفت ارزها
ممنون میشم سیگنال معتبر رایگان بزارید
سلام.تحلیل های فاندامنتال ،همچنین سیگنالهای معتبر از تریدرهای خارجی کمک خوبی می تونه باشه ممنون
@ClubSupervisor
سلام در خواستی که دارم این هست که در تریدینگ ویو در نمادGC1
تنظیمات رو قسمت ادجاست رو فعال کنید// و شکل کندل ها به حالت هنکن اشی باشه/// و در تایم فریم دیلی باشع/ ویک یه عکس طبق عکسی که براتون میفرستم /مثل همین عکس برام ارسال کنین/adjust بودنش خیلی برام مهمه/ اگر نتونستین پیدا کنین بهم بگین که بگم چطور فعال بشع/ با تشکر
سلام… در بحث مدیریت سرمایه و ریسک کتاب بسیار با ارزشی هست از دون گای به نام تریدر رولت ، مدیرت پول در بازار فارکس …یکسری ربات و اسکریپت در درباره روشهاش داره که پولی هستند و تقریبا ارزان ولی ما امکان تهیه نداریم …اگر بتونید آنها رو تهیه کنید و در اختیار دوستان تریدر قرار بدین کمک بسیار زیادی در افزایش موفقیت و ارتقا سطح مالی دوستان می کنید …به امید اینکه همه ایرانی ها در بالاترین سطح علمی و مالی دنیا باشند…با سپاس از شما
تحلیل های طلا از tradingview
من mihai yacob را فالو داشتم
و همچنین سایت کافه ترید که ایرانی هست و در ترکیه هستن و تحلیل گران قوی داره
اگه بتونید باهاشون ارتباط بگیرین خیلی کمک میکنن
خوب کجا تحلیل ها را ببینم ؟
![]()
منبع مورد تایید سراغ ندارم
قسمت ۳ سیگنالدهی خیلی بهتره