سوالی درباره اشتراک Ip پراپ سرمایه گذار برتر دارم

سلام دوستان

یه سوال پیش اومده واسم

من قبلا از sgb بارها پراپ گرفتم و به غیر از اکانت خودم اکانت دو نفر از دوستامو رو گوشیم زدم (یعنی به متاتریدرشون لاگین کردم) و معاملاتشون روکلوز کردم چون خودشون دسترسی نداشتن. الان سوال اینه آیا من زمان برداشت به مشکل IP مشترک میخورم؟

و یه مورد دیگه با لبتابمم به متاتریدر sgb خودمو لاگین کردم. یعنی هم با گوشی هم لبتاب هم به سایت و هم متاتریدر اکانت پراپم لاگین کردم‌. آیا اینم جزو آی‌پی مشترک به حساب میاد؟ یعنی الان من دیگه نه با گوشیم نه لبتاپم نمیتونم از sgb حساب بگیرم؟

یه راهکار بدید لطفا برای این IP مشترک با این مواردی که گفتم پیش اومده.

تو سوال اولت نقض قوانین هست.

کلا یک پروفایل یا اکانت روی چند تا سیستم باشه ایرادی نداره ولی روی یک سیستم چند تا اکانت متفاوت باشه ایراده

1 لایک کرده

در حالت اول چه شما در هر یک از دیوایس های خودتون (گوشی یا کامپیوتر) وارد متاتریدر یکی از دوستانتان شده باشید چه وارد حساب کاربری ایشان در وب سایت شده باشید مشمول نقض قانون اشتراک CID شده اید و قطعا اگر به برداشت برسید بن خواهید شد. این به وضوح در قوانین امده است

اینکه آیا میتوانید از طریق یک یا چند دیوایس وارد حساب های خود شوید هیچ گاه نقض قانون نیست مگر مثل حالت اول باز برای دیگری از همون دستگاه لاگین کنید

راهکار برای شما چیست؟
اگر خودتون و دوستانتان به برداشت نرسیده اید مشخصات همگی را در قالب تیک های مختلف و اقرار به نقض برای SGB ارسال کنید (هر کس برای خودش) و با کسب تاییدیه و مجوز سپس اقدام به خرید دستگاه یا دیوایس جدید نمایید و دیگر روی همدیگر لاگین ننمایید

در غیر اینصورت از پراپ های دیگری که این عمل رو انجام ندادید حساب بخرید

1 لایک کرده

ممنون از توضیحات کاملتون:folded_hands::folded_hands:

1 لایک کرده

این موضوع به صورت خود کار بعد از 30 ساعت بعد از آخرین پاسخ بسته شد. پاسخ جدید دیگر مجاز نیست.