باید جز مشاغل خاص باشی. یه سری از دوستان دیگه تاپیک زده بودن و توش یه سری شرایط رو توضیح داده بودن
سرچ کن پیدا میکنی
نمیشه گرفت….………
پزشکیان هم اومده میگه دولت مخالف این طرح هست و مسئولیت برقراری اینترنت با وزیر ارتباطاته!!! وزیر ارتباطات میگه مسیولیت این کار با نهاد های امنیتی هست!!! یعنی کلا من نبودم دستم بود!!!
این وسط هم به هیچ عنوان مردم هیچ اهمیتی ندارن
امیدوارم سایه این روزای سخت هرچه زودتر دور بشه از سر مملکتمون
همون اینترنت قبل ج/ن/گ
دوستان کسی برای اینترنت پرو با عنوان فریلنسر داخل سایت نصر ثبت نام کرده؟
از دو روز پیش مثل اینکه باز کردن ثبت نام و برا اشخاص حقیقی بعنوان فریلنسر
تریدر ها فریلنسر محسوب نمیشن؟؟؟
هر دم از این باغ بری میرسد…
من ثبت نام کردم ولی نمیدونم دیگه چیه
ثبت نام نمیکنم حتی اگه به قیمت نداشتن اینترنت باشه یعنی چی آخه یه اینترنت داشتیم همونم گرفتن
شما گردش مالی حساب شخصی ات هم از یه مقدار بیشتر باشه مالیات میبندن برات. ولی خودمم هم شک دارم یه دردسری بخوان برا آدم درست کنن.
ولی آخه آدم درآمد داشته باشه مالیات بده بهتر از اینه که وصل نباشی درآمد نداشته باشی اصلا
من امروز داشتم سرچ میکردم دیدم رئیس این سازمان نصر زده بود ۵ هزار فریلنسر ثبت نام کردن در مرحله بررسی برای اتصال اینترنت اند.
اصلا نمیدونم آخه تریدر فریلنسر محسوب میشه از نظر اینا؟
اینا دارن بسته یکساله میفروشن یهو برندارن تا یکسال دیگه وصل نکنن کلا اینترنت رو ![]()
به هر حساب شخصی مالیات نمیبندن
مالیات دادن مشکلی نداره
اینا مالیات نمیگیرن که،هرچی کسری بیارن از جیب مردم میخوان تامین کنن
چند وقته دیگه به صورت های مالی نگاه نمیکنن،پیش فرض از مردم میگیرن
با پنبه سر بریدن
تو رو خدا ثبت نام نکنید تا برا همه وصل بشه . آخه یعنی چی که اینترنت انتخابی بشه به هر کی دوست دارن با قیمت گزاف بفروشن؟؟؟؟
آره بابت سهولت و امنیت و آرامش بسیاری که تو کسب و کارهای مردم ایجاد کردن پول هم میخوان
مالیات ها رو چند برابر کردن
تریدر هم که از نظر اینا درآمد دلاری داره…انگار با کله افتادن توی ظرف عسل
هر ۱۰دلاری که در بیاد،مفت خورها ۸دلارشو میگیرن
از سال 1406 قانون مالیات بر عایدی سرمایه اجرایی میشه دیگه فرقی نداره نگران موضوع مالیات گرفتن باشید یا نباشید چون در آخر باید بدین