قوانین تغییر دیوایس سرمایه‌گذار برتر

من اندازه یه کتاب با پشتیبانی سرمایه‌گذار برتر مکاتبه کردم. تهش بالاخره گفت تعویض نت یا دیوایس به خودی خود مشکلی نداره. فقط باید متعلق به خودتون باشه.

من یکبار از دیوایس محل کار لاگین کردم و تک معامله زدم. کیس هم برای خودم بود که تهیه کرده بودم. اما بقیه معاملاتم در منزل روی کیس خونه بوده.

ولی در مجموع مخصوصا زمان جنگ وقتی فرد میره یه شهر یا منطقه دیگه ممکنه دیوایس یا نتش تغییر کنه.

واقعیت اینه که پراپ‌فرم نهایتا دستش برای انقلت آوردن بازه و ممکنه همون رو بهانه کنه تا سود رو پرداخت نکنه

البته نمیدونم sgb قراره این کار رو بکنه یا نه، ولی دوست دارم کسی تجربه مشابه داشته بگه

اگر خود حساب متعلق به خودت باشه و لاگین ها هم فقط از دستگاه ها و اینترنت های خودت انجام شده باشه منطقیه که صرفا تغییر محل یا اینترنت رو تخلف در نظر نگیرن

البته چون قوانین بعضی پراپ ها درباره اشتراک آی پی و دستگاه بین چند هویت خیلی حساسه بهتره جواب پشتیبانی رو حتما نگه داشت که بعدا قابل استناد باشه

سرمایه گذار روانی کرده همه رو با این همه باگ و اختلال هر روزه

اینو هم جوابشو گرفتی؟
که اگر با ip داینامیک وارد شی که همه با داینامیک وارد میشن اگه با خاموش روشن کردن نت که ip ات تغییر میکنه اون ip قبلیت وارد استخر ip ها میشه و یکی از کاربرای سسگب ممکنه با همون ip قبلیت وارد حسابش شه اینو چی میگن؟