گرونی های پراپ فرم پراپکو

این پراپ گرونه و یک طرح اقتصادی داره که اونم گرونه و ریسک شناور داره

فاندد نکست داخل پراپ هایی که دیدم بهترین قیمت رو داشته

ولی حداقل حسابش 5k هست

من با پراپ هایی که ریسک شناور دارن اصلا ارتباط نمیگیرم خدایی

سگب هم ریسک شناور داره

بله اون که ایراد زیاد داره

بعضیا ریسک شناور ندارن بجاش یه چیز دیگه بهش اضافه میکنن ممکنه حتی بدتر از ریسک شناور باشه

مثل پراپی که ترید خبر غیر مجاز میدونه و چند دیقه قبل و بعدش نمیتونی ترید کنی و اگه از قبل پوزیشن باز داشته باشی وسط خبر با سود ببندی سودت حساب نمیشه و اگه ضرر کنی از حسابت کسر میشه! درکل همشون یکین فقط یکیو باید انتخاب کنی با سبکت جور در بیاد الان سگب مناسب کساییه که خبر ترید میکنن بر خلاف مونتا یا نکست‌جن

درسته برای همین باید خیلی دقت کرد در انتخاب پراپ . دیوانه میشه ادم با یه انتخاب نا درست از پراپ هی بری وسط قوانین جدید ببینی

اون که رابین سوده از خاب بلند میشی میری ترید میکنی بعد میری سر وقت پنل میبینی قانون جدید اومده و تو نقض کردی قانون رو

ولی یچیزی که خیلی چشمو گرفت و امیدوارم خوب پیش ببره و اتفاقی نیوفته و بتونه خودشو بالا نگه داره مونتافاندد هست

یعنی مونتا فاندد خدمات دهیشو تا همیشه ادامه بده و مثل بقیه پراپای ناچیز نباشه واقعا میگم سگب رو هم جلو میزنه
تنها ایرادش چک کردم یه نمونش غیر مجاز بودن ترید خبرشه اونم انگار فقط خبر های پر اهمیت با رنگ قرمز ممنوعه بقیه خبر هارو میشه ترید کرد مشکلی پیش نمیاد من اینطور خوندم

وگرنه هیچ پراپی ندیدم انقدر تنوع داشته باشه و ادم واقعا احساس راحتی کنه با پلنی که انتخاب میکنه

من فعلا دارم با سگب کار میکنم ببینم چجوریه ولی اگه یه موقع دستم پر شد میخام برم سر وقت ققنوس

اگه پول دستت داری حتما پلن ققنوس رو در نظر بگیر

اگه برای مونتا خبر واست مهمه ترید بزنی پلن اینستنت پرو فقط مجازه ترید خبری

ولی درکل دوست داشتی ققنوس رو چک بکن توی لیستت باشه کم چیزی نیست!

نمیدونم نظری راجب مونتافاند ندارم استفاده نکردم تا حالا

مونتا اکثرا برداشت کردن نریخته مصاحبه گرفتن از شون ولی قبول نکردن پول پرداخت نکردن

پلن ققنوس رو برو چک بکن بزار تو لیستت خیلی عالیع

عه!

کجا زده اینو؟ کجا مصاحبه هارو میزارن!!!

حتما ممنونم ازت عزیزم

اونایی که برداشت کردن باهاشون تماس گرفتن در مورد استراتژی… خلاصه بعضی ها پرداخت شد بعضی ها نه

از پراپکو مگه تماسشم میگیرن ؟

دیگه وقتی به دلار نرخ تعیین میکنن همینه دیگه

دقیقاً، به نظرم مهم‌تر از اینکه یک پراپ چه محدودیتی داره، اینه که اون محدودیت با سبک ترید خودت همخوانی داشته باشه. ممکنه یک قانون برای یک تریدر مشکلی نباشه ولی برای کسی که خبر ترید می‌کنه کاملاً تعیین‌کننده باشه. در نهایت باید همه قوانین رو کنار هم دید و بر اساس استراتژی و سبک شخصی انتخاب کرد، نه صرفاً اسم پراپ یا یک قانون خاص

آره واقعاً مونتافاندد از این نظر جالبه، مخصوصاً تنوع پلن‌هاش که دست آدم رو باز میذاره. فقط باید دید در عمل چطور پیش میره و آیا همین شرایط رو ادامه میده یا نه.
منم فعلاً دارم سگب رو تست می‌کنم ببینم به کجا می‌رسه، ولی ققنوس رو هم حتماً یه نگاهی میندازم. مرسی که گفتی