🔥فیلم و سریال برای تریدر ها! بیاین و بگین چی پیشنهاد میدین

اینجا یک لیست از فیلم و سریال هایی که احتمالا تریدرها باهاشون حال میکنند میذارم هرکی پیشنهاد دیگه ای داشت اضافه کنه

فیلم ها :

The big short

Margin call

Wall street money never sleep

Boiler room

Too big to fail

Money monster

Inside job

Trading palace

سریال

Billions

Industry

Black monday

Devils

Dirty money

Madoff

Ozark

راستی با شرکت توی مسابقه رایگان جایزه بزرگ پراپکو علاوه بر امکان ترید بعد از مدت ها بر روی نت ملی و اما ه سازی جهت بازگشت به فضای واقعی میتونید با قرار گرفتن در جایگاه نخست حساب فانند تک برداشت با بالانس ۲۵ هزار دلار برنده بشید یا از تخفیفات خرید حساب بهره مند شوید

www.proopco.me

بهترین سریال برا تریدرا فقط وان پیس🤣

فقط و فقط زورو

زورو پرسن هستم

انتخاب درستیه, اصن کل انیمه یه طرف, زورو هم یه طرف

معروف ترینشون یعنی فیلم گرگ وال‌استریت رو که جا انداختی!

همشون خوبن:heart_eyes::heart_eyes:، حتما ببینین

فیلم Pi هم فیلم جالبی میتونه باشه . البته یکم سلیقه ایه ولی در کل جالبه .
درباره فیلم:

پی، فیلمی سورئالیستی مهیج روانشناختی به کارگردانی دارن آرونوفسکی است. داستان درباره یک نابغه به نام ماکسیمیلیان کوهن است که در نظریه اعداد کار می‌کند و اعتقاد دارد که جهان از عدد ساخته شده است. او برای بدست آوردن قابلیت پیش بینی بازار بورس از یک ابر کامپیوتر به نام «ایوکلید» (اقلیدس) استفاده می‌کند که معادلاتی را که بر اساس چند میلیارد متغییر درست کرده است حل کند. سر و کار ماکسیمیلیان رفته رفته با چند روحانی می‌افتد که اعتقاد دارند از طریق ریاضی می‌توان به اسم اعظم خداوند پی برد. وی این مفهوم را پیگیری می‌کند…

خیلی خیلی خفنه

من اونو دوبار به فاصله ده سال از هم دیدم و بار دوم جذبش شدم

بنظر جالب میاد, این هم لینک دریافتش
https://dls7.iran-gamecenter-host.com/DonyayeSerial/movies/1998/tt0138704/SoftSub/Pi.1998.720p.BluRay.SoftSub.YIFY.DonyayeSerial.mkv

زندگی تریدر ایرانی

خودش یه فیلم درام هیجان انگیزه

یک فیلم دارک با نقش اول بودن نت ملی

به به

تشکر فراوان

معروف ترین و خفن ترینش دقیقا همین گرگ وال استریت ترسیدم اینجا بخاطر صحنه های +18 فیلم نظرم سانسور بشه نام نبردم

دمت گرم لیست خویی هستش

حیف که سیاه سفیده :expressionless_face:

اولین فیلم رو می‌خوام معرفی کنم.

تنت-Tennet

اثر کریستوفر نولان

پ.ن: اثر فوق‌العاده دارای تفکرات عمیق در مورد زمان می باشد و دیدن این فیلم نیاز به تمرکز زیادی داره، چون در مورد وارونگی زمان و آنتروپی معکوس صحبت میکنه، خلاصه نیاز به چند بار دیدن داره.

آهنگساز: لودویک گرونشن

فیلم Unfaithful رو تا به حال به تماشا نشستید.

کارگردان: آدریان لین

بازیگران: ریچارد گیر، دایانا لین، الیور پر سالیوان

نقد: دلیل اصلی معرفی این فیلم توسط من موضوع خاص و بسیار حساس اون هستش، و نه از بابت دیدگاه بنیان‌های خانواده، منظور، دیدگاه فیلم هستش که مرز باریک تعهد و بی تعهدی یا خیانت به نظم و هر آنچه که باید انجام میشد و سر یک لحظه لغزش به فاجعه ختم می شود.

آیا این عنوان برای شماها آشنا نیست؟ بله درسته در ترید هم ما با یک مرز باریک از تعهد و بی نظمی مواجه هستیم که در نهایت تصمیم با ماست که کدام مسیر را انتخاب کنیم.

امیدوارم مفید باشد

چند تا فیلم بگین دوستان

حوصلمون سر رفت

توش ترید نبودم نبود حالا یه ذرم مرتبط بود که بهتر.

Suits, billionaires series

رفقا یه فیلم خوب در رابطه با ترید معرفی کنید