خدمت جدید ایران بروکر ترایا در تست و بررسی

خدمت جدید ایران بروکر ترایا در تست و بررسی

1 در بررسی اولیه ترایا چیزی که بیشتر از همه به چشم میاد سرعت خوب و روان بودن چارت هست و در این بخش عملکردش واقعا قابل قبوله و تاخیر خاصی در نمایش قیمت دیده نمیشه

2 با این حال یک نکته برام عجیب بود و اون هم حرکت بسیار کم قیمت روی چارت هست و در بعضی مواقع حس میکنی نمودار اون پویایی و نوسانی که در حالت عادی انتظار داری رو نداره و این موضوع نیاز به بررسی بیشتری داره

3 به نظرم اگر ایران بروکر یک اشتراک یک روزه رایگان برای همه کاربران در نظر میگرفت خیلی بهتر بود چون چنین سرویسی قبل از خرید نیاز به تست واقعی داره و کاربر باید خودش سرعت و امکانات و شرایط استفاده رو بسنجه

4 در بخش اندیکاتورها تجربه استفاده نسبتا خوبه و از نظر دسترسی و استفاده شباهت زیادی به تریدینگ ویو داره و برای کسی که قبلا با تریدینگ ویو کار کرده محیط خیلی ناآشنایی نیست

5 اما ابزارهای ترسیمی هنوز جای کار دارن مثلا کشیدن خط روند به راحتی تریدینگ ویو نیست و با موس نمیشه اون حس کنترل و دقتی که انتظار داری رو داشت و جابجا کردن و تنظیم کردن خطوط هم میتونه روان تر باشه

6 در مجموع بررسی اولیه من اینه که ترایا از نظر سرعت چارت نقطه قوت خوبی داره ولی در بخش ابزارهای تحلیل تکنیکال و تجربه کاربری هنوز جا برای پیشرفت داره

دوستانی که ترایا رو تست کردن شما چه نقاط قوت و ضعفی توی استفاده ازش دیدین

عجیبه که رایگان ندارن یهو باید بری بخری خب تست بدین اول

منم نیستم خیلی سخت و واقعا کارکردن باهاش خدمت جدیدتون @iranbroker-support2

به من سه روز تست دادن

چطوری تست گرفتین ؟

والا ثبت نام کردم 3 روز تست دادن خودکار

سلام دوستان
برای تمام کاربرانی که تاریخ ثبت نامشون جدید هست سه روز تست رایگان داریم
حساب معاملاتی مد نظرتون رو ثبت کنید و از امکانات پلتفرم استفاده کنید به صورت رایگان

سلام من صبح ثبت نام کردم میرم زده 500 باید بدم

حساب معاملاتی ثبت بکنید
سه روز رایگان فعال میشه واستون

سلام

رپیلای بار هم داره واسه بکتست؟

ریپلی‌بار برای بک‌تست هنوز در فاز فعلی ترایا قرار نگرفته؛ چون تمرکز ما در فاز اول روی مسئله‌ای بود که کمتر به آن پرداخته شده: هزینه‌ی اشتباهات ساده و تکراری تریدرها.

بخش زیادی از ضررها نه به‌دلیل نداشتن استراتژی، بلکه به‌خاطر تصمیم‌های هیجانی، رعایت‌نکردن مدیریت ریسک و فاصله‌گرفتن از پلن اتفاق می‌افتد. از طرفی، جلوگیری از یک رفتار اشتباه معمولاً ساده‌تر و مؤثرتر از یادگیری یک روش کاملاً جدید است. به همین دلیل، ابتدا سراغ تحلیل رفتار، شناخت نقاط قوت و ضعف، ژورنال و ایجاد نظم معاملاتی رفتیم.

در فازهای بعدی، برای بهبود جدی‌تر عملکرد تریدر، ابزارهایی مثل ریپلی‌بار، بک‌تست و توسعه و ارزیابی استراتژی هم اضافه می‌شوند. البته مسیر ترایا فقط به بک‌تست محدود نیست و ابزارهای بیشتری برای تمرین، مدیریت ریسک و تصمیم‌گیری بهتر در نظر گرفته‌ایم.

چیزی که برای من مهمه اینه که ریپلی‌بار و بک‌تست هم جزو مسیر اصلی باشن و صرفاً یه قابلیت جانبی نباشن؛ چون برای خیلی از تریدرها تمرین روی دیتای واقعی و امکان تست و تکرار سناریوها بخش مهمی از فرآیند یادگیریه.

اگر توی فازهای بعدی قراره اضافه بشن، به نظرم مسیر خیلی کامل‌تر می‌شه و می‌تونه هم روی اصلاح رفتار و هم روی ساخت و ارزیابی استراتژی کار کنه

خیلی سخته کار کردنش باهاش و من اصلا محیطشو دوست نداشتم قبلش یه بک تستی نظر سنجی چیزی بزارین بابا

ممنون میشم اگه انتقادتونو دقیقتر بفرمایید که بتونیم در اپدیت های بعدی اصلاح کنیم

مثلا کشیدن خطوط روند و اگر چک بفرمایید اصلا با موس نمیشه راحت کشید

بله درست میفرمایید داریم بهبودش میدیم

به من هم نداده 500 پرداخت باید انجام بدم

دقیقا من هم اشاره کردم به این موضوع درست میگن ایشون

چطوری گرفتی دوستم ؟

والا خودکار بهم دادن 3 روز.وارد شدم شماره دادم پیامش اومد کار خاصی نکردم.