مشکل ای پی سرمایه گذار

باسلام

واسه شما داخل سرمایه گذار برتر مشکل ای پی پیش امده ممنونم تجربه خودتونو به اشتراک بزارید

راهی نداره ردت میکنه چه بسا مورد داشتیم میگن ویندوز ملت عوض میکنن رد میکنن

میشه واضح تر توضیح بدی چی شده؟

اره تکون بخوری ردی

چه قانون مزخرفیه گذاشتن

میشه بیشتر توضیح بدی؟

مشکل اینجاست که سرمایه گذار برتر بعد از جنگ دیگه برنامه ای برای پرداخت سود نداره.
به هر ریسمونی چنگ میزنه که فقط درخواستت رو رد کنه و سودی نده.

سودتو پرداخت نکرده؟

تو حساب داشتی که سودت رو پرداخت نکرده؟

این همه کاربر هستند اینجا از سگب خرید کردن و راضی بودن و سودشون هم پرداخت شده

چرا اینقدر تو تاپیک ها مزخرف مینویسی تو؟ مشکلی داری یا عادت داری چرت و پرت بنویسی؟

یه سری قوانین ساده اس که مثلا تعداد دیوایس ها نباید زیاد بشه

سر همین سخت گیری میکنن

یه سری شرکت هم مثل پراپکو میان سو استفاده میکنن

ولی سگب رو من ندیدم اینجا کسی بنویسه سودمو نداده

پس کمتر داستان بنویس

کلام اخر اگر مستندی داری که پولت رو ندادن بیا حرف بزن و مزخرف بنویس

وگرنه دهنت رو ببند کمتر فضای سایت رو بهم بریز حالمون رو بد کردی

هر جا میریم سبز میشی و شرو ور میگی :joy:

سلام. آقا ممنون از نظرت

یه سوال دارم. خود پشتیبانی سرمایه‌گذار برتر به من گفت تعویض دستگاه یا نت مهم نیست. مهم اینه که مال خودتون باشه

من فقط یکبار با دیوایس محل کار لاگین شدم و معامله کردم. دیوایس هم خودم خریدم. دیگه هم تکرار نشد. بقیه معاملاتم رو خونه انجام دادم. ممکنه به من گیر بدن در برداشت نهایی؟

دقیقا پدرمونو دراورده باهاش کار میکنیم انگار با گاری هستی هر لحظه چرخت در میره یا قفله یا وووو

کلا پراپ در نهایت به بهانه ای برات تخلف ثبت میکنه که بهت پول نده. پراپ خوب نداریم.

سلام

این سوال من هم هست.

من از دو هفته دیگه که دانشگاه ها باز میشه حداقل دو روز هفته رو خونه نیستم و مجبورم از لپتاپم و اینترنت دانشگاه استفاده کنم.

تکلیف چی میشه؟؟

سلام من کلی سوال جوابشون کردم خلاصه حرف اینه که با هر دیوایس که دارید میتونید لاگین بشید و. تفییر ای پی مهم نیست ،

ولی اگه مثلا دوست تون یه اکانت داره شما هم یه اکانت بشینید کنار هم ترید کنید یا مثلا برید ۲ اکانت بسازید و چه همزمان چه جدا گانه با یه ایپی کانکت بشید تخلف هست ، و قانون ای پی‌مشترک هست که اکانت ها مسدود میشن ، و بیشتر دارن جلوی. کپی ترید رو میگیرن ،