از یک ربع به اپن نیویورک من دیگه داوجونز ندیدم هیچ جایی
اره امروز کلا قطع بود طلا از صبح فکر کردم ساعت سه نیم فعال بشه که نشد فقط داوجنز و یور اینا فعال شد ، الان که میبینم داوجنز تم قطع شد ؛(
تعطیلی good friday هستش.
تعطیلی هستش امروز.
منم توی تایپیکم راجع به فراز نوشتم آخرین کندل ساعت ۱۶:۴۴ هست در نزدک داو و اسن اند پی نفت و طلا رو نمیدونم به فراز نوشتم این جواب رو داد:
با سلام و احترام
دیتای نمادهای مذکور از سه بروکر forexcom,oanda,fxcm در فراز ارائه می شود. اخرین قیمت دریافتی مربوط به ساعت ۱۶:۴۴ بوده است و پس از ان از سمت بروکرها اپدیت نشده است.
به محض دریافت قیمت و آپدیت در بروکر در فراز نیز درج خواهد شد. این مورد در تریدینگ ویو نیز به همین صورت است.
سپاس از همراهی شما
عزیز تعطیلی هستش.
Good friday هستش
ممنون. شاخصها قرار بوده ۱۶:۴۵ به وقت ایران تعطیل بشن و چند تا نماد دیگه هم امروز کلا تعطیل بودن نمیدونستم چون جزئیات تعطیلی مارکت رو دسترسی نداشتم متوجه نشدم پشتیبانی فراز هم نمی دونست ولی چیز که امروز متوجه شدم این هست که در چارت یکی از پراپهای نت ملی در قسمتهای نیوزش جزئیات تعطیلی بازارها هست و این خیلی کمک میکنه در این مواقع
نه توی فراز هست و تریدینگ ویو
یه تایمیش کلوز بود فکر کنم
عید پاک که میگفتن امروزه ؟!
فکر کنم؛ تاجایی که میدونم امروز good friday هست
میاره توی اون ۲ تا؟
اره میاره بفرستم اینجا برات ؟ تریدینگ ویو که برا شما فطع ه
اره ممنونت میشم
دستت در نکنه ![]()
![]()
دوستان تریدر دانستن تعطیلی Good Friday برای کالاها و ساعت کاری 16.45 برای مابقی در امروز واجب هست. البته مشکل اصلی قطعی اینترنت هستش و نداشتن پایگاه داده مناسب.