تا حالا ابزار داخل پنل این بروکرا به کارتون اومده؟

دیدین داخل یه سری بروکرا حساب که باز میکنی میری پنل کاربریشون یه سری ابزار دارن و هی میگن ازشون استفاده کن و فلان. به نظرتون کسی ازشون استفاده میکنه ؟ چون من هر کاری میکنم نمیتونم ارتباط بگیرم با این چیزا و فک میکنم سوسول بازیه این چیزا دیگه خدایی

واقعا برا من همون ژورنالی که تو گوگل شیت دارم و یه فارکس فکتوری کارو جمع میکنه. از یه طرفم فک میکنم شاید خیلی آدم سنتی ام و باید یه کم خودمو آپدیت کنم… نمیدونم والا …

به نظرم سنتی بودن یا آپدیت نبودن نیست؛ مهم اینه ابزاری که استفاده می‌کنی واقعاً چه چیزی به فرآیندت اضافه می‌کنه. اگر گوگل‌شیت و Forex Factory نیازت رو پوشش میدن و باهاشون راحتی، صرفاً به خاطر اینکه یک بروکر چند ابزار دیگه گذاشته لازم نیست خودتو مجبور کنی ازشون استفاده کنی. ابزار خوب ابزاریه که تصمیم‌گیری و نظم تریدر رو بهتر کنه، نه اینکه فقط پنل رو شلوغ‌تر کنه.

والا ابزارای پنل کاربری رو خیلی استفاده نمیکنم در کل خیلی ابزارای جانبی استفاده نمیکنم چون یه مقدار تریدر سنتی ام از نظر خودم ولی برا مدیریت ریسک و سرمایه اون اکسپرت وینگو مارکتس اوکیه ازش استفاده میکنم البته قبلا از گلوریم استفاده میکردم اونم عالی بود

بالاخره یه تاپیک درست و حسابی دیدیم. دوستان اگه ابزار خفنی یا ژورنال خفنی یه بروکر داره به منم معرفی کننید یه بررسی کنم بی زحمت

واقعاً قرار نیست هر ابزاری که یه بروکر میذاره حتماً به درد همه بخوره. اگه ژورنال خودت با گوگل‌شیت و فارکس‌فکتوری کارت رو راه میندازه و باهاش راحتی، چه دلیلی داره الکی عوضش کنی؟ ابزار خوب اونیه که واقعاً به کار تریدر بیاد، نه صرفاً ظاهر شیک‌تری داشته باشه.

تو ترید سنتی صنعتی نداریم داداش.
فقط سعی کن پول در بیاری .

به نظرم اگه ابزارای معاملاتیش درست طراحی شده باشن بد نیست. مخصوصا برا کسی که تازه شروع کرده خیلی راحت‌تره تقویم اقتصادی و ژورنال و بقیه چیزا رو یه جا داشته باشه تا اینکه ده تا سایت باز کنه

راس میگی والا خخخ شاید زیادی حساسم