انگار که هر کی ترید میکنه درآمد دلاری داره. ۹۵ درصد این عزیزان از قبل بازنده اند و بیشتر خروج ارز دارند تا ارز آوری
تا اینجای کار که مالیات ندادیم
اما این طرح و اینترنت برای خفت کردن امثال ماست
فککککررررر نننکککککنننم ![]()
این قسمت کجای سایتش بود؟ تو مراحل ثبت نامش بود؟ من اطلاعات وارد نکردم که بره مراحل بعدیش رو ببینم چه جزئیاتی میخواد
حتی در این طرح هم جز سایر حساب میشیم ![]()
![]()
![]()
خب الان ترید جز سایر محسوب میشه یا نه؟
اره بعد ثبت نام بود
این ااخممق ها هنوز سیستمشون مشکل داره
زدم ثبت اینترنت آزاد کاران
میگه اسم شرکت و مدیر عامل رو بنویس. خب اخه اگه برا شرکتی کار میکردم ک دیگه آزاد کار نبودم
کد ملی مدیرعامل شرکت رو هم میخواد😂چه پر توقع
قبول نکرد متاسفانه
سامانه های دولتی از این بهتر نمیشن. یه چند روز دیگه دوباره باید بزنیم ببینیم چی میشه
این فرم حقوقی هست؛
برای افراد حقیقی یه فرم دیگه هست؛
باید سیمکارت دائمی هم باشه که روی اون درخواست بدی اگه همراه اول هستی. برا ایرانسل و رایتل اعتباری هم قبول میکنه.
اره میدونم اعلانیه رو خوندم. ولی تمام گزینه ها همینه. اگه ثبت نام کردی لینکشو اینجا هم بفرست
جفت این گزینه ها یه صفحه رو باز میکنه
اسم منو از قبل شرکتی که براش کار میکنم رد کرده.
ببین صفحه اول سایت رو که باز کنی؛ اولین گزینه نوشته ثبت نام آزاد کاران. ازونجا برو.
همینجا هم اولین پست لینکش هست دیگه.
اره اونو ک ثبت نام کردم تموم شد
بعدش کجا برم؟
این همه تریدر داریم تو ایران بعد تریدر سایر محسوب میشه
. فقط عمه ی خدابیامرز من تریدر نیست . اونم بخاطر اینکه تو این دنیا نیست
شما اون لینکی که اول پست گذاشتم رو زدید اون اطلاعات رو میخواست یا این یه قسمت دیگه سایته هست؟
شما الان اینترنت پرو براتون متصل شده؟ متاتریدر اوکی هست باهاش ؟
لینکی که گذاشته بودی رو ثبت نام کردم تموم شد بعد رفتم یه گزینه بزرگ نوشته بود اتصال به اینترنت جهانی
اینجا نوشته بررسی میکنن اگر واجد شرایط باشه شخص فک کنم اون پیامک فعالسازی اینترنت پرو رو ارسال میکنن که درخواست بدی. ولی حالا اینکه مراحل تشخیص واجد شرایطیش چیه در هاله ای از ابهامه!
آره دیدم. آزادکار که شرکت نداره؛ حقوقی نیست اصلا. حتما بعدا درستش میکنن. سایت های دولتی کلا دیر اپدیت میشن.