سلام و درود به همه دوستان . در مورد اپلیکشن یا درگاه IRANICA یا همون ایرانیکا ، کسی اطلاع داره در مورد اینکه امنه، کاردرست و خوش حساب است ، تحریم نیست ، ممنون میشم اگر کار کردید باهاش اطلاع بدید ، برای شارژ بروکر آلپاری و … میخام استفاده کنم ازش
اگه میتونی از طریق tcpay پرداخت کن, اون خیلی ساله ک معتبره, اینی ک گفتی رو نشنیدم تا حالا
باهاش از fundednext خرید کردم. پیچیدگی خاصی برای ثبتنام نداره. هم میتونید با کریپتو شارژش کنید و هم مستقیم از حساب بانکی, فقط یکم اسپرد بین قیمت خرید و فروش دلار زیاده
این دوتا را معرفی کردن البته برای یک ماه قبل گفتند این دو را .
ممنونم از راهنمایی تون .
Tc pay را بررسی میگنم
اینیکارت قدیم باهاش از طریق پی پال یا مستر یا ویزا کارت خرید میکردن از سایتا در این حد بود الان نمیدونم جدیدا چه چیز جدیدی اضافه کردن قدیم کار میکردن انگار راضی بودن یکی ایرانیکارت بود یکی دیگه هم بود که یادم نمیاد ولی کمیسیونش یخورده بالا بود فکر کنم ۲۰ درصدی اینا الان نمیدونم چقدر زده
نمیدونم والا
الان جدیدا البانک یا چنتا سایت دیگه ویزا یا مستر کارت مجازی میدن
مخصوصا زی پی که میتونی راحت افتتاح کنیش و ازش استفاده کنی
برای زی پی با ۳۰ دلار فکر کنم میتونی کارت مستر مجازی بگیری ولی فکر کنم کمیسیون مستر و ویزا و پی پال خیلی بالا باشه برای خرید فروش!!
ایرانیکارت سابقه ارائه خدمات شارژ بروکرهایی مثل آلپاری رو داره و این سرویس رو به صورت رسمی در خدمات خودش اعلام کرده
ولی درباره اینکه بگیم کاملا امنه یا هیچ مشکلی نداره من چنین تضمینی نمیدم چون برای یک درگاه واسطه مهمه که نحوه انتقال وجه و مسئولیت تراکنش و شرایط احراز هویت و برداشت کاملا مشخص باشه
اگر قصد استفاده داری اول با مبلغ خیلی کم تستش کن و حتما یک بار هم فرآیند شارژ و برداشت رو با مبلغ پایین انجام بده تا ببینی تراکنش چقدر سریع و بدون مشکل انجام میشه
ضمن اینکه امن بودن درگاه رو نباید با امن بودن خود بروکر یکی دونست چون این دوتا ریسک جداگانه دارن
در مورد آلپاری هم صرف سابقه طولانی به معنی رگولاتوری قوی نیست و بهتره وضعیت حقوقی و رگولاتوری نهاد ارائه دهنده حساب رو هم جداگانه بررسی کنی
مچکرم . بسیار عالی بود . آلپاری چند سالی هست باش کار میکنم . از وضعیتش خبر دارم مثل همه .
رمزینکس را داشتم . خود آلپاری گفت ، یه راه دیگه شارژ کن .
فعلا سرچ میکنم .
خود اِپاری گفت ، ایرانیکارت معتبره .
ولی کمیسیون هم مهمه .
رمزینکس ، ۳ دلار هزینه هر واریز و برداشت بود .
پیشنهاد بدید ، من بررسی میکنم
به نظرم بهتره صرفاً بر اساس معرفی یک مجموعه تصمیم نگیرید و حتماً هزینه نهایی انتقال رو هم در نظر بگیرید. کارمزد واریز و برداشت، نرخ تبدیل، اسپرد و همچنین شبکه انتقال رمزارز میتونن روی هزینه نهایی تأثیر قابلتوجهی داشته باشن.
اگر ایرانیکارت از طرف آلپاری به شما معرفی شده، میتونه یکی از گزینههایی باشه که بررسی کنید؛ ولی پیشنهاد میکنم قبل از انتقال مبلغ اصلی، کارمزد و نرخ تبدیل رو برای مبلغ موردنظرتون با چند گزینه مقایسه کنید و ابتدا با مبلغ کم تست انجام بدید.
به نظرم اینطوری تصمیمگیری بر اساس هزینه واقعی و ریسک انتقال انجام میشه، نه صرفاً اسم یا توصیه یک سرویس.
من یه دفعه اشتراک چت جی پی تی خریدم ازشون خیلی مزخرفه و خیلی بی درو پیکر
برای همچین چیزی به نظرم صرف اینکه چند نفر بگن خوش حسابه کافی نیست بهتره اول با یه مبلغ خیلی کم تستش کنی و ببینی واریز به آلپاری چقدر سریع انجام میشه و موقع برداشت هم مشکلی پیش میاد یا نه